constancja Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 eveandAxel napisał(a):hehe, ja też to wiem, ale wierzcie mi , jeszcze niemiałam odwagi swojemu podać w całości, hihi, zawsze mu obieram, dłubie, dłubię i dopiero wtedy daję:roll: wiem, panikara ze mnie:oops: Całusy dla Sama:loveu: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ewelina, Ty dłubiesz w mięchu????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Czego to człowiek dla psa nie zrobi... Smeranko dla Samiego:loveu: Quote
Kamila Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 A kiedy beda foteczki z nowego domku? :cool3: Ja bym juz bardzo chciala Samiego zobaczyc :loveu: Quote
eveandAxel Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='constancja']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ewelina, Ty dłubiesz w mięchu????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Czego to człowiek dla psa nie zrobi... Smeranko dla Samiego:loveu: hehe, no widzisz! :roll: TZ też tego przeboleć niemoże, dla psa mogę , dla niego nie:evil_lol: ale naszczęście tylko w drobiu, przynajmniej tutaj się z Ax'em zgadaliśmy - nie gustuje w czerwonym;) :eviltong: :multi: Kamila - zdjęcia mają być co niedzielę, musimy zaczekać:evil_lol: :eviltong: Quote
Kamila Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 eveandAxel napisał(a):Kamila - zdjęcia mają być co niedzielę, musimy zaczekać:evil_lol: :eviltong: No to czekam na niedziele :multi: Quote
zolly Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 zee0524 napisał(a): W sobote jedziemy pobiegac do starego lasu, moze nie dorwie zadnego zajaca, dzisiaj okazalo sie ze kurze korpusy sa najleprze na swiecie!!! moje rejony :cool3: Quote
AZ-IWONA Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Constancja ty miałaś to szczęście że poznałaś Sammiego, ja mogę tylko ogladać te piękne zdjęcia i marzyć!:placz: Quote
Magoral Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Niestety adopcja Samuelka się nie powiodła :( i dlatego: Samuel trafi do ponownej adopcji , gdyż osoby, które go adoptowały nie były przygotowane na posiadanie psa tej rasy. Pies jest grzeczny,skory do zabaw, i bardzo spragniony uczucia. Szukamy NOWEGO ODPOWIEDZIALNEGO DOMU. Nie pozwólmy na dalsza tułaczkę Samuelka. W tej chiwli Sam przebywa pod Lublinem w domku tymczasowym, lecz długo pozostac tam nie może! Przygarneła go tymczasowo NORBITKA za do WIELKIE DZIĘKI:loveu: Marysia, która traci wiare w ludzi Quote
Magoral Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Oczywiście Norbitko czekamy na relacje :). Quote
Kamila Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 :WTF: Jestem w szoku,jak to mozliwe?Przeciez domek byl sprawdzony,jakim cudem one nie byly przygotowane? :angryy: Normalnie mi sie to w glowie nie miesci :shake: Quote
constancja Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Nie wiem co powiedzieć???????:shake: :shake: :shake: Sami.....:roll: Już wiem.... PRZEPRASZAM Quote
eveandAxel Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Proszę wszystkich którzy wcześniej udzielali się na wątku o pomoc. Może jakoś wspólnie uda mu się znaleźć dom!!!!! wreszcie odpowiedni i na stałe! On niemoże się tak ciągle tułać! Quote
eveandAxel Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Marysiu, trzeba chyba znowu zmienić tytul wątku, niewiem kto się tym zajmuje! Quote
Kamila Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Constanja nie przepraszaj bo wszyscy wiemy ze chcialas dla Samiego jak najlepiej :glaszcze: Kazdemu sie moglo zdarzyc,teraz trzeba szukac domku-to jest najwazniejsze... Quote
Magoral Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Ten , chyba Kto zakładał wątek może zmienic tytuł Ewelinko Co do tego co sie stało ... na razie przemilcze.Napisze tylko tyle,że dom był sprawdzony, wszystko wyglądało jak najlepiej, ale widocznie pozory mylą. Jeżeli ktoś ma przepraszac Samuelka to ja Constancjo nie TY :-( Quote
eveandAxel Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 przestańcie dziewczyny! powtarzam n-ty raz! niejesteście jasnowidzami, choćbyscie na głowie stawały, niedało się tego przewidzieć! chociaż braliśmy wszystko pod uwagę, tego niewzięłyśmy! niemogłyśmy wiedzieć! teraz trzeba szukać... odpowiedniego domu! Quote
akard Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Bidulek z Samiego. A On taki sliczny, tak dlugo juz...:shake: Quote
tossaa Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='constancja']:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Nie wiem co powiedzieć???????:shake: :shake: :shake: Sami.....:roll: Już wiem.... PRZEPRASZAM Boże Kochany---- Marysiu i Constancjo-co sie stało,dlaczego,napiszcie czy to wina Samiego czy ludzie maja warunki dla jamnika A dostali doga? :-(:-(:-( Ja bardzo chciałm zabrac Samiego kochanego-ale długo mYslałam ,pisałam z Marysią i po przemysleniach zrezygnowałam w obawie ,ze nie spełnię może??? wszystkich potrzeb a tu taki KLOPS- DLACZEGO? WIEśKA SPOD BYDGOSZCZY GG 5521684 Quote
Magoral Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Napisz to tak , aby "nikogo" nie urazic- podobno pies po przyjeżdzie zmienił się o 180 stopni - i zostawie to bez komentarza... Jaki był jak ja się nim opiekowałam w schronisku oraz jak mieszkał u Ewy można przeczytac. Rozmawiałam przed chilka z Norbitka, u której teraz jest i twierdzi,że to sama słodycz.Więc... Quote
Kamila Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Taaaaaa :angryy: No to ladny numer ktos wywinal :angryy: Quote
Norbitka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Wpadłam tylko na chwilkę musiłam zamówic karme. Głównym powodem były koty-faktycznie pochowane po kątach jak tez niemoznośc pozostawienia go samegow razie potrzeby. U mnie tez jak zostaje sam jest rozpacz i drapanie ale dzis tak musi być. Boje sie konfrontacji dwóch niekastrowanych samców-dogów. Jutro zrobimy konfrontacje na dworze w kagańcach. Samuel ma dla siebie jedna kondygnacje i wersalkę do spania. Nie ma co juz rogrzebywac co i dlaczego skupmy sie na szukaniu domku. Quote
constancja Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Norbitka, wycałuj go ode mnie:roll: . Proszę... Quote
Recommended Posts