Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

poczekajcie zaraz to jakos ogarne

edit:
nic na trasie nie ma poki co. Zagladajcie na watek prosze:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/211937-szukam-transportu-Chojnice-W%C5%82oc%C5%82awek"]http://www.dogomania.pl/threads/211937-szukam-transportu-Chojnice-W%C5%82oc%C5%82awek[/URL]

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no bo mamy za dt zaplacone do konca lipca.
juzusuwam numer. mam go w tel jakby co, ale od jutra net tylko w komorce, wiec lipa.
kizi napisz do canveral staff i do ludzi z trojmiasta, moze nadrobia drogi i pojada za kase. nic blizej chyba nie znajdziemy choroba.

Poker, dziekujemy :)

Posted

Jeszcze dumam , może coś wykombinuję.Zaraz sprawdzę odległości na Targeo.
Niestety, sprawdziałam i ludzi , których może bym poprosiła o pomoc, mieliby też do przejechania ok.300 km.Szkoda.

Posted

ta trasa ma 170km. ale nikogo chyba nie ma, kto na tej trasie mieszka. chyba trzeba kogos z dalszych miast, jakies trojmiasto albo cus.. :(

ktos z Was moze na swoim fb napisac, ze szuka transportu? kamcia jest super grzeczna w aucie.

Posted

A nie można po prostu w kontenerku wysłać jej firmą transportową ? Raz przyjechała do mnie sunia w ten sposób rejsowym busikiem. z Krakowa ( do Wrocławia).
Może jest na tyle mała ,że można by ja wpakować w duży karton z dziurami , wstawić wodę , położyć kocyk i by dała radę dziewczyna.W końcu to tylko 170 km.

Posted

[quote name='furciaczek']Ciotki, 7 sierpnia jest wystawa w Chojnicach, moze na watku wystawowym zamiescic apel o pomoc w transporcie. Moze ktos z tych rejonow sie tam wybiera i wcisnalby gdzies Kame do samochodu??[/QUOTE]

dobry pomysl. gdzie ten watek jest?
zamieszcze ogloszenie na transporcie w Chojnicach moze ktos sie zglosi

do czasu wyjazdu Kamcia bedzie na moim utrzymaniu, zreszta jeszcze mam karme wiec nie ma problemu
odrobaczylam Ja 3 dni temu bo ,,saneczkowala" i zgrzytala zebami
jestem w kontakcie z P. Basia, ktora podczytuje aczkolwiek sie jeszcze nie zarejestrowala na forum

Posted

sluchajcie, czarna d*** z tym transportem. Absolutnie nic a to niecale 200 km.
Czy ktos z okolic dt albo okolic nowego ds zgodzilby sie pojechac ze zwrotem za paliwo?
Ktos zobecnych na watku?

Posted

wiem, ze nie ma Kory a ja nie jestem az tak zabawna ( ;) ) ale jest tu ktos czasem an watku?

sluchajcie (Kora sluchaj) Marta zgodzila sie pojechac po psa i zawiesc go docelowo do ds, koszt okolo 150zl (chyba, zaraz potwierdzi). Kombinuje na TRASIE ale na serio nikt nie jezdzi w te rejony.
Jak Kama stoi z kasa? cos zbazarku ostatniego moze bysmy na ta trase uszczypneli czy jak?

Posted

Jaka Marta??? Matrix? Z wro Ka robić 400km? Coś ty
Pani Basia pisała mi,ze nie ma jak coś znalezc. Beataczl mówi,ze może coś przy tej wystawie sie znajdzie. Jakby co może Kama zostać do dwudziestego i jechać z furciiaczek, ale to kawał czasu przecież.
Kizi pisz do ludzi z trójmiasta, kto zrobi taka trasę, bo tragediinie ma przecież.
Ja nie wiem....a Szczecin tam jestsporo dogomanek w schrońie. Albopoznan juz od biedy. Kiedyś dziewczynawloczykija miała z trzem jechać. Kizi napisz do niej. Ona z zielonej góry.
Kama ma w portfelu zero złotych, ale jest z bazarku około 150.

JA telefonu tamtego nie odzyskam.

Posted

witam,

to ja z Tztem oferowałam transport możemy jechać jutro ewentualnie w czwartek/ piątek bo weekend zajęty, a pozniej wyjeżdżam.

jesteśmy z okolic włocławka dokładniej z Kowala, w 2 strony razem wychodzi ok 400km

Posted

[quote name='Marta_Ares']witam,

to ja z Tztem oferowałam transport możemy jechać jutro ewentualnie w czwartek/ piątek bo weekend zajęty, a pozniej wyjeżdżam.

jesteśmy z okolic włocławka dokładniej z Kowala, w 2 strony razem wychodzi ok 400km[/QUOTE]

dzieki za napisanie na watku.

[B]Kora jak Matrix?!:-? Skad ci to wogole do glowy przyszlo :shake:[/B]

Wciaz szukam i Sephora sie byc moze ejszcze zaoferuje - jakby co- ale musze wiedziec czy pies moglby dojechac chociaz do Tuchola?

[quote name='kora78']
Kama ma w portfelu zero złotych, ale jest z bazarku około 150.
.[/QUOTE]

Umowmy sie ze to bedzie na transport i ze przelejesz na konto osoby, ktora bedzie wiozla psa.

Marta umowmy sie, ze jakby co pojedziecie w piatek a w czwartek dam juz znac. Ja zaraz do pracy wychodze i bede po 24 dopiero, wiec postaram sie jutro tu zajrzec. W miedzy zcasie poprosze na PM adres DT i adres DS gdzie mialby trafic pies i tel. do DT jaak i DS.

Posted

[quote name='kizimizi'] Ja zaraz do pracy wychodze i bede po 24 dopiero, wiec postaram sie jutro tu zajrzec. [/QUOTE]

... taaaa chcialabym :roll:
Ok do jutra mam nadzieje sie juz wszytsko rozwiaze jakos.Jakby co Marta to oczekuj jutro meila z gdzioe co i jak bo w sumie to jeszzce nie wiem sama.
A przypomnij mi, wy w weekend nie mozecie jechac a ponziej wyjezdzacie, tak? A na dlugo?

Posted

[quote name='kizimizi']... taaaa chcialabym :roll:
Ok do jutra mam nadzieje sie juz wszytsko rozwiaze jakos.Jakby co Marta to oczekuj jutro meila z gdzioe co i jak bo w sumie to jeszzce nie wiem sama.
A przypomnij mi, wy w weekend nie mozecie jechac a ponziej wyjezdzacie, tak? A na dlugo?[/QUOTE]
w weekend niestety tak na dwa razy mogę jechać,
wracam ok 16-17 sierpnia

Posted

[quote name='ulvhedinn']W piątek jadę autem Wrocław- Toruń i z powrotem. Chętnie zabiorę jakieś futro za dorzucenie się do paliwa ;) Mogę trochę zboczyć z trasy....[/QUOTE]może się zgracie?

Posted

[quote name='Nikaragua']może się zgracie?[/QUOTE]

dzieki Nikaragua ale Kama jest spory kawalek za Toruniem jeszcze.

Ok. sluchajcie dziewczyny zeby tu nic nie przepadlo (znow do pracy ide na caly dzien i pol nocy). Sephira mowi mi ze byc moze ona bedzie mogla zabrac psa do ds za darmo tylko dt musialby dowiesc ja do tucholi. Betaczl wie juz o co chodzi, niech kontaktuje sie z Sephira co i jak i najlepiej dzisiaj jeszcze to zalatwcie.
Jak sie nie bedziecie mogly zgrac z tym transportem to wtedy pojedzie Marta bo jest bardziej dyspozycyjna - czyli w piatek. Obroza i smycz nie ejst potrzebna bo suczka ma juz swoja.

Podsumowujac: Beataczl dogadaj sie dzis z Sephira czy ten transport darmowy wyjdzie a jak nie to mow Marcie zeby jechala i podaj jej wszytskie namiary na siebie i ds.
Marto baddzcie w gotowosci ze jakby co jutro pojedziecie, ok?

ja zaraz spadam i bede kolo 24

pasuje?

Posted

Jeśli się "dogadacie" :) to proszę jak najszybciej (w miarę możliwości) o informację co z transportem,

bo mam tez na miejscu psa do przewiezienia w drugą stronę i gdyby to nie wypaliło jutro to chce z tamtym jechać, dlatego wcześniej musze wiedzieć

Posted

ah no spoko.

Beataczl prosze wez dzis dogadaj sie z Sephira czy ten transport wasz wypali a jak nie to pisz od razu do Marty zeby i ona sie przygotowala.

PS.
Sorki ze to takei zagmatwane jest ale ja nie mam mozliwosci kontaktu tel. z zadna z was i wszytsko co zalatwiam to przez meile a to nie ulatwia sprawy. A jak pisze do kogos o 2 w nocy to odp. dostaje rano i jak sie chce dopytac to jzu tej osoby nie ma, a jak ta osoba wroci to mnie znow nie ma. Pozniej mamy polnoc i to samo .... ehhhh

Posted

to Kama jest obecnie u Beataczl??

jak zachowuje się sunia w samochodzie? dostałam info ze spokojna jest, a gdzieś na wątku przeczytałam, ze denerwuje się bardzo i dostawała jakieś tabletki na drogę?? dobrze zrozumiałam?
pytam bo ma do przejechania ok 200km a przy obecnym natężeniu ruchu, trochę czasu to zajmie

Posted

Kama dostawala tabletki? O to ja chyba cos przeoczylam ...

Kama jets spokojnym psem, dobrze znosi jazde samochodem. Moze sie pokreci troche ale pozniej sie polozy i bedzie czekac. Zreszta niech Beataczl pisze