Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szkoda :( Choć może jednak się rozchorował i to dlatego, mam nadzieję.... Choć ja już się nie nastawiam na ludzi, o adopcje Astorii dzwoniły dwie osoby i jeden pisał maila, dwie się dobrze zapowiadały, dwie miały przyjechać do schronu i nic... nawet się nie odezwali

Posted

[quote name='Drzagodha']Niestety ostatnio tak coraz częściej - ludzie dzwonią, pytają, piszą maile, a później nie potrafią nawet napisać, że się rozmyślili...[/QUOTE]

dokładnie... już lepiej, jak napiszą, a tak to jeszcze trzymają w niepewności ludzi, którzy już bardzo się nastawili, którzy bardzo chcą wyadoptować psiaka...

Posted

Zaglądam do Mony z nadzieją, że wreszcie ktoś się nad nią zlituje i da jej szansę. Niesamowicie wkurzaja mnie ludzie, którzy robią nadzieję (nam), że może jej los sie odmieni. Gdybym nie miała dwóch adoptowanych psów i mieszkania w bloku, to Mona byłaby moja.

Posted

[quote name='Lucyja']Zaglądam do Mony z nadzieją, że wreszcie ktoś się nad nią zlituje i da jej szansę. Niesamowicie wkurzaja mnie ludzie, którzy robią nadzieję (nam), że może jej los sie odmieni. Gdybym nie miała dwóch adoptowanych psów i mieszkania w bloku, to Mona byłaby moja.[/QUOTE]

Dokładnie mnie tez takie dupki wkurzaja , rozmawiałam z facetem , wydawał sie poważny ,jest jednym z właścicieli związku kynologicznego pan Lech .wiem bo jak zapytałam gdzie Mona miała by zamieszkać jak by sie zgodziła z suczkami jego podał mi stronę własnie tego związku .Mogł chociąz zadzwonic ,ze zrezygnował .Czeakała Ania ,czekałam ja ale sie nie doczekałam

Posted

Ostatnio Monie nowych ogłoszeń nie robiłam.
Kiedyś powtórzyłam całą serię ogłoszeń która była robiona za pierwszym razem.
Suna była ogłaszana w 'kundlu' drugi raz i też nic.

Jak się trochę odrobię to powtórzę ogłoszenia

Posted

W poniedziałek postaram się Monie zrobić jakieś ogłoszenia. Im więcej ogłoszeń tym lepiej. Musimy kochanej Monie znaleźć człowieka do kochania.

Posted

Nie tylko dostała jedzenie, ale została wyczesana. Trochę futra wyszło. Dziewczyna grzecznie zabiegi wyczesywania znosiła. A męczyłyśmy ją z Moną dłuższą chwilę.

Co ciekawe Moną zrobiła sobie doskonałe schronienie przed słońcem. Na jej wybiegu rosną dość duże, gęste krzaki. Patrzę, a tutaj sunia wchodzi między nie i się kładzie. Ziemia jest zimna więc ją chłodzi, jest też cień.

Dzięki za pomoc z ogłoszeniami. Tylko jeśli będziecie coś robić to proszę wklejajcie na których portalach dałyście ogłoszenia - nie ma sensu się dublować.
Ja zrobię dzisiaj gumtree, sprawdzę adopcje.org i psiegranemarzenia.
Resztę będę robić jutro.