Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W schronisku w okolicach Warszawy mieszka malenka , kudłata sunia. Jej dom to buda. Zima , mróz a ona drży z zimna. Zadnej nadziei na lepsze zycie , na dom. Jeśli jej nie pomożemy pozostanie tam na zawsze. Adopcje sa bardzo rzadkie , wiec szansa na dom mała.
Sunia ma około 2 latka, jest malenka, kudłata.Zdjęcia nie ukazują jaka jest naprawdę.
Lepsze fotki będą póxniej. jest wysterylizowana i zaszczepiona.
Mozliwość bezpłatnego kontaktu-Kraków, Sląsk
proszę o pomoc w ogłoszeniach

Posted

UPS ....... W SCHRONISKU......wpierwszej chwili myślałam ,ze ludzie jacyś trzymają ją w budzie. Jakieś namiary ,tekścik i troszke wiecej zdjeć ,mogę ogłaszac.

JAKI KONTAKT PODAC? MOGE ZROBIĆ KILKA OGŁOSZEŃ JUŻ.

Posted
Posted

DOSTAŁAM MEILA W SPRAWIE SUNI. NIE WIEM CO ODPISAĆ ,BO ZDJEC NIE MAM I NIC O NIEJ NIE WIEM

Witam. Jestem zainteresowana tą sunią z ogłoszenia. Prosiła bym o więcej zdjęć i opis charakteru. Pozdrawiam

Posted

[quote name='Javena']DOSTAŁAM MEILA W SPRAWIE SUNI. NIE WIEM CO ODPISAĆ ,BO ZDJEC NIE MAM I NIC O NIEJ NIE WIEM

CYTOd: [email protected]
Witam. Jestem zainteresowana tą sunią z ogłoszenia. Prosiła bym o więcej zdjęć i opis charakteru. Pozdrawiam

Przede wszystkim pytanie jak długo sunia jest w schronisku. Jeżeli nie od szczeniaka, to należy przypuszczać że była pieskiem domowym i zna wszelkie domowe zachowania i tak odpowiedz. Jest mała i zadbana będzie bardzo ładnym pieskiem, a psy wzięte z biedy w domu są bardzo przywiązane i wdzięczne. Trzeba będzie jej dać jednak czasu na oswojenie się z nowymi warunkami.

Posted

Bardzo dziękuję za pomoc malutkiej, ja mam słaby dostęp do netu. Była jedna osoba zainteresowana, ale sunia jest za duża nieco, więc szukamy dalej domu. W niedzielę porobię małej jakieś porządne fotki, bo te się nie nadają do niczego :(