jusstyna85 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Dochodził już zmrok,kiedy było zgłoszenie do Schroniska,że pies na osiedlu zwija się z bólu i przeraźliwie piszczy... Po przywiezieniu do schroniska okazało się,że sunia piszczy z bólu... Była po źle przeprowadzonej operacji... Potrzebna była szybka decyzja,czy ULŻYĆ W CIERPIENIU,czy RATOWAĆ... Schronisko zaryzykowało i po godzinach znalazło weta,nie patrząc na koszty i wierząc,że znajdą się ludzie,którzy pomogą spłacić dług. Sunia operacje przeżyła,bo ma wielką wolę życia... Dług pozostał...ponad 400 zł... Wielka prośba o wsparcie na ten cel..Schronisko jest schroniskiem społecznym,obecnie dużo wykładają pieniążków na remonty,sterylizacji,kastracje i leczenie psów/kotów... Chyba warto wesprzeć ich w ratowaniu każdego psa? Ponadto sunia szuka domu, ma ok 3 lat, z rodowodem,jest miła,kochana,akceptuje psy,koty.Obecnie jest u P.Iwony na DT. edit: POTRZEBNA NASTĘPNA OPERACJA :( :( :( NIE MA PIENIĘDZY NA OPŁACENIE NAWET TAMTEJ,A CO DOPIERO TEJ :( konto w 2. poście Quote
jusstyna85 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Ogólnopolskie Towarzystwo Ochrony Zwierząt OTOZ "ANIMALS" Inspektorat w Lublińcu nr konta 35 8457 0008 2006 0081 7813 0001 koniecznie z dopiskiem "dla Boni" Quote
Wala2006 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Zapisuje wątek suni... Biedna psina tyle musiała cierpieć :( Quote
jusstyna85 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Zdjęcia powinny być jutro dopiero... Quote
anett Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 nie no jakaś masakra:-( Justyna a co to za operacja?? Quote
jusstyna85 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 anett napisał(a):nie no jakaś masakra:-( Justyna a co to za operacja?? Miała coś z jelitami, dokładnie jeszcze nie wiem,nie chce pokręcić... Załozyłam wątek,bo trzeba spłacić weta,a nikt nie ma nawet żeby założyć:( Quote
Marycha35 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 jasna cholera, biedna sunia, porozsyłam trochę!!!! Quote
anett Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 jusstyna85 napisał(a):Miała coś z jelitami, dokładnie jeszcze nie wiem,nie chce pokręcić... Załozyłam wątek,bo trzeba spłacić weta,a nikt nie ma nawet żeby założyć:( A schronisko ma swój profil na fb? ostatnio jest duży odzew z fb, trzeba suni zrobić wydarzenie ale ja na fb nie orientuję się zupełnie... Justyna a sunia błąkała się po osiedlu po takiej operacji?? czy została odebrana właścicielowi?? Quote
jusstyna85 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 anett napisał(a):A schronisko ma swój profil na fb? ostatnio jest duży odzew z fb, trzeba suni zrobić wydarzenie ale ja na fb nie orientuję się zupełnie... Justyna a sunia błąkała się po osiedlu po takiej operacji?? czy została odebrana właścicielowi?? Nie ma... Błąkała sie, właściciel nie chce jej już,powiedział,że nie opłaci tego,bo go nie stać i sunie można zatrzymać Quote
anett Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 szkoda słów:angryy: zrzeczenie podpisał? A zbiórka na jakie konto? Justyna dowiedz się proszę szczegółów nt operacji i stanu zdrowia suni - jak będą zdjęcia i info trzeba będzie wrzucić na fb i zrobić ewentualnie allegro cegiełkowe (konto raczej organizacji) Quote
Igiełka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 bez komentarza jego zachowanie pozostawię.. Quote
olivetshka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Zaznaczam watek. A wlasciciel ponizej zera :( Quote
Atomowka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 zaznaczę sunie Z kasą d.upa ale będę podnosiła i jak już będzie czas to pomogę w ogłoszeniach Quote
jusstyna85 Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Justyna nie zdążyła podjechać do P.Iwony,żeby zdjęcia zrobić,miała urwanie głowy w schronisku.Może jutro po Wrocławiu da rade... Sunia lepiej,juz nawet bez kroplówek,wenflon wyjęty Quote
basiek8 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 biedna ta sunia, podnoszę może ktoś dojrzy. Quote
kasia-goldap Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Właściciela to bym :mad:..... brak słów. Biedna sunia. Skoro stać go było na psa z rodowodem, a tekie przecież nie są tanie, to nie stać go na jego leszczenie. Chory jakiś:( Quote
bela51 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Zapisuje sunieczke. Czy ona jest na bezplatnym dt ? Chodzi tylko o spłate długu ? Konieczne byłyby jakies fajne zdjecia. Mozna by zrobic bazarek cegielkowy. Quote
Recommended Posts