Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zastanawiałam się dziś czy nie damy rady obskoczyć tego Płocka, ale za późno z pracy wracam :(
Jakby udało się znaleźć transport dzień czy dwa później, to mogę cholernika przechować...

Posted

[quote name='Andzike']Zastanawiałam się dziś czy nie damy rady obskoczyć tego Płocka, ale za późno z pracy wracam :(
Jakby udało się znaleźć transport dzień czy dwa później, to mogę cholernika przechować...[/QUOTE]

Andzike, dasz radę z trójką? Czy liczysz, że Sarenka już będzie w DS za tydzień?

Majuska, sprawdź jeszcze tarzankę, miałam z nią styczność przy okazji nieudanej próby odbicia Farta, wydaje mi się, że jest z okolic WAwy albo często tamtędy jeździ [url]http://www.dogomania.pl/threads/189935-Pojad%C4%99-dok%C4%85d-zechcesz...-Za-zwrot-koszt%C3%B3w[/url].

jeszcze tu:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/199590-TRANSPORT-PS%C3%93W-PL-i-EU-R%C3%93WNIE%C5%BB-DU%C5%BBE-i-NIEGRZECZNE-[/url])

i pati-c:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/131533-Oferuj%C4%99-transport[/url]

Nie chcę się wtrącać w negocjacje i mieszać, im mniej pośredników tym lepiej.

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Andzike, dasz radę z trójką? Czy liczysz, że Sarenka już będzie w DS za tydzień?[/QUOTE]

Jeden, max dwa dni dam radę. Chyba, że Merlin zapowiada się na wybitnego szkodnika i wyjca ;)
Nocowały już u mnie różne psy i miałam w porywach do trzech, więc powinno się udać ;)

A Sara się póki co nigdzie nie wybiera..:cool3:

Tarzanka... hmmm... nie wiem czy to nie jej uciekła w transporcie krotoszyńska Iga, zaraz poszukam wątku...

EDIT: znalazłam... Przez nieuwagę w transporcie Igunia dużo się nacierpiała, miała złamaną łapkę, która nie zrosła się tak jak powinna, trzeba było znów operować - zresztą wszystko na wątku...
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/186015-Kud%C5%82ate-sunie-Ines-Kropka-i-Iga-wszystkie-w-nowych-domkach?p=14760554&viewfull=1#post14760554"]http://www.dogomania.pl/threads/186015-Kud%C5%82ate-sunie-Ines-Kropka-i-Iga-wszystkie-w-nowych-domkach?p=14760554&viewfull=1#post14760554[/URL]

Posted

[quote name='Andzike']

Tarzanka... hmmm... nie wiem czy to nie jej uciekła w transporcie krotoszyńska Iga, zaraz poszukam wątku...[/QUOTE]

A tego to nie wiem. I tak osobiście przede wszystkim bym się dobijała do pati-c, bo jest z Wawy na sto procent.

Posted

Ciotki, dzięki wielkie za propozycje, z ajlii cały czas na PW konferujemy i najprawdopodobniej podjedzie do Wawy po Merlina i zawiezie do nowego domu, w kasie się powinnyśmy wyrobić.

Posted

[quote name='majuska']Ciotki, dzięki wielkie za propozycje, z ajlii cały czas na PW konferujemy i najprawdopodobniej podjedzie do Wawy po Merlina i zawiezie do nowego domu, w kasie się powinnyśmy wyrobić.[/QUOTE]

No to trzymam kciuki, żeby wszystko sprawnie poszło :)

Posted

Trzymam kciuki, Merlinek to słodka psinka, już się marnuje w tym naszym schronie, tak by chciał hasać na wolności i spacerować, mam nadzieję że wkrótce to nastąpi!!! :)

Posted

Spokojnie,, jutro "dziada " wieczorkiem przywożę do siebie, wykąpiemy go i w poniedziałek rano rusza w drogę, transport jest dograny. Nie wiem czy domek wejdzie na dogo, ale mailuje, więc poprosze o relacje najlepiej z fotkami a maila, myślę, że sobie z tym poradzą :)

Posted

Juupi jak ja się cieszę że Merlinek wreszcie znajdzie swój domek. Dziś był ze mną na spacerku, tak się cieszył, wariował po drodze, niósł smycz w paszczy i tak się uśmiechał, strasznie śmiejny z niego kudłacz. A potem wariował z suczką i jej szczeniaczkami, strasznie mu się to podobało, że ktoś wreszcie z nim szaleje. Będzie mi go brakowało :(

Posted

[quote name='majuska']Spokojnie,, jutro "dziada " wieczorkiem przywożę do siebie, wykąpiemy go i w poniedziałek rano rusza w drogę, transport jest dograny. Nie wiem czy domek wejdzie na dogo, ale mailuje, więc poprosze o relacje najlepiej z fotkami a maila, myślę, że sobie z tym poradzą :)[/QUOTE]Majuska, czy Merlin w poniedzialek jedzie do Warszawy? My szukamy transportu z Mielca do Wawy, mamy sprawdzony dom dla Zabki, ktora jest teraz w hoteliku w Brzysciu. Zabka byla wyciagnieta jako ciezarna ze schroniska, miala sterylke i kilka miesiecy juz czeka. Ostatnio odezwala sie Pani z Zoliborza z Wawy, dom juz sprawdzila Paros. No i szukamy transportu do Warszawy.

Posted

Merlin wyjeżdza ode mnie ok. 7 rano w poniedziałek , ale wiezie go mój TZ jadąc przy okazji do pracy, jest umówiony w Piasecznie na 12, oddaje Merlina dalej i gna do pracy, obawiam się, że nie namówię go na wiezienie dwóch psów.

Posted

Merlinku szykuj się na zmiany bo od dzisiaj inne życie. Kąpiel dzisiejsza zmyje z ciebie nie tylko brud ale i wszystkie niedole które cię dopadły.
Świat się otwiera i wiosna w twoim życiu, nie tylko ta kalendarzowa.

• Upvote 1
Posted

Nie jeszcze nie pojechałam, wiem, że Merlin jest u Magdy juz i spaceruje z Moniką :) Ja tak za godzinke po niego pojadę, jak będzie wyspacerowany to od razu do wanny poleci się wyprać:)

Posted

Merlin atakował ostro Śrubę, więc wylądowała w małym pokoiku niestety, Rudy się stawia, więc Merlin tak do niego nie startuje, własnie się wykąpaliśmy, ale on ma tą sierść, wogóle sie woda go nie trzyma , nie mówiąc o szamponie, trochę się namordowałam, a on stał posłusznie jak cielątko, teraz się położył u mnie w nogach i odpoczywa, jest w sumie kulturalny bardzo, bo moja sucz zachęcała go do wskoczenia na wyro, a on nie wskakuje, musze mu jakieś spanko naszykować na glebie, bo chyba nie będzie barłożenia w wyrze :)

Posted

[quote name='majuska'], musze mu jakieś spanko naszykować na glebie, bo chyba nie będzie barłożenia w wyrze :)[/QUOTE]

Żebyś się w nocy nie zdziwiła :cool3:.
Biedna Śruba.