pikola Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Ojojoj to super,to moge swoja deklaracje przekazac na inna bide,bo caly czas czekalam na wiesci o Franku? Quote
Kerian Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 250 zł to nie jest najgorzej... Czy ktoś ma konto na Facebooku i może zrobić dla Frania wydarzenie? Wtedy ja bym zorganizowała allegro cegiełkowe. Cioteczki, jak już Franki będzie w Poznaniu, chciałabym móc go odwiedzić, jeśli opiekun wyrazi zgodę :) Musimy teraz szybko działać. PS Trzeba zmienić tytuł wątku... że Franki ma szansę i zbieramy na transport. Quote
pikola Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Ze stalych deklaracji bylo 70 zl,jesli oczywiscie wszyscy beda mogli wplacic.To brakuje 180 zl.To nie jest tragedia.Prosze o numer konta na transport dla Franusia. Quote
pikola Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Kerian ale Ci zazdroszcze ze Ty z okolic Poznania jestes.Bedziesz miala do Frania rzut beretem:cool3: Quote
Iljova Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Ja mam konto na FB mogę zrobić wydarzenie jak nie macie nikogo, ale popołudniu ok.? Quote
monika083 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 ja z pieniazkow Ramba , ktory narazie jest na bdt , moge przeznaczyc 80 zl na Frania. Quote
Kerian Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Iljova']Ja mam konto na FB mogę zrobić wydarzenie jak nie macie nikogo, ale popołudniu ok.?[/QUOTE] Byłoby świetnie! To ja przygotuję Allegro. Cegiełki po 5 zł? Może jakaś fundacja użyczyłaby nam konta - znacie taką? Wtedy byłaby większa szansa, że nie usuną nam aukcji. Jeśli będzie taka możliwość, to odwiedzę Frania już w Poznaniu i wymiziam od wszystkich cioteczek :) Quote
Kerian Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='monika083']ja z pieniazkow Ramba , ktory narazie jest na bdt , moge przeznaczyc 80 zl na Frania.[/QUOTE] OMG, klękam przed Tobą! :multi: :loveu: Quote
monika083 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Kerian']Byłoby świetnie! To ja przygotuję Allegro. Cegiełki po 5 zł? Może jakaś fundacja użyczyłaby nam konta - znacie taką? Wtedy byłaby większa szansa, że nie usuną nam aukcji. Jeśli będzie taka możliwość, to odwiedzę Frania już w Poznaniu i wymiziam od wszystkich cioteczek :)[/QUOTE] mozna tez zrobic bazarek cegielkowy..zaraz cos sklece Quote
monika083 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Kerian']OMG, klękam przed Tobą! :multi: :loveu:[/QUOTE] nie przede mna :) przed cioteczkami ,ktore wplacaly na Ramba:) Quote
monika083 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 zapraszam po cegielki: http://www.dogomania.pl/threads/207270-Franio-jedzie-na-bdt-brak-kasy-na-transport-Dorzuc-grosza!-7.05.12.00?p=16821951#post16821951 Quote
Kerian Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Może zrobić wyróżnione ogłoszenie na dogo, że zbieramy na transport? To będzie tylko 4 zł. Ale chyba trzeba podać też numer telefonu - może być do Klaudii? Bo to chyba do innej kategorii się nie da, jak psy do adopcji. Nie ma kategorii ogłoszeń "transport" ;-) Ale Franki tak czy inaczej czeka na ds. Quote
Tofikowa Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Szybko działacie. Wieczorem przelałam na konto Budryska trochę pieniążków na "wyprawkę" dla Frankiego. Quote
Kerian Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 A może Boluś podzieliłby się trochę z Frankim? Jakiś czas temu Boluś miał w skarpecie trochę pieniążków, był też bazarek. Macie kontakt z Budryskiem? Quote
pikola Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Cioteczki kochane,skoro Franulek jedzie do bdt to ja wysle na transport 80zl.Tylko niech juz wyjdzie z tego schronu.Caluje cie kochany Franciszku. Quote
Tofikowa Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='pikola']Cioteczki kochane,skoro Franulek jedzie do bdt to ja wysle na transport 80zl.Tylko niech juz wyjdzie z tego schronu.Caluje cie kochany Franciszku.[/QUOTE] W takim tempie to nazbieramy i na transport i na szczepienia i na kastrację. Quote
Olena84 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Rozmawiałam z Hanią, która przyjmie Frankiego, oczywiscie domek jest bezpłatny, ale prosimy byście nie zostawiały Frankiego i pomogły nam znaleźć mu dom, ona tez bedzie szukała tam u siebie, bo zawsze miała szczęście i znajdywała tym pieskom które brała szybko domy. Takze prosimy o ogłoszenia jak juz tam będzie. Quote
Tofikowa Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Olena84']Rozmawiałam z Hanią, która przyjmie Frankiego, oczywiscie domek jest bezpłatny, ale prosimy byście nie zostawiały Frankiego i pomogły nam znaleźć mu dom, ona tez bedzie szukała tam u siebie, bo zawsze miała szczęście i znajdywała tym pieskom które brała szybko domy. Takze prosimy o ogłoszenia jak juz tam będzie.[/QUOTE] mam wykupiony pakiet ogł dla Frankiego, myślałam o ogłoszeniach na Warszawę i Kraków, ale skoro Franki jedzie do Poznania to poczekam aż tam dotrze i zrobimy na Poznań żeby chłopak po całej Polsce nie jeździł. Quote
Iljova Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 własnie jestem w trakcie robienia wydarzenie na FB i mam pytanie czy na wątku są jeszcze jakieś zdjęcia Frankiego oprócz tych na pierwszej stronie ???? Quote
Tofikowa Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Iljova']własnie jestem w trakcie robienia wydarzenie na FB i mam pytanie czy na wątku są jeszcze jakieś zdjęcia Frankiego oprócz tych na pierwszej stronie ????[/QUOTE] posty 107 i 108 Quote
Iljova Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Wstawiam link do wydarzenia na FB https://www.facebook.com/event.php?eid=225157747500364#wall_posts Quote
Recommended Posts