Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Proszę o pomoc,szukam tymczasu dla szczeniorka: [url]http://www.dogomania.pl/threads/206843-5-miesi%C4%99czny-czarny-jak-noc-SUDAN.Porzucony-na-ruchliwej-ulicy.Szukamy-DT-DS[/url]!

• Replies 853
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Olena84']Mam dt w Poznaniu bezplatny z suczka, Klaudus co myslisz, bo bdt czesto sie nie zdarza, a moze wywoz sie opozni.[/QUOTE]

I co z tym domkiem w Poznaniu?

Posted

[quote name='Olena84']Mam dt w Poznaniu bezplatny z suczka, Klaudus co myslisz, bo bdt czesto sie nie zdarza, a moze wywoz sie opozni.[/QUOTE]

super by bylo! :)
tylko trzebaby go wykastrowac ale to najlepiej tam na miejscu
i zalezc jakis transport

Posted

[quote name='BUDRYSEK']super by bylo! :)
tylko trzebaby go wykastrowac ale to najlepiej tam na miejscu
i zalezc jakis transport[/QUOTE]

Budrysku a dzieje się coś w temacie tego domku?

Posted

[quote name='Iljova']i dalej nic nie wiadomo ???[/QUOTE]

No właśnie nie wiadomo, wysłałam do Klaudus pw że jest propozycja dla Frankiego, czekamy dalej. Dziewczyny mają tyle na głowie, a w punkcie już 10 piesków, boję się żeby nie doszło do wywozu.

Posted

Ja też do niej pisałam, a teraz przeczytałam na jeszcze jednym wątku że też jest propozycja DT dla psiaka niewidomego i tu też decyzja należy do Klaudus

Posted

napisz cos blizej o tym dt, trzeba by moze juz cos organizowac?

Posted

[quote name='BUDRYSEK']jak bedzie kasa na transport to reszta to pikus[/QUOTE]

Było kilka deklaracji dla Frankiego na ewentualny dt, może dziewczyny zgodzą się przeznaczyć je na opłacenie transportu? Można orientacyjnie chociaż oszacować koszt?

Posted

[quote name='Tofikowa']Było kilka deklaracji dla Frankiego na ewentualny dt, może dziewczyny zgodzą się przeznaczyć je na opłacenie transportu? Można orientacyjnie chociaż oszacować koszt?[/QUOTE]

to ponad 400 km w 1 strone wiec kasy pojdzie sporo

Posted

Hej, przepraszam nie bylo mnei na weekend, pisalam tez juz o tym Klaudus, ale wiadomo ze ma duzo na glowie. To jest pani ktora jest/ byla wolontariuszka w schronisku na wlkp, ma sunei ktora akceptuje pieski i sunie inne. Dam do niej tel Budryskowi bo jej o tym mowilam. Zaraz wysle Ci Budrysku nr tel do niej i jej smsa ze bedziesz dzwonic