Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Ryniu123
Posted

Napiszę krótko: zbrodnią byłoby nie oddanie Kamy pani Basi. To złota osoba, prawdziwy przyjaciel psów.
Warto było urwać fartuch pod zderzakiem w nowym samochodzie, wcale mi nie żal, to przyjemność porozmawiać z takimi ludźmi. Ogrodzenie nie istotne. Kama będzie wyprowadzana na smyczy. Mieszkają na końcu świata :) do najbliższej drogi i zabudowań spora odległość naokoło las i pola a przy domu staw. Psy zawsze mieszkają w domu. Są tam również dwa konie. Pani Basia chciałaby jak najszybciej Kamę, jest bardzo smutna z powodu śmierci swojej drugiej suni. Środki finansowe są i będą, nie ma co się obawiać. Leczenie na poziomie, zawsze u dobrego weta.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dogo07']Z Chojnic pod Włocławek.[/QUOTE]
[quote name='xmartix']
czyli ze Szczecina do Chojnic?[/QUOTE]
[quote name='kora78']z człuchowa kolo chojnic, do baranow, kolo lipna za wloclawkiem.[/QUOTE]

ze Bialej Podlaskiej do Pragi ;)

jeszcze jakies wersje tam mamy?

Posted

Przepraszam za spama, ale zapraszamy na nietypowy bazarek:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/211813-Zapraszamy-tu-TZ-%C3%B3w-dla-Was-mamy-%29-do-10.08-dla-Podopiecznych-Czarodziejki-i-Giselle"][IMG]http://img695.imageshack.us/img695/7123/bazarekb.jpg[/IMG][/URL]

Posted

mi przepadla doszczetnie karta od telefonu. wpadla w aucie za siedzenie tak, ze nie da sie wyjac, poza serwisem za 1000zl. masakra.
ani internetowo, ani telefonicznie transportu kamie nie zalatwie

mam na karcie sim, ale tel mi cos szwankuje, dlatego karte wyciagalam i boje sie,ze wszystko pojdzie sie rypac.
i tyle ogloszen na tamten nr tel :(((((((((((((((((((((((((( tyle psow zawsze na moj nr

Posted

Jutro rano ok.7 - 8 do Więcborka jedzie pani z Wrocławia,która by mogła zabrać sunię jeżeli nie pojedzie sunia ze Zgorzelca.Z Więcborka do Chojnic jest 30 km.
Jeżeli dacie radę sunię dostarczyć dziś do Wrocławia, to ją przenocuję i rano pojedzie. Transport za darmo.
Jaka sunia jest do ludzi i psów i jaka jest duża?

Posted

nie wiem jak jest w orange, ale w plusie po zgubieniu telefonu na karte, poszlam do punktu plusa, zarejestrowali mi kartę i mogłam zrobić duplikat za 12-15zl
do tego na duplikacie mialam stan konta taki jak na zgubionym telefonie :)

Posted

[quote name='Poker']Jutro rano ok.7 - 8 do Więcborka jedzie pani z Wrocławia,która by mogła zabrać sunię jeżeli nie pojedzie sunia ze Zgorzelca.Z Więcborka do Chojnic jest 30 km.
Jeżeli dacie radę sunię dostarczyć dziś do Wrocławia, to ją przenocuję i rano pojedzie. Transport za darmo.
Jaka sunia jest do ludzi i psów i jaka jest duża?[/QUOTE]

a po co do Wroclawia? my potrzebujemy w odwrotna strone tzn. z Chojnic pod Wloclawek... bedzie ta Pani tak jechac spowrotem ta trasa?
sunia sredniej wielkosci, grzeczna...przejechala spokojnie trase z Walbrzycha tj. 700 km do mnie :)

[B]kora[/B] usun tel P.Basi z forum bo jest zastrzezony, zapisz sobie gdzies w kalendarzu, dzwonila do mnie dzis ok?, pisze tu bo nie masz tel teraz...

Posted

Oj ludziom to czesto sie myli ten Wloclawek z Wroclawiem, ile razy na CB radiu kierowcy mowia o Wroclawiu majac na mysli Wloclawek. Jak byalam dzieckiem to dla mnie to bylo jedno i to samo miasto:evil_lol: