ŚWIAT Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Jestem cioteczki, też go ogłaszam z doskoku ale nie mam czasu wklejać linków Quote
beataczl Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Tofikowa']a jest wolne miejsce (albo miejsca bo Tito chyba też jeszcze czeka) u Arktyki?[/QUOTE] zapytam Arktyki ... Quote
Tofikowa Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='beataczl']zapytam Arktyki ...[/QUOTE] Arktyka odezwała się? Quote
beataczl Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='Tofikowa']Arktyka odezwała się?[/QUOTE] boziu skleroza , przepraszam -juz dzwonie ! Quote
BasiaD Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 FRanuś szoruj na górę, to nie możesz pojechać do schronu..Cioteczki pomoc potrzebna na cito... Quote
beataczl Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 niestety, Arktyka zapsiona, miejsc nie ma... Quote
Tofikowa Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 A inne hoteliki? Może ktoś wie o wolnym miejsu w innym domku? Quote
Tofikowa Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Podrzucam z rana. Odezwał się ktoś z ogłoszeń? Ile mamy jeszcze czasu żeby pomóc Frankowi? Gdyby hotelik nie był bardzo drogi poza pierwszym miesiącem dołożę się też do następnego. Tylko gdzie ten domek co Franka przygarnie. Quote
beataczl Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 zapytam na ogolnym pszczynskim watku moze ktos wie ,gdzie najblizsze hoteliki sa w okolicy nie mam rozeznania Quote
Klaudus__ Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Bezpośrednio "obok" nas jest tylko jeden hotelik - koszta i wymagania jakie trzeba spełniać niestety dyskwalifikują nas... Koszt miesięczny to ok. 600-650 zł... :roll: Reszta niestety w oddali... Quote
Klaudus__ Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='Tofikowa']Odezwał się ktoś z ogłoszeń? Niestety na razie kompletna cisza... Ale bardzo mocno dziękuję za ogłaszanie chłopaka! :modla: Quote
Klaudus__ Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 [quote name='Tofikowa']bo utkwił mi w sercu. To trzymaj dzisiaj mocno kciukasy za chłopaka. Bo jak będzie się zgadzał z innymi psami to jest szansa na dt. Tylko będzie trzeba pomóc w wyżywieniu, kastracji, szczepieniach... Quote
Tofikowa Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='Klaudus__']To trzymaj dzisiaj mocno kciukasy za chłopaka. Bo jak będzie się zgadzał z innymi psami to jest szansa na dt. Tylko będzie trzeba pomóc w wyżywieniu, kastracji, szczepieniach... super wiadomość na weekend:-) Quote
ŚWIAT Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Niechby chociaż jemu się udało...trzymam kciuki Quote
Kerian Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Biedny, kochany smutny Franki, musi znaleźć dom! Chcę zrobić dla niego ogłoszenie - chyba nie ma jeszcze na ogłaszamy24.pl? Problem w tym, że trzeba podać trochę danych - telefon, e-mail, osobę do kontaktu. Kogo mogę wpisać? Póki co, zrobiłam bannerek - możecie się częstować, powinien działać ;-) Quote
Marycha35 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 banerek rewelacja, a psina bida jak jasna cholera, trzeba mu pomóc! Quote
Recommended Posts