Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesteśmy po wizycie. Pani bardzo sympatyczna (przyniosła nawet ciacha dla psiaków:loveu:), domek fajny. Astra i Abba przed przyjściem pani pobrykały, były na spacerze, pojadły... Gdy pani przyszła (zamiast się "zaprezentować" jak należy) spały pod stołem w kuchni. Umówiłyśmy się z panią na jutro na spacerek. Wysłałam też pani linki do wątku.

Posted

Astra jest bardziej pewna siebie, bardziej niezależna, Abba jest wrażliwsza, ale i bardziej towarzyska niż siostra. Astra na spacerze eksploruje teren, Abba zwraca uwagę na przechodniów.

uwaga, spam...

Doduś chciałby podziękować cioteczce supergodze :lol:
:Rose: :Rose::Rose:

Posted

[video=youtube;OaWdnM3buLQ]http://www.youtube.com/watch?v=OaWdnM3buLQ[/video]

[video=youtube;N4dzaNYVd34]http://www.youtube.com/watch?v=N4dzaNYVd34[/video]

[video=youtube;_euprmq9lBw]http://www.youtube.com/watch?v=_euprmq9lBw[/video]

Posted

Lagunka, lat 9.
Konia z rzędem temu, kto da rade ja uczesać, bez uciekania się do stawiania na wysokim stole i trzymania przez 2 osoby.
Nasze wetka strzygła ją 2 razy - Lagusia probowała zeżreć żywcem, mimo że po sedalinie.

Ot - Lagunka - dla przyjaciół Larwa w tym momencie - wściekła bo durna Pańcia obudziła sunię.

A tak wygląda po wizycie po fryzjerze - nawet nie wie, że niebawem takowa ją czeka.

Posted

eeeee tam, po co fryzjer - Lagunka i tak jest śliczna! :)

a teraz do rzeczy: jak na moje to Abba może się już pakować - domek, w którym dziś byłam na wizycie jest ok :)

Posted

trzymamy kciuki za dobrą aklimatyzację w nowym domu :)
mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
zaprosiłam Państwo na wątek, może się zarejestrują i napiszą coś - jak się układa życie w powiększonej rodzinie :D

Posted

rozmawiałam z domkiem Abby - jest dobrze :)
całą noc spokojnie przespała, aż pan Hubert wstawał i sprawdzał, czy wszystko ok
kot jest niezadowolony i syczy na nią, ale w końcu się przecież dogadają
z dzieciaczkami ok - Abisia próbuje zabrać małemu smoczek :D
pan Hubert w wolnej chwili zaloguje się na dogo

Posted

Dziewczynki witam :)
Znalazłam Was na OwP - szukam młodej oneczki dla młodego małżeństwa - ale sunia mieszkałaby w kojcu, w nowej budzie... Troszkę przeczytałam Waszej wymiany zdań na ten temat, ale w sumie to nie przebrnęłam prerz wszystkie posty.
Dlatego pytam - czy Astra mogłaby ewentualnie zamieszkać w kojcu w ciepłej, nowej budzie, z dostępem do mieszkania. Do dyspozycji 25 arowy ogród z drzewkami i innymi pierdółkami :) Młode małżeństwo - ona pedagog, on strażak :) Fajni i mili ludzie, po 30-stce. Znam osobiście :)
Wizyta oczywiście na tak i umowa i wszystko inne, łacznie ze sterylką w przyszłości.
Chcą sunię max do roku, mają kota dosyć dominującego, ale siedzi w domu.
Dajcie prosze znać w tej sprawie - na razie podeślę Astrę domkowi.