Klaudus__ Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Franki trafił do mojego serca wybitnie mocno... Niespełna rok temu wyciągnęłam z tego samego miejsca Frania - bez szans, przed samym wywozem, połamanego. Teraz zbliża się wywóz i ksero mojego Frania wystraszone siedzi w kojcu... Nie jest połamany, ani okaleczony - ale zdystansowany do człowieka. Wystraszonym wzrokiem zagląda jak wchodzę do kojca... Ma około 2-3 lata. Wielkościowo jak ON-ek. Spokojny... Trudno o Nim coś więcej powiedzieć... Tymczas byłby zbawieniem... Ale gdzie Dt znaleźć ... :roll: Watek zakładany 'na szybko' ,bo mam problem z netem. Mamy niewiele czasu - niebawem wywóz... Kontakt: tel: 785 549 189 mail: [email protected] [/FONT] Quote
Avilia Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Bardzo podobny do Franka:( Tydzień czasu na pomoc...;( Quote
Julia84 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Właśnie widać że takie smutne oczka ma... zrezygnowane :-( Zapiszę go sobie :-( Quote
Klaudus__ Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Franki to około 2 letni psiak. Jest psem średniej wielkości. Dystans do człowieka daje nam wyraźny znak, że z ludzkiej ręki spotkała Go tylko krzywda... Jednak chęć przytulenia się, i głaskania jest o wiele silniejsza niż strach - z każdym dniem Franki staje się odważniejszy. Daje się już głaskać. Jest spokojny i niewiele szczeka. Dając Mu dom i miłość - zyskasz przyjaciela na całe życie... Warunkiem adopcji jest spotkanie przed adopcyjne i podpisanie umowy adopcyjnej. Kontakt: mail: [email protected] mojego nr na razie nie podawajcie do ogłoszeń... Quote
Avilia Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='Klaudus__']Franki to około 2 letni psiak. Jest psem średniej wielkości. Dystans do człowieka daje nam wyraźny znak, że z ludzkiej ręki spotkała Go tylko krzywda... Jednak chęć przytulenia się, i głaskania jest o wiele silniejsza niż strach - z każdym dniem Franki staje się odważniejszy. Daje się już głaskać. Jest spokojny i niewiele szczeka. Dając Mu dom i miłość - zyskasz przyjaciela na całe życie... Warunkiem adopcji jest spotkanie przed adopcyjne i podpisanie umowy adopcyjnej. Kontakt: mail: [email protected] mojego nr na razie nie podawajcie do ogłoszeń... nr telefonu mój: 798 596 534 Quote
diana79 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 allegro dla Franka http://allegro.pl/show_item.php?item=1491892377 Quote
Klaudus__ Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 [quote name='diana79']allegro dla Franka http://allegro.pl/show_item.php?item=1491892377 Bardzo mocno dziękuję :Rose: Quote
diana79 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='Klaudus__']Bardzo mocno dziękuję :Rose: nie ma sprawy :-) zrobiłamu mu tez parę innych ogloszeń np. alegratka, cafeanimal ale nie mam czasu wklejać linków, później porobie kolejne Kaudus nadal masz zapchaną skrzynke i nie mogę odpowiedzieć na Twoje PW Quote
ŚWIAT Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 ja też mu i innym robie z doskoku ale nie bede wklejac linków bo szkoda czasu.. najwyżej się zdublują, trudno Franki jest na psy.pl psiamania.pl e-zwierzak.pl katowice.cwirek.pl http://ogloszenia.com/bielsko-biala/oferta/franki-kochany-pies-ze-strachem-w-oczach-22870.html gumtree Katowice Quote
Klaudus__ Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Mój Franek rozrabiaka fika koziołki,a ten biedak tam siedzi :roll: Quote
Tofikowa Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Mogłabym opłacić psiaczkowi pierwszy miesiąc w DT. Tylko czy znalazłby się w tak krótkim czasie jakiś chętny domek? I co dalej? Quote
diana79 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Franki na: aukcjezwierzat.pl hiperogloszenia.pl cafeanimal.pl lox.pl gumtree.pl ojej.pl szerlok.pl morusek.pl kupiepsa.pl swistek.pl Quote
Klaudus__ Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 [quote name='Tofikowa']Mogłabym opłacić psiaczkowi pierwszy miesiąc w DT. Tylko czy znalazłby się w tak krótkim czasie jakiś chętny domek? I co dalej? To niesamowita propozycja z Twojej strony! Za którą bardzo mocno dziękuję :Rose: Jednak Franki poza Twoją propozycją nie ma ani grosza... Nas nie stać,żeby po tym miesiącu koszt hotelowania spadł na nas... Mamy zbyt dużo długów dookoła... Quote
Tofikowa Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Jakie są ceny za miesiąc w dt za pieska wielkosci Franka? Moja propozycja aktualna. Niestety nie dam rady poprowadzic wątku, mam dostęp do netu wyłącznie w tel, nie mam konta internetowego, nie porobię ogłoszeń ani bazarków, nie mam w tej chwili fizycznie takich możliwości. Potrzebna ciotka (albo wujek), która zgodziłaby się poprowadzic wątek Franka i pomóc zebrać pieniążki na kolejne miesiące. Quote
beataczl Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Tofikowa napisał(a):Mogłabym opłacić psiaczkowi pierwszy miesiąc w DT. Tylko czy znalazłby się w tak krótkim czasie jakiś chętny domek? I co dalej? to juz szansa dla Franka! w dt/hoteliku mozna fajne fotki porobic/duzo ogloszen i allegro i chlopak domek znajdzie. a widze,ze Ciocie na watku sa.ktore naprawde potrafia oglaszac i oglaszaja! wielkosc srednia cos jak ONek -trzeba popytac ile wezma za psiaczka a moze ktos wie miej wiecej..? Quote
beataczl Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Tofikowa napisał(a):Jakie są ceny za miesiąc w dt za pieska wielkosci Franka? Moja propozycja aktualna. Niestety nie dam rady poprowadzic wątku, mam dostęp do netu wyłącznie w tel, nie mam konta internetowego, nie porobię ogłoszeń ani bazarków, nie mam w tej chwili fizycznie takich możliwości. Potrzebna ciotka (albo wujek), która zgodziłaby się poprowadzic wątek Franka i pomóc zebrać pieniążki na kolejne miesiące. watku nie bedziesz prowadzic -jest zalozycielka watku,a potem to juz hotelik lub dt na biezaco wpisuje co sie dzieje u psiaka i zdjecia wstawia ... Quote
Tofikowa Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 beataczl napisał(a):watku nie bedziesz prowadzic -jest zalozycielka watku,a potem to juz hotelik lub dt na biezaco wpisuje co sie dzieje u psiaka i zdjecia wstawia ... Miałam na myśli ogłoszenia, aukcje, bazarki, itp, żeby założycielka wątku sama potem nie została. Domek potrzebny na cito! Quote
Klaudus__ Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Myślę,że miesięczny koszt utrzymania chłopaka to 400 do 450 zł No ja się troszkę obawiam wsadzenia chłopaka do hotelu mając pieniążki tylko na miesiąc :roll: Wiem,że to dla Niego szansa, ale mnie potem nie będzie stać utrzymać Go jak pobyt się przedłuży... :roll: Quote
Tofikowa Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Musiałby chłopaka szybko jakiś fajny domek wypatrzeć. A z ogłoszeń nikt się nie odezwał? Quote
Julia84 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Klaudus__']Myślę,że miesięczny koszt utrzymania chłopaka to 400 do 450 zł U Arktyki - 300 zł za miesiąc. Quote
Tofikowa Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Julia84 napisał(a):U Arktyki - 300 zł za miesiąc. a jest wolne miejsce (albo miejsca bo Tito chyba też jeszcze czeka) u Arktyki? Quote
Recommended Posts