Rybka_39 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='Rybka_39']Gazeta, qpa krolika:evil_lol:, mydło, krem do rąk, kredke, plastelinę, :evil_lol:[/quote] +Futerał na dyskietki, książki, zeszyty, oko maskotki, bąbke choinkową.;) Quote
Kitka20 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 A moja zjadła mi lodówkę(tzn drzwiczki) i jestem w plecy nie małe pieniądze :angryy: pampersy wcina jak zapomne wynieś śmieci przed wyjściem, Quote
kwiatek82 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Nasza to jak na razie zjada tylko trocinki i przysmaki szczuraska - zielone kółeczka Frykasy :) Quote
Kitka20 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='Moniek193']Kitka masz swietny avatar:loveu:[/QUOTE] Hehe Bo Tequila robi zawsze śmieszne minki w zabawie:P Quote
Moniek193 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Ale zeby to jeszcze aparatem ująć. Moje gratulacje;) Quote
Ilmolachy Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Moje psiuny miały dziwne gusta smakowe, choć nie wszystkie wcinały paskudztwa;) #1 Jurand - nic ... no chyba że łuski po nabojach z dubeltówki są paskudne. Uwielbiał je memłać w mordzie i pewnie dlatego tak lubił jeździć na kaczki z moim tatą ;)Polował na myszy i je przynosił w prezencie. Za truskawki dałby się pociąć #2 Baronik - co popadło, sweter, tapeta, kocia kama, telefony, bańki mydlane, mydło, kiszona kapusta, klocki lego, zepsute jedzenie - kosze na śmieci to był jego raj (skończyło się operacją po tym jak gdzieś znalazł jakąś kanapkę w folii i folia utknęła w jelicie) Agarek uwielbia ślimaki, muchy, wszelkie insekty jakie napotka na swej drodze w ogrodzie, pajączki itp. Z rzeczy kradzionych: obierki od ziemniaków i włoszczyzny, mydło, szampon, żel pod prysznic (w tych 2 ostatnich bardziej rajcują go butelki) butelki plastikowe, czasami sięga po koopsa, i jego hit papier toaletowy Quote
.Agata. Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Mój gustuje przeważnie w padlinie :evil_lol: I to chyba jest najbardziej obrzydliwe w tym co do tej pory zjadł :lol: Quote
Marteczka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Moja nie zjadła (ale była bliska) jeszcze ciepłą wiewiórkę. Fuujj :-o Quote
pamawe Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Najbardziej utkwiło mi w pamięci, jak mój jeszcze młody boksiu rozwalił po całym domu 6 kilowy proszek do prania, na pewno nie obeszło się bez zjedzenia go ;p zdarzyło mu się otworzyć i wypić prawie litr wina !!! Quote
Bartekjod Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Bianka gustuje w: - Jabłkowy redds - Nietoperz - wyniosła go z piwnicy - ślimaki, pająki - Wszelka zwierzyna: koty, zające, sarny do koni się już boi podchodzić - Uwielbia gryźć plastikowe zabawki typu taczki, duże wywrotki dla dzieci itp. Quote
gosikf & dogs Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Mam pod swoim dachem dwa boksery. Aza zasmakowała kiedyś na wpół rozłożonego jeża...Koopy natomiast są dla niej obrzydliwe, jak Zeus kiedyś zrobił w domu to zwymiotowała. Zeus za to z powodu natręctw wyniesionych z przeszłości(co niestety nie jest zabawne) próbował juz pościeli, stanika, skarpet, koca, worków, dywanu, folii aluminiowej. Na szczęście za każdym razem wychodzi jedną lub drugą stroną. Jeśli chodzi o smaki to mydło jest na pierwszym miejscu ;) Quote
Karoo! Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Więc tak : Sonia - jadła kupy kocie i psie. Atos- jadł kupy kocie i psie, mydlo, ściane - jak był sczeniakiem, trzonek od noża, papier, pół kapcia, torebke do zaparzania herbaty, koty ... i uwielbiał pić wode z bagienka a no i trutke na szczury - naszczęście nic mu po niej było. Mona- raz zjadła kupe - wzieliśmy ją jak miała 9 lat ze schroniska. :] A obecny pies Fifi narazie nic takiego nie zjadł ;D - mamy go od tego piątku. Quote
Recommended Posts