Guest Ryniu123 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Napiszę krótko: zbrodnią byłoby nie oddanie Kamy pani Basi. To złota osoba, prawdziwy przyjaciel psów. Warto było urwać fartuch pod zderzakiem w nowym samochodzie, wcale mi nie żal, to przyjemność porozmawiać z takimi ludźmi. Ogrodzenie nie istotne. Kama będzie wyprowadzana na smyczy. Mieszkają na końcu świata :) do najbliższej drogi i zabudowań spora odległość naokoło las i pola a przy domu staw. Psy zawsze mieszkają w domu. Są tam również dwa konie. Pani Basia chciałaby jak najszybciej Kamę, jest bardzo smutna z powodu śmierci swojej drugiej suni. Środki finansowe są i będą, nie ma co się obawiać. Leczenie na poziomie, zawsze u dobrego weta. Quote
kora78 Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 bardzo dziekuje raz jeszcze!!! [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20yes/971.gif[/IMG] Quote
Ola164 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Aż miło jest czytać o takich domkach. Ściskamy kciuki za transport do tak cudownych ludzi :loveu: Quote
CatAngel Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: więcej takich wieści Quote
kizimizi Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 o matko i ja sie ciesze! szukamy teraz transportu. Kora napisz dokladnie h=gdzie teraz jest Kama, bo jedzie do wsi Barany kolo Włocławka (tak?) Quote
Onaa Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Ale jazda :lol: !!! Kamusia będzie mieć domek. Jak fajnie że się jej udało. Quote
xmartix Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 ja też się bardzo cieszę!!!!!! czyli ze Szczecina do Chojnic? Quote
kora78 Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 z człuchowa kolo chojnic, do baranow, kolo lipna za wloclawkiem. Quote
kizimizi Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='Dogo07']Z Chojnic pod Włocławek.[/QUOTE] [quote name='xmartix'] czyli ze Szczecina do Chojnic?[/QUOTE] [quote name='kora78']z człuchowa kolo chojnic, do baranow, kolo lipna za wloclawkiem.[/QUOTE] ze Bialej Podlaskiej do Pragi ;) jeszcze jakies wersje tam mamy? Quote
fiorsteinbock Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Przepraszam za spama, ale zapraszamy na nietypowy bazarek: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/211813-Zapraszamy-tu-TZ-%C3%B3w-dla-Was-mamy-%29-do-10.08-dla-Podopiecznych-Czarodziejki-i-Giselle"][IMG]http://img695.imageshack.us/img695/7123/bazarekb.jpg[/IMG][/URL] Quote
beataczl Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='kora78']chyba moja jest sluszna, prawda?[/QUOTE] tak-z Czluchowa k/ Chojnic do wsi Barany pod Wloclawkiem Quote
kora78 Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 mi przepadla doszczetnie karta od telefonu. wpadla w aucie za siedzenie tak, ze nie da sie wyjac, poza serwisem za 1000zl. masakra. ani internetowo, ani telefonicznie transportu kamie nie zalatwie mam na karcie sim, ale tel mi cos szwankuje, dlatego karte wyciagalam i boje sie,ze wszystko pojdzie sie rypac. i tyle ogloszen na tamten nr tel :(((((((((((((((((((((((((( tyle psow zawsze na moj nr Quote
furciaczek Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Mozesz poprosic operatora o nowa simke z tym samym numerem chyba. Quote
kora78 Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 ale to byl na karte i niezarejestrowany :( orange Quote
kizimizi Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 moze wyrobic duplikat tak czy siak. Ogloszenie w necie po prostu nr zmienisz jak juz bedziesz miala nowy (przez edytuj) ale co do tych w gazecie to nei wiem Quote
kora78 Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 i jeszcze swiezo zaladowana karta na 50zl :( Quote
Poker Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Jutro rano ok.7 - 8 do Więcborka jedzie pani z Wrocławia,która by mogła zabrać sunię jeżeli nie pojedzie sunia ze Zgorzelca.Z Więcborka do Chojnic jest 30 km. Jeżeli dacie radę sunię dostarczyć dziś do Wrocławia, to ją przenocuję i rano pojedzie. Transport za darmo. Jaka sunia jest do ludzi i psów i jaka jest duża? Quote
Marta_Ares Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 nie wiem jak jest w orange, ale w plusie po zgubieniu telefonu na karte, poszlam do punktu plusa, zarejestrowali mi kartę i mogłam zrobić duplikat za 12-15zl do tego na duplikacie mialam stan konta taki jak na zgubionym telefonie :) Quote
beataczl Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 [quote name='Poker']Jutro rano ok.7 - 8 do Więcborka jedzie pani z Wrocławia,która by mogła zabrać sunię jeżeli nie pojedzie sunia ze Zgorzelca.Z Więcborka do Chojnic jest 30 km. Jeżeli dacie radę sunię dostarczyć dziś do Wrocławia, to ją przenocuję i rano pojedzie. Transport za darmo. Jaka sunia jest do ludzi i psów i jaka jest duża?[/QUOTE] a po co do Wroclawia? my potrzebujemy w odwrotna strone tzn. z Chojnic pod Wloclawek... bedzie ta Pani tak jechac spowrotem ta trasa? sunia sredniej wielkosci, grzeczna...przejechala spokojnie trase z Walbrzycha tj. 700 km do mnie :) [B]kora[/B] usun tel P.Basi z forum bo jest zastrzezony, zapisz sobie gdzies w kalendarzu, dzwonila do mnie dzis ok?, pisze tu bo nie masz tel teraz... Quote
Poker Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 [quote name='beataczl']a po co do Wroclawia? [/QUOTE] Po co? bo tak zrozumiałam.Ale już nie będę przeszkadzać. Quote
furciaczek Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Oj ludziom to czesto sie myli ten Wloclawek z Wroclawiem, ile razy na CB radiu kierowcy mowia o Wroclawiu majac na mysli Wloclawek. Jak byalam dzieckiem to dla mnie to bylo jedno i to samo miasto:evil_lol: Quote
Poker Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Mnie się nie myli tylko jak zobaczyłam na wątku kora78 , to myślałam ,że sunia ma jechać z Wałbrzycha. Quote
Recommended Posts