Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Noemi1 napisał(a):
Dzięki, że do nas zajrzałaś :) Zapraszamy częściej, chociaż żeby podrzucić :)

Z domkiem nadal nic nie wiadomo :( A ja do tego nie załapałam się na szkolenie w schorenie :( Moja wina, bo za późno złożyłam wniosek :(

o ja to teraz był nabór?? kurczaki szkoda:(

• Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marycha35 napisał(a):
Będę z Wami już do końca;) Noemi a to szkolenie było w schronie, takie wolontariuszowe?

Tak. A ja się za późno dowiedziałam, bo plany były na wrzesień i nie sprawdzałam na stronie schroniska :(
Nastepny ma być wrzesień/pażdziernik.
Trudno, jednak nadal tam będę co niedziela :) Nie zostawię Claudynki i reszty tej bandy.

Posted

bela51 napisał(a):
To i tak chyba nie najgorsze schronisko, ze jest w nim wolontariat. W wielu nie ma.

Jak najbardziej masz rację :) tylko za często okazują że robią nam wielką łaskę, pozwalając wyprowadzać psy ;/

Posted

Dopóki nie przyjdzie Noemi z nową porcją zdjęć, zrobię wtręt pt. wskazówki Claudii w praktyce :cool3:
Najpierw należy wstępnie namoczyć łapki w kałuży:

Potem pędem zmierzamy w stronę większej wody

I... jest :multi:

W efekcie pies zmienił kolor na zielony :)

Posted

ALe cudne zdjęcia, tylko my nie mamy takiego pięknego zielonego błotka :) I faktycznie najważniejszy jest początek, najpierw tylko łapki, a potem pędem do większego basenu :)
Jednak dziś nakręciłam filmik z kąpieli Claudynkowych i Francesco.
Obie z exploit-oi siłą rzeczy również zaliczyłyśmy co nieco :)
Niestety nie umiem filmu wstawić do sieci, więc jak obrobię to wyślę do Agnieszki_K z prośbą o umieszczenie w necie i wklejenie tu linka :)
Utaplał się nam też Harada, ale chyba nie do końca z potrzeby serca. Bardzo z nim dziś było słabiutko :( NIe miał siły wrócić do boksu :(
I jeszcze jedna sprawa z dzisiaj: nie zdążyłyśmy wyjść z Zojką i Olkiem. Zoji nawet nie widziałam :(
Zdjęcia też zaraz poobrabiam i tu dorzucę :)

Posted

[quote name='Noemi1']WIELKIE DZIĘKI Marysiu, że z nami jesteś :)
A dla odprężenia zdjęcie z dzisiejszego spaceru

Aaaa tu mamy następcę Kubicy:):):):);) Zdjęcie rewelka!

Posted

Marycha35 napisał(a):
Dobrze, że psinki były na spacerku, a ten u góry Cudeńko fajocha pomysł miał na zzielenienie;)

Może on był na bazarku inga.mm :) I poczytał co tam piszemy :)

Posted

Dla takiego SPA, żadna odległość nie straszna :)
Ja dziś odpadam, po tym słonku mam dość. Jutro popołudniu wezmę się za zdjęcia i filmiki.
Z Agnieszką już obgadałam sprawę filmików, mam nadzieję, że wspólnymi siłami coś poradzimy :)

Posted

Nogi mi odpadają ....ał !! uwierzysz że tego cuda małego beżowego NIKT nie szuka. 2 h przekopywałam internet i nic- psinka z okolic działek koło Ząbek. Ps.podaj mi na priv mail to wyślę Ci zdjęcie mojej kopii Twojej Żaby :))

Posted

[quote name='exploit-oi']Nogi mi odpadają ....ał !! uwierzysz że tego cuda małego beżowego NIKT nie szuka. 2 h przekopywałam internet i nic- psinka z okolic działek koło Ząbek. Ps.podaj mi na priv mail to wyślę Ci zdjęcie mojej kopii Twojej Żaby :))

To niesamowite, takie maleństwo :(
PW już Ci wysłałam :)

A teraz foto relacja z wczoraj :)
Caludynka przed kąpielą

Posted

I jeszcze jej towarzysze z boksu Harada i Santo

I sam Santo, który ma wreszcie jedno dobre zdjęcie :)

Filmiki z występów Claudii i Francesco bedą pewnie wieczorkiem :)