Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 853
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

250 zł to nie jest najgorzej... Czy ktoś ma konto na Facebooku i może zrobić dla Frania wydarzenie? Wtedy ja bym zorganizowała allegro cegiełkowe.
Cioteczki, jak już Franki będzie w Poznaniu, chciałabym móc go odwiedzić, jeśli opiekun wyrazi zgodę :) Musimy teraz szybko działać.

PS Trzeba zmienić tytuł wątku... że Franki ma szansę i zbieramy na transport.

Posted

Ze stalych deklaracji bylo 70 zl,jesli oczywiscie wszyscy beda mogli wplacic.To brakuje 180 zl.To nie jest tragedia.Prosze o numer konta na transport dla Franusia.

Posted

[quote name='Iljova']Ja mam konto na FB mogę zrobić wydarzenie jak nie macie nikogo, ale popołudniu ok.?[/QUOTE]

Byłoby świetnie! To ja przygotuję Allegro. Cegiełki po 5 zł? Może jakaś fundacja użyczyłaby nam konta - znacie taką? Wtedy byłaby większa szansa, że nie usuną nam aukcji.
Jeśli będzie taka możliwość, to odwiedzę Frania już w Poznaniu i wymiziam od wszystkich cioteczek :)

Posted

[quote name='monika083']ja z pieniazkow Ramba , ktory narazie jest na bdt , moge przeznaczyc 80 zl na Frania.[/QUOTE]

OMG, klękam przed Tobą! :multi: :loveu:

Posted

[quote name='Kerian']Byłoby świetnie! To ja przygotuję Allegro. Cegiełki po 5 zł? Może jakaś fundacja użyczyłaby nam konta - znacie taką? Wtedy byłaby większa szansa, że nie usuną nam aukcji.
Jeśli będzie taka możliwość, to odwiedzę Frania już w Poznaniu i wymiziam od wszystkich cioteczek :)[/QUOTE]

mozna tez zrobic bazarek cegielkowy..zaraz cos sklece

Posted

Może zrobić wyróżnione ogłoszenie na dogo, że zbieramy na transport? To będzie tylko 4 zł. Ale chyba trzeba podać też numer telefonu - może być do Klaudii? Bo to chyba do innej kategorii się nie da, jak psy do adopcji. Nie ma kategorii ogłoszeń "transport" ;-) Ale Franki tak czy inaczej czeka na ds.

Posted

A może Boluś podzieliłby się trochę z Frankim? Jakiś czas temu Boluś miał w skarpecie trochę pieniążków, był też bazarek. Macie kontakt z Budryskiem?

Posted

[quote name='pikola']Cioteczki kochane,skoro Franulek jedzie do bdt to ja wysle na transport 80zl.Tylko niech juz wyjdzie z tego schronu.Caluje cie kochany Franciszku.[/QUOTE]

W takim tempie to nazbieramy i na transport i na szczepienia i na kastrację.

Posted

Rozmawiałam z Hanią, która przyjmie Frankiego, oczywiscie domek jest bezpłatny, ale prosimy byście nie zostawiały Frankiego i pomogły nam znaleźć mu dom, ona tez bedzie szukała tam u siebie, bo zawsze miała szczęście i znajdywała tym pieskom które brała szybko domy. Takze prosimy o ogłoszenia jak juz tam będzie.

Posted

[quote name='Olena84']Rozmawiałam z Hanią, która przyjmie Frankiego, oczywiscie domek jest bezpłatny, ale prosimy byście nie zostawiały Frankiego i pomogły nam znaleźć mu dom, ona tez bedzie szukała tam u siebie, bo zawsze miała szczęście i znajdywała tym pieskom które brała szybko domy. Takze prosimy o ogłoszenia jak juz tam będzie.[/QUOTE]

mam wykupiony pakiet ogł dla Frankiego, myślałam o ogłoszeniach na Warszawę i Kraków, ale skoro Franki jedzie do Poznania to poczekam aż tam dotrze i zrobimy na Poznań żeby chłopak po całej Polsce nie jeździł.

Posted

własnie jestem w trakcie robienia wydarzenie na FB i mam pytanie czy na wątku są jeszcze jakieś zdjęcia Frankiego oprócz tych na pierwszej stronie ????

Posted

[quote name='Iljova']własnie jestem w trakcie robienia wydarzenie na FB i mam pytanie czy na wątku są jeszcze jakieś zdjęcia Frankiego oprócz tych na pierwszej stronie ????[/QUOTE]

posty 107 i 108