azalia Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Ale niespodzianka!Owieczko kochana,dziękujemy Baaaaardzo!Lusia jest szczęśliwa,pięknę zdjęcia.Asiu Twoje zdjęcia tzn.Lusi są równieżpiękne.Ale nie może być inaczej bo po prostu Lusia jest piękną kobietką!Zuzolinko,materiały masz wspaniałe,a teraz pracuj wytrwale,jak będziesz baaaardzo chcieć to się uda,bo przecież chcieć to móc,nieprawdaż? Quote
zuzolina Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 pytałam z czystej ciekawości:) żadne centymetry nie mają dla mnie znaczenia. po prostu byłam ciekawa, bo jednak zdjęcia rzeczywistości nie oddadzą. Lusia jest cudowna a na tym zdjęciu[IMG]http://img857.imageshack.us/img857/2253/dscn0774.jpg[/IMG] Wygląda zupełnie jak mój Uli. Naprawdę podobieństwo jest niewiarygodne. Myślę, że rodzice się zgodzą. Mama obawia się jedynie że psiaki będą długo same podczas gdy ja jestem w szkole. Na studia codziennie dojeżdżam do Poznania, więc jestem codziennie w domu. Jadę tam tylko 3 dni w tygodniu więc jakiejś tragedii nie będzie. Zawsze ktoś w domu jest bo u nas "pełna chata":P a moją nieobecność wynagrodzę im długimi spacerami:D:D Quote
azalia Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Mam też nadzieję Zuzolinko,że rodzice się zgodzą,no a później sami będą się dziwić jak mogli żyć bez Lusi.Pozdrawiam i wytrwałości życzę,bo jest o kogo walczyć! Quote
dusje Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Mnie za serduszko zlapala ta fota: [IMG]http://img861.imageshack.us/img861/4590/dscn0718.jpg[/IMG] Ta ze zwiedzania budy tyyyyzzzzz :multi:Jakie ciekawskie ogony,hehe Zuzolino :lol: jesli juz sie zdecydujecie to jak z transportem? Pojedziecie po Lusienke? Quote
zuzolina Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 a gdzie dokładnie jest owieczkowy hotel? bo nie pamiętam:oops: Quote
A-s-i-a Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 [quote name='azalia']Mam też nadzieję Zuzolinko,że rodzice się zgodzą,no a później sami będą się dziwić jak mogli żyć bez Lusi.Pozdrawiam i wytrwałości życzę,bo jest o kogo walczyć![/QUOTE] :fadein::fadein::fadein: Potwierdzam. Jeśli psiaki mają zostawać w domu same, to lepiej w duecie, jak jedno płacze, to drugie pocieszy:glaszcze: :) Zdjęcia Lusi z DT są fantastyczne, wszystkie!!! :megagrin: Jednak to z "kolejką po koryto":roflt: Owieczko!:cool2: mistrzostwo świata:B-fly: Quote
dusje Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='zuzolina']a gdzie dokładnie jest owieczkowy hotel? bo nie pamiętam:oops:[/QUOTE] Okolice Nowego Miasta nad Pilica Quote
A-s-i-a Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 [quote name='dusje']Okolice Nowego Miasta nad Pilica[/QUOTE] Ale tutaj cioteczki prężnie działają i można niekiedy podwieźć psiaka w pobliże domu albo i do konkretnego miasta. W przypadku mojej Soni, która została przywieziona z okolic Tarnobrzegu, to była podróż z przesiadkami, gdzie w 2 miejscach czekały na nią o określonej godzinie kolejne cioteczki i tak pokonała 300 km. Tutaj wszystko da się ogarnąć. Quote
zuzolina Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='dusje']Okolice Nowego Miasta nad Pilica[/QUOTE] uuuu:( daleko. całej drogi to raczej nie dam rady ogarnąć. Ale do Łodzi czemu nie:) jeśli byłaby możliwość żeby ktoś ją podrzucił mi do Łodzi to byłoby super:D Quote
zuzolina Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='A-s-i-a']Ale tutaj cioteczki prężnie działają i można niekiedy podwieźć psiaka w pobliże domu albo i do konkretnego miasta. W przypadku mojej Soni, która została przywieziona z okolic Tarnobrzegu, to była podróż z przesiadkami, gdzie w 2 miejscach czekały na nią o określonej godzinie kolejne cioteczki i tak pokonała 300 km. Tutaj wszystko da się ogarnąć.[/QUOTE] No:) ja wiem że ludzie na dogomani mają moc:) w kupie siła:P Quote
A-s-i-a Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='zuzolina']uuuu:( daleko. całej drogi to raczej nie dam rady ogarnąć. Ale do Łodzi czemu nie:) jeśli byłaby możliwość żeby ktoś ją podrzucił mi do Łodzi to byłoby super:D[/QUOTE] Czyżby "szło ku lepszemu":cool3: Jak już podejmiecie decyzję, to zaczniemy szukać transportu:-D Quote
A-s-i-a Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [SIZE=4][COLOR=red][B]Rozliczenie w 1 poście, zapraszam. [SIZE=2][COLOR=black]Jeśli kogoś ominęłam, proszę dać znać, dzięki! To moze zacząć jakiś bazarek? Zaraz poczytam o zasadach, bo nawet nie wiem, czy można na tym wątku... [/COLOR][/SIZE] [/B] [/COLOR][/SIZE] Quote
dusje Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Sie poszuka jakiegos transportu :lol: Byleby Lusienka miala kochajacych ja ludziow :multi:Kurcze,jesli to prawda, to jakby najszybsza adopcja w moim istnieniu na dogo :lol: Wiecie co? Ta sunia jest niesamowita :loveu:Tak lagodna,zabawna,kociak nie stanowi dla niej problemu,dzieciak/cudowna dziewczynka :loveu:/tez nie,gdzie ten goopek co ja wyrzucil?Mam pomysl-ogloszenie w necie w celu odnalezienia goopka i .....:mad::mad::mad: Quote
A-s-i-a Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='dusje']Sie poszuka jakiegos transportu :lol: Byleby Lusienka miala kochajacych ja ludziow :multi:Kurcze,jesli to prawda, to jakby najszybsza adopcja w moim istnieniu na dogo :lol: Wiecie co? Ta sunia jest niesamowita :loveu:Tak lagodna,zabawna,kociak nie stanowi dla niej problemu,dzieciak/cudowna dziewczynka :loveu:/tez nie,gdzie ten goopek co ja wyrzucil?Mam pomysl-ogloszenie w necie w celu odnalezienia goopka i .....:mad::mad::mad:[/QUOTE] A jak ja bym go dorwała to by było::mad: bez endu! Quote
-pollacca Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Witam!!!Siedze i placze,jak szukasz ratunku dla tego pieska!!!!!!jestes kochana i masz serce,nie moge pisac!!!! dlaczego tak sie dzieje i ludzie sa niedobrzy i zawistni,jak zyc kolo takich!!!!!!! Quote
dusje Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='A-s-i-a']A jak ja bym go dorwała to by było::mad: bez endu![/QUOTE] Moze z endem........ ale nie happy :diabloti: W glebe dziada.Centralnie :diabloti: Dac go na demotywatory.Kto ma konto? To na czym stoimy? Lusienka ma pakowac kuferek? ;) :lol: Quote
-pollacca Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 O Boze mam nadzieje ze sie uda,i Lusienka znajdzie miejsce swoje pomozcie taki piekny i dobry piesek,dzieki ze istnieja jeszcze ludzie o dobrych sercach.pozdrawiam.teresa Quote
dusje Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='-pollacca']O Boze mam nadzieje ze sie uda,i Lusienka znajdzie miejsce swoje pomozcie taki piekny i dobry piesek,dzieki ze istnieja jeszcze ludzie o dobrych sercach.pozdrawiam.teresa[/QUOTE] Teresko :lol: Spij spokojnie.Lusience nic nie grozi,juz nie zagraza.Asia poradzila sobie z sadystami "sasiadami" a teraz Lusienka u Owieczki zupelnie bezpieczna.Jest dobrze :lol: Quote
Zosia123 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Same nocne marki na tym forum :) Zuzolinko - potwierdzam: nie ma jak duet :) Ja w domu telewizora nie potrzebuję, wolę patrzeć, jak się moje psy bawią. Oczywiście początki mogą być nieco trudne, przez zazdrość psa już "zasiedziałego", ale potem jest już tylko super. Quote
zuzolina Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Uli jest spragniony towarzystwa innego psa, więc podejrzewam że nie w głowie mu zazdrość jak zobaczy Lusię:) Myślę że to będzie miłość od pierwszego wejrzenia:loveu: PS. z mama rozmowy trwają...:cool3: Quote
A-s-i-a Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [COLOR=darkred]"Jest twoim przyjacielem, partnerem, obrońcą - twoim Psem. Jesteś jego życiem, miłością, przewodnikiem. Będzie twój - wierny i oddany do ostatniego uderzenia serca. Winien mu jesteś zasłużyć na to oddanie."/ M. Siegal / [COLOR=black]Czy ktoś mnie pokocha :-( [URL="http://img30.imageshack.us/i/sunia030.jpg/"][IMG]http://img30.imageshack.us/img30/796/sunia030.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL="http://imageshack.us"]ImageShack.us[/URL] [/COLOR][B][U][FONT="]Głaszcząc psa[/FONT][/U][/B][/COLOR][SIZE=1][COLOR=darkred][FONT="] [/FONT][FONT="]Maria Pawlikowska Jasnorzewska[/FONT][/COLOR][/SIZE][FONT="][SIZE=1][COLOR=darkred] (fragment)[/COLOR][/SIZE][COLOR=darkred] Miłości potrzeba pieskom, miłości jak człowiekowi... Żywności czystej jak owoc, słodkiej jak głos słowika. Pies, pod dotknięciem rąk moich, oczy w marzeniu zamyka.(...)[/COLOR][/FONT] Quote
AniaB Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 o relacje w stadku piesek - suczka bardzo bym sie nie obawiała:) najważniejsze zeby miały podobna energie do zabawy, wtedy włascicielowi odpada problem zapewnienia odpowiedniej rozrywki psiakom:) Quote
Ewa Gałązka Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Robię bazarek na sunię- może ktoś coś kupi Quote
Zosia123 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='AniaB']o relacje w stadku piesek - suczka bardzo bym sie nie obawiała:) najważniejsze zeby miały podobna energie do zabawy, wtedy włascicielowi odpada problem zapewnienia odpowiedniej rozrywki psiakom:)[/QUOTE] Miałam na myśli zazdrość o względy pańci, która przejawia się nie agresją wobec rywalki, ale cierpieniem wewnętrznym. Mój pies bardzo cierpiał na początku, jak głaskałam sunię. Ale co do wspólnych szaleństw -- jakiekolwiek zabawy z człowiekiem nie zapewnią tyle ruchu, to jasne. Quote
Recommended Posts