A-s-i-a Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 :shake::shake::shake: kolejna bidula:-( Zadzwoń do Owieczka (nr telefou jest w jej podpisie, na wątku "mojej" Lusi) Ogłaszała, że ma jeden nowy, wolny boks. Warto spróbować. Za Lusię płacimy 300zł na miesiąc. Może dasz radę wziąć Frania gdzieś do siebie, do czasu przewiezienia do Owieczki (jeśli rozważysz opcje umieszczenia go tam) Musisz się spieszyć z decyzją, bo dobre DT-te płatne, też są poszukiwane ;-) Quote
Kerian Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='A-s-i-a']:shake::shake::shake: kolejna bidula:-( Zadzwoń do Owieczka (nr telefou jest w jej podpisie, na wątku "mojej" Lusi) Ogłaszała, że ma jeden nowy, wolny boks. Warto spróbować. Za Lusię płacimy 300zł na miesiąc. Może dasz radę wziąć Frania gdzieś do siebie, do czasu przewiezienia do Owieczki (jeśli rozważysz opcje umieszczenia go tam) Musisz się spieszyć z decyzją, bo dobre DT-te płatne, też są poszukiwane ;-)[/QUOTE] Dzięki, skontaktuję się z Owieczką! :) Do Lusi zaglądam regularnie. Quote
Marycha35 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 bardzo dobry pomysł:) trzymam kciukasy!!! Quote
Kerian Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Franki ma wyróżnione ogłoszenie na dogo - zapłaciłam za nie, powinno pokazywać się z prawej strony, ja już je widzę :) http://s1.dogomania.pl/site/ads/id/317/ PS Podałam adres "Pszczyna" na chybił-trafił... trzeba działać szybko, Franki nie może tyle czekać. Quote
Marycha35 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 super, wszystko pięknie widać, no to teraz domek kochany ma szansę:) Quote
Kerian Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Napisałam też do Owieczki, ponieważ pora już cokolwiek późna na telefon ;-) Zobaczymy, co nam jutro przyniesie. Zaglądajcie do Franki'ego :( Quote
Marycha35 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 To czekamy na kulturalniejszą porę:), oby dobre wieści na nas czekały! Quote
A-s-i-a Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Co to znaczy kulturalniejszą? :mad: :lol::lol::lol: A skąd wiesz z jakiego obecnie np.: stanu w USA piszę?:eviltong: Quote
Marycha35 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 aaa nie ma pojęcia, ale Kerian z naszego, swojskiego stanu pisała;) i to o tę porę chodziło, nocną, gdy ćmy barowe jeno krążą:) Quote
Tofikowa Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 A wiadomo już co z domkiem o którym Klaudus pisała? Czy Franek dogadał się z pozostałymi pieskami? Quote
Kerian Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Napisałam też już do Klaudus, żeby dała znać, co z tym hotelikiem i napisała co się dzieje z Frankim. Jestem tu spontanicznie, bo nie znam ani Klaudus, ani Franki'ego, w ogóle jestem z Wielkopolski, a Franki jest chyba w Pszczynie, tak? Tofikowa, widziałam Twoją deklarację i dam znać, jak się czegoś dowiem :) Quote
Kerian Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Uwaga, pilnie potrzebny kontakt i więcej informacji na temat Franki'ego!!!! Jest wspaniała szansa dla niego! :) :) :) Dostałam wiadomość od Owieczki: Witaj. Psiak jest śliczny i taki przerażony na tych fotkach, czy wiesz jaki jest do innych psów, kotów, czy jest wykastrowany , szczepiony itd. Czy gryzie jak się boi ? Mam miejsce w hoteliku więc jak by co to jestem do Waszej dyspozycji. Psiak jest chyba pod kolano więc koszty utrzymania nie przekroczyły by 10 zł za dobę, chyba ze wymaga specyficznej pracy ale jeśli daje się głaskać i sam podchodzi to nie problem. Niestety wpadam na dogo sporadycznie więc lepiej się umawiać tel 782-674-952 Pozdrawiam Aneta Aktualizacja: Rozmawiałam rano z Klaudią - Franki ma szansę na darmowy tymczas :) Zobaczymy, jak to się potoczy. Klaudia zajrzy na wątek później. Quote
Iljova Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Klaudiu przynieś dobre wieści dla tego kochanego psiaka! A tak wogóle to witam wszystkich trafiłam tu dzisiaj poprzez wątek Kubusia (podpalonego). Quote
Tofikowa Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Tito ma już cudowny domek, a Franek nadal czeka. Wypalił ten bezpłatny dt dla niego? Quote
Kerian Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='Tofikowa']Tito ma już cudowny domek, a Franek nadal czeka. Wypalił ten bezpłatny dt dla niego?[/QUOTE] Klaudus jest wtajemniczona. Też czekam, aż się odezwie. Quote
Klaudus__ Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 W piątek będę wszystko wiedziała. Jak Franki dogada się z Wandą (sunią) to będzie miał dt. Ale trzeba do piątku czekać - nie ma wyjścia. Także na razie też niewiele wiem - wszystko w łapkach psiaków... Quote
Kerian Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Z suczką na pewno się dogada :) Wiadomo coś więcej na temat Wandy? Quote
azalia Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 A jak się nie dogada z Wandą to pojedzie do Owieczki?Etam,z sunią napewno się dogadają.Pozdrawiam! Quote
Recommended Posts