Andzike Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Zastanawiałam się dziś czy nie damy rady obskoczyć tego Płocka, ale za późno z pracy wracam :( Jakby udało się znaleźć transport dzień czy dwa później, to mogę cholernika przechować... Quote
Dzika_Figa Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Andzike']Zastanawiałam się dziś czy nie damy rady obskoczyć tego Płocka, ale za późno z pracy wracam :( Jakby udało się znaleźć transport dzień czy dwa później, to mogę cholernika przechować...[/QUOTE] Andzike, dasz radę z trójką? Czy liczysz, że Sarenka już będzie w DS za tydzień? Majuska, sprawdź jeszcze tarzankę, miałam z nią styczność przy okazji nieudanej próby odbicia Farta, wydaje mi się, że jest z okolic WAwy albo często tamtędy jeździ [url]http://www.dogomania.pl/threads/189935-Pojad%C4%99-dok%C4%85d-zechcesz...-Za-zwrot-koszt%C3%B3w[/url]. jeszcze tu: [url]http://www.dogomania.pl/threads/199590-TRANSPORT-PS%C3%93W-PL-i-EU-R%C3%93WNIE%C5%BB-DU%C5%BBE-i-NIEGRZECZNE-[/url]) i pati-c: [url]http://www.dogomania.pl/threads/131533-Oferuj%C4%99-transport[/url] Nie chcę się wtrącać w negocjacje i mieszać, im mniej pośredników tym lepiej. Quote
Andzike Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Dzika_Figa']Andzike, dasz radę z trójką? Czy liczysz, że Sarenka już będzie w DS za tydzień?[/QUOTE] Jeden, max dwa dni dam radę. Chyba, że Merlin zapowiada się na wybitnego szkodnika i wyjca ;) Nocowały już u mnie różne psy i miałam w porywach do trzech, więc powinno się udać ;) A Sara się póki co nigdzie nie wybiera..:cool3: Tarzanka... hmmm... nie wiem czy to nie jej uciekła w transporcie krotoszyńska Iga, zaraz poszukam wątku... EDIT: znalazłam... Przez nieuwagę w transporcie Igunia dużo się nacierpiała, miała złamaną łapkę, która nie zrosła się tak jak powinna, trzeba było znów operować - zresztą wszystko na wątku... [URL="http://www.dogomania.pl/threads/186015-Kud%C5%82ate-sunie-Ines-Kropka-i-Iga-wszystkie-w-nowych-domkach?p=14760554&viewfull=1#post14760554"]http://www.dogomania.pl/threads/186015-Kud%C5%82ate-sunie-Ines-Kropka-i-Iga-wszystkie-w-nowych-domkach?p=14760554&viewfull=1#post14760554[/URL] Quote
Dzika_Figa Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Andzike'] Tarzanka... hmmm... nie wiem czy to nie jej uciekła w transporcie krotoszyńska Iga, zaraz poszukam wątku...[/QUOTE] A tego to nie wiem. I tak osobiście przede wszystkim bym się dobijała do pati-c, bo jest z Wawy na sto procent. Quote
majuska Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Ciotki, dzięki wielkie za propozycje, z ajlii cały czas na PW konferujemy i najprawdopodobniej podjedzie do Wawy po Merlina i zawiezie do nowego domu, w kasie się powinnyśmy wyrobić. Quote
Andzike Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='majuska']Ciotki, dzięki wielkie za propozycje, z ajlii cały czas na PW konferujemy i najprawdopodobniej podjedzie do Wawy po Merlina i zawiezie do nowego domu, w kasie się powinnyśmy wyrobić.[/QUOTE] No to trzymam kciuki, żeby wszystko sprawnie poszło :) Quote
milena182 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 dzwonil dzis do ciebie ds? czy juz wczesniej poinformowalas ich ze zostana szczesliwymi wlascicielami? Quote
Dzika_Figa Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Majuska odezwij się proszę na transportowym... [url]http://www.dogomania.pl/threads/203992-Szukamy-WARSZAWA-P%C5%81OCK-na-21.03[/url] Quote
majuska Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Rozmawiałam z domkiem już w niedzielę,wszystko ok, czekają, dostałam także maila , żebym miała tę ich decyzję na piśmie ;) 1 Quote
Agula99 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Trzymam kciuki, Merlinek to słodka psinka, już się marnuje w tym naszym schronie, tak by chciał hasać na wolności i spacerować, mam nadzieję że wkrótce to nastąpi!!! :) Quote
majuska Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Spokojnie,, jutro "dziada " wieczorkiem przywożę do siebie, wykąpiemy go i w poniedziałek rano rusza w drogę, transport jest dograny. Nie wiem czy domek wejdzie na dogo, ale mailuje, więc poprosze o relacje najlepiej z fotkami a maila, myślę, że sobie z tym poradzą :) Quote
Agula99 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Juupi jak ja się cieszę że Merlinek wreszcie znajdzie swój domek. Dziś był ze mną na spacerku, tak się cieszył, wariował po drodze, niósł smycz w paszczy i tak się uśmiechał, strasznie śmiejny z niego kudłacz. A potem wariował z suczką i jej szczeniaczkami, strasznie mu się to podobało, że ktoś wreszcie z nim szaleje. Będzie mi go brakowało :( Quote
Ulka18 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [quote name='majuska']Spokojnie,, jutro "dziada " wieczorkiem przywożę do siebie, wykąpiemy go i w poniedziałek rano rusza w drogę, transport jest dograny. Nie wiem czy domek wejdzie na dogo, ale mailuje, więc poprosze o relacje najlepiej z fotkami a maila, myślę, że sobie z tym poradzą :)[/QUOTE]Majuska, czy Merlin w poniedzialek jedzie do Warszawy? My szukamy transportu z Mielca do Wawy, mamy sprawdzony dom dla Zabki, ktora jest teraz w hoteliku w Brzysciu. Zabka byla wyciagnieta jako ciezarna ze schroniska, miala sterylke i kilka miesiecy juz czeka. Ostatnio odezwala sie Pani z Zoliborza z Wawy, dom juz sprawdzila Paros. No i szukamy transportu do Warszawy. Quote
majuska Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Merlin wyjeżdza ode mnie ok. 7 rano w poniedziałek , ale wiezie go mój TZ jadąc przy okazji do pracy, jest umówiony w Piasecznie na 12, oddaje Merlina dalej i gna do pracy, obawiam się, że nie namówię go na wiezienie dwóch psów. Quote
Becia66 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Merlinku szykuj się na zmiany bo od dzisiaj inne życie. Kąpiel dzisiejsza zmyje z ciebie nie tylko brud ale i wszystkie niedole które cię dopadły. Świat się otwiera i wiosna w twoim życiu, nie tylko ta kalendarzowa. 1 Quote
milena182 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Ślicznie to ujęłaś :) czy ja mam za jakiś czas udać się na wizyte po adopcyją ? Quote
Becia66 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 majuska pewnie po Merlina pojechała, ciekawe jak chłopak zachowa się w mieszkaniu po długim czasie przebywania w boksie i to z kotami do tego. Quote
majuska Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Nie jeszcze nie pojechałam, wiem, że Merlin jest u Magdy juz i spaceruje z Moniką :) Ja tak za godzinke po niego pojadę, jak będzie wyspacerowany to od razu do wanny poleci się wyprać:) Quote
weronika1 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Szczęśliwej podróży Marlinku. Tylko niech nie korzysta ztoalety bo kolejka [IMG]http://img703.imageshack.us/img703/8360/kibel.jpg[/IMG] Quote
majuska Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Merlin już u mnie, na razie ogarniamy sytuacje z kotami, tzn. czy ich nie zjada :) a zaraz idziemy do wanny Quote
majuska Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Merlin atakował ostro Śrubę, więc wylądowała w małym pokoiku niestety, Rudy się stawia, więc Merlin tak do niego nie startuje, własnie się wykąpaliśmy, ale on ma tą sierść, wogóle sie woda go nie trzyma , nie mówiąc o szamponie, trochę się namordowałam, a on stał posłusznie jak cielątko, teraz się położył u mnie w nogach i odpoczywa, jest w sumie kulturalny bardzo, bo moja sucz zachęcała go do wskoczenia na wyro, a on nie wskakuje, musze mu jakieś spanko naszykować na glebie, bo chyba nie będzie barłożenia w wyrze :) Quote
Becia66 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [quote name='majuska'], musze mu jakieś spanko naszykować na glebie, bo chyba nie będzie barłożenia w wyrze :)[/QUOTE] Żebyś się w nocy nie zdziwiła :cool3:. Biedna Śruba. Quote
weronika1 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Majuska , barłożenie w wyrku może być szybciej niż Ci się wydaje:eviltong: Quote
Recommended Posts