Jump to content
Dogomania

Najohydniejsza rzecz jaką zjadł wasz Boksiu ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rybka_39']Gazeta, qpa krolika:evil_lol:, mydło, krem do rąk, kredke, plastelinę, :evil_lol:[/quote]
+Futerał na dyskietki, książki, zeszyty, oko maskotki, bąbke choinkową.;)

• 2 weeks later...
  • 10 months later...
Posted

Moje psiuny miały dziwne gusta smakowe, choć nie wszystkie wcinały paskudztwa;)

#1 Jurand - nic ... no chyba że łuski po nabojach z dubeltówki są paskudne. Uwielbiał je memłać w mordzie i pewnie dlatego tak lubił jeździć na kaczki z moim tatą ;)Polował na myszy i je przynosił w prezencie. Za truskawki dałby się pociąć

#2 Baronik - co popadło, sweter, tapeta, kocia kama, telefony, bańki mydlane, mydło, kiszona kapusta, klocki lego, zepsute jedzenie - kosze na śmieci to był jego raj (skończyło się operacją po tym jak gdzieś znalazł jakąś kanapkę w folii i folia utknęła w jelicie)

Agarek uwielbia ślimaki, muchy, wszelkie insekty jakie napotka na swej drodze w ogrodzie, pajączki itp. Z rzeczy kradzionych: obierki od ziemniaków i włoszczyzny, mydło, szampon, żel pod prysznic (w tych 2 ostatnich bardziej rajcują go butelki) butelki plastikowe, czasami sięga po koopsa, i jego hit papier toaletowy

• 4 months later...
Posted

Najbardziej utkwiło mi w pamięci, jak mój jeszcze młody boksiu rozwalił po całym domu 6 kilowy proszek do prania, na pewno nie obeszło się bez zjedzenia go ;p zdarzyło mu się otworzyć i wypić prawie litr wina !!!

• 4 months later...
Posted

Bianka gustuje w:
- Jabłkowy redds
- Nietoperz - wyniosła go z piwnicy
- ślimaki, pająki
- Wszelka zwierzyna: koty, zające, sarny do koni się już boi podchodzić
- Uwielbia gryźć plastikowe zabawki typu taczki, duże wywrotki dla dzieci itp.

• 7 months later...
Posted

Mam pod swoim dachem dwa boksery. Aza zasmakowała kiedyś na wpół rozłożonego jeża...Koopy natomiast są dla niej obrzydliwe, jak Zeus kiedyś zrobił w domu to zwymiotowała. Zeus za to z powodu natręctw wyniesionych z przeszłości(co niestety nie jest zabawne) próbował juz pościeli, stanika, skarpet, koca, worków, dywanu, folii aluminiowej. Na szczęście za każdym razem wychodzi jedną lub drugą stroną. Jeśli chodzi o smaki to mydło jest na pierwszym miejscu ;)

• 2 months later...
Posted

Więc tak :

Sonia - jadła kupy kocie i psie.
Atos- jadł kupy kocie i psie, mydlo, ściane - jak był sczeniakiem, trzonek od noża, papier, pół kapcia, torebke do zaparzania herbaty, koty ... i uwielbiał pić wode z bagienka a no i trutke na szczury - naszczęście nic mu po niej było.
Mona- raz zjadła kupe - wzieliśmy ją jak miała 9 lat ze schroniska. :]
A obecny pies Fifi narazie nic takiego nie zjadł ;D - mamy go od tego piątku.