BeaBono Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Jesteśmy po wizycie. Pani bardzo sympatyczna (przyniosła nawet ciacha dla psiaków:loveu:), domek fajny. Astra i Abba przed przyjściem pani pobrykały, były na spacerze, pojadły... Gdy pani przyszła (zamiast się "zaprezentować" jak należy) spały pod stołem w kuchni. Umówiłyśmy się z panią na jutro na spacerek. Wysłałam też pani linki do wątku. Quote
Ajula Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 ok, to Pani którą chce brać? bo ja nie wiem, w sprawie ktorej idę jutro na wizytę :D Quote
KateBono Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Do domku w Poznaniu niech idzie Abba (zaznaczyć, że mały lejek z niej jest na razie :lol:). Quote
KateBono Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Ajula']one w sumie i tak identyczne, co nie? :D[/QUOTE] O nie , różnią się Quote
KateBono Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Ajula']kolorem szelek?[/QUOTE] Nie. Astra jest od siostry wyższa, pyszczek ma szerszy taki jak u owczarów no i zachowanie inne. Quote
BeaBono Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Astra jest bardziej pewna siebie, bardziej niezależna, Abba jest wrażliwsza, ale i bardziej towarzyska niż siostra. Astra na spacerze eksploruje teren, Abba zwraca uwagę na przechodniów. uwaga, spam... Doduś chciałby podziękować cioteczce supergodze :lol: :Rose: :Rose::Rose: Quote
BeaBono Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [video=youtube;OaWdnM3buLQ]http://www.youtube.com/watch?v=OaWdnM3buLQ[/video] [video=youtube;N4dzaNYVd34]http://www.youtube.com/watch?v=N4dzaNYVd34[/video] [video=youtube;_euprmq9lBw]http://www.youtube.com/watch?v=_euprmq9lBw[/video] Quote
supergoga Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Dodus jest cudny, ale to nie moja zasługa, a Wasza. Zupelnie jak moja Laguna po fryzjerze. A ja za chwile dospamuje - skundlona Lagunkę. Quote
supergoga Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Lagunka, lat 9. Konia z rzędem temu, kto da rade ja uczesać, bez uciekania się do stawiania na wysokim stole i trzymania przez 2 osoby. Nasze wetka strzygła ją 2 razy - Lagusia probowała zeżreć żywcem, mimo że po sedalinie. Ot - Lagunka - dla przyjaciół Larwa w tym momencie - wściekła bo durna Pańcia obudziła sunię. A tak wygląda po wizycie po fryzjerze - nawet nie wie, że niebawem takowa ją czeka. Quote
Ajula Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 eeeee tam, po co fryzjer - Lagunka i tak jest śliczna! :) a teraz do rzeczy: jak na moje to Abba może się już pakować - domek, w którym dziś byłam na wizycie jest ok :) Quote
supergoga Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Hurra, jedna wielka mała sunia ma domek! Quote
Ajula Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Państwo już wiedzą, że będziesz dzwonić cieszą się, że Abba do nich przyjedzie :) Quote
KateBono Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Dzisiaj Abba pojechała do swojego domku:lol: Quote
Ajula Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 trzymamy kciuki za dobrą aklimatyzację w nowym domu :) mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze zaprosiłam Państwo na wątek, może się zarejestrują i napiszą coś - jak się układa życie w powiększonej rodzinie :D Quote
supergoga Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 To jeden szatanek mniej Dziewczyny macie. To teraz Astra. Domek który o nia pisał zamilkł. Ale mam nadzieję, że niebawem jakis super się znajdzie. Quote
Ajula Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 rozmawiałam z domkiem Abby - jest dobrze :) całą noc spokojnie przespała, aż pan Hubert wstawał i sprawdzał, czy wszystko ok kot jest niezadowolony i syczy na nią, ale w końcu się przecież dogadają z dzieciaczkami ok - Abisia próbuje zabrać małemu smoczek :D pan Hubert w wolnej chwili zaloguje się na dogo Quote
olivetshka Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Dziewczynki witam :) Znalazłam Was na OwP - szukam młodej oneczki dla młodego małżeństwa - ale sunia mieszkałaby w kojcu, w nowej budzie... Troszkę przeczytałam Waszej wymiany zdań na ten temat, ale w sumie to nie przebrnęłam prerz wszystkie posty. Dlatego pytam - czy Astra mogłaby ewentualnie zamieszkać w kojcu w ciepłej, nowej budzie, z dostępem do mieszkania. Do dyspozycji 25 arowy ogród z drzewkami i innymi pierdółkami :) Młode małżeństwo - ona pedagog, on strażak :) Fajni i mili ludzie, po 30-stce. Znam osobiście :) Wizyta oczywiście na tak i umowa i wszystko inne, łacznie ze sterylką w przyszłości. Chcą sunię max do roku, mają kota dosyć dominującego, ale siedzi w domu. Dajcie prosze znać w tej sprawie - na razie podeślę Astrę domkowi. Quote
BeaBono Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 olivetshka - Astra mogłaby zamieszkać w kojcu. A z kotami ma styczność u nas w dt. Muszę edytować owp, Abba wciąż tam jest, a ma przecież ds :eviltong: Quote
KateBono Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Chociaż Astrunia jest tylko u nas w DT i nie do mnie należy ostateczna decyzja - to ja bym była za Quote
olivetshka Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Podesłałam jej fotki z opisem i jak się czegoś dowiem to dam znać. Strasznie mi się ta sunia podoba - podobna z pychola do mojej Lenki :loveu: Quote
Recommended Posts