Avilia Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Proszę o pomoc,szukam tymczasu dla szczeniorka: [url]http://www.dogomania.pl/threads/206843-5-miesi%C4%99czny-czarny-jak-noc-SUDAN.Porzucony-na-ruchliwej-ulicy.Szukamy-DT-DS[/url]! Quote
Tofikowa Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='Olena84']Mam dt w Poznaniu bezplatny z suczka, Klaudus co myslisz, bo bdt czesto sie nie zdarza, a moze wywoz sie opozni.[/QUOTE] I co z tym domkiem w Poznaniu? Quote
BUDRYSEK Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='Olena84']Mam dt w Poznaniu bezplatny z suczka, Klaudus co myslisz, bo bdt czesto sie nie zdarza, a moze wywoz sie opozni.[/QUOTE] super by bylo! :) tylko trzebaby go wykastrowac ale to najlepiej tam na miejscu i zalezc jakis transport Quote
azalia Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Ale byłoby cudownie,gdyby Franulek znalazł domek. Quote
Tofikowa Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='BUDRYSEK']super by bylo! :) tylko trzebaby go wykastrowac ale to najlepiej tam na miejscu i zalezc jakis transport[/QUOTE] Budrysku a dzieje się coś w temacie tego domku? Quote
Tofikowa Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='Iljova']i dalej nic nie wiadomo ???[/QUOTE] No właśnie nie wiadomo, wysłałam do Klaudus pw że jest propozycja dla Frankiego, czekamy dalej. Dziewczyny mają tyle na głowie, a w punkcie już 10 piesków, boję się żeby nie doszło do wywozu. Quote
Iljova Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Ja też do niej pisałam, a teraz przeczytałam na jeszcze jednym wątku że też jest propozycja DT dla psiaka niewidomego i tu też decyzja należy do Klaudus Quote
BUDRYSEK Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='Olena84']Mam dt w Poznaniu bezplatny z suczka, Klaudus co myslisz, bo bdt czesto sie nie zdarza, a moze wywoz sie opozni.[/QUOTE] napisz cos blizej o tym dt, trzeba by moze juz cos organizowac? Quote
Tofikowa Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Będą problemy z organizacją transportu do Poznania? Quote
BUDRYSEK Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='Tofikowa']Będą problemy z organizacją transportu do Poznania?[/QUOTE] jak bedzie kasa na transport to reszta to pikus Quote
Tofikowa Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='BUDRYSEK']jak bedzie kasa na transport to reszta to pikus[/QUOTE] Było kilka deklaracji dla Frankiego na ewentualny dt, może dziewczyny zgodzą się przeznaczyć je na opłacenie transportu? Można orientacyjnie chociaż oszacować koszt? Quote
BUDRYSEK Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='Tofikowa']Było kilka deklaracji dla Frankiego na ewentualny dt, może dziewczyny zgodzą się przeznaczyć je na opłacenie transportu? Można orientacyjnie chociaż oszacować koszt?[/QUOTE] to ponad 400 km w 1 strone wiec kasy pojdzie sporo Quote
Tofikowa Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Kasę na transport się zorganizuje, żeby tylko ten domek wypalił. Quote
Olena84 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Hej, przepraszam nie bylo mnei na weekend, pisalam tez juz o tym Klaudus, ale wiadomo ze ma duzo na glowie. To jest pani ktora jest/ byla wolontariuszka w schronisku na wlkp, ma sunei ktora akceptuje pieski i sunie inne. Dam do niej tel Budryskowi bo jej o tym mowilam. Zaraz wysle Ci Budrysku nr tel do niej i jej smsa ze bedziesz dzwonic Quote
Tofikowa Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='Marycha35']Trzymam kciukasy!!!!![/QUOTE] Ja też trzymam. Quote
Iljova Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Oby to było to, niech będzie dobrze. Kciuki trzymamy! Quote
Marycha35 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Ludziki proszę podpiszcie to: http://www.petycje.pl/petycja/6663/petycja_w_sprawie_orzeczenia_bezwzglednej_kary_poz bawienia_wolnozci_.html Quote
Recommended Posts