jusstyna85 Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Pan z Opola jest sprawdzony,miał już suczke 7 letnią ze schronu z Rudy.Bardzo fajny dom,taki z sercem.Sunia pare tygodni mieszkałaby z nimi w bloku,a potem przeprowadzają się do domu.Pan bardzo przejęty,codziennie dzwoni,wysyła zabawki,smakołyki i ma świadomość,że przepuklina może się odnowić.Zwróćcie uwagę przy wizytach,że być może za jakiś czas będzie potrzebna następna operacja.Przepuklina często się odnawia. Sunia ma wieeeeeelki apetyt,trzeba jej nawet ograniczać,bo nie ma umiaru. Tak tylko napisze,że sunia jest z Mikołowa... Quote
J_ulia Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Rozmawiałam z Panią z Mikołowa. Wstępnie umówiliśmy się na sobotę, ponieważ muszę mieć auto, żeby do Pani dotrzeć. Quote
dominikabankert Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 nikt nie zrobił podsumowania osob deklarujacych wplaty a potem balagan bedzie: bela- 10zł dominiKabankert-20zł agaton85-10zł viola005-nie wiem ile:) kocurek-10zł marzenakap-30zł kropka77- po 10.03:) swagnieszka-nie wiemy caldien-25zł beka- nie wiemy Quote
dominikabankert Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 zrobilam przelew bedzie wplata na dniach Quote
swagnieszka Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 ja wysłałam wczoraj 50 zł - na razie więcej nie dam rady. Mocno trzymam kciuki za domek dla Suńki. I jak będą cegiełki to porozsyłam. Quote
dominikabankert Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 to bardzo duzo pieniazkow wyslalas dziekujemy bardzo!swagnieszka napisał(a):ja wysłałam wczoraj 50 zł - na razie więcej nie dam rady. Mocno trzymam kciuki za domek dla Suńki. I jak będą cegiełki to porozsyłam. Quote
jusstyna85 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Bardzo dziękujemy... Wet za drugą operacje policzył tylko 50 zł... W całości,to 450 zł... Quote
jusstyna85 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 ktoś na pw pytał mnie ile już uzbierało sie...niestety nie wiem,nie mam dostępu do tamtego konta... Quote
dominikabankert Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 przypuszczam ze cos okolo 150zł powinno byc:)- widac po tym co deklarowali ludzie.takze dlug teraz powinien wynosic okolo 300zł....ale moze Anett sprawdzi jak bedzie miec chwilke? Quote
anett Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Lu_Gosiak wzięła dzisiaj wyciąg z banku i wstawi później zestawienie wpłat lub mi przekaże; z pierwszego rzutu oka wyszło, że wpłat na Boni jest ok. 470zł :multi::multi: kilka większych wpłat było z naszej klasy; później wstawimy imienne zestawienie; WSZYSTKIM OGROMNIE DZIĘKUJEMY ZA BŁYSKAWICZNY ODZEW I POMOC DLA BONI!!!:loveu::loveu: Boni na 99,9% pojedzie do domu w Opolu:multi: Justynka mówiła, że jutro ma Pan przyjechać na wizytę i osobiście poznać Boni. I również wielkie podziękowania i szacunek dla weterynarza, który opiekował się Boni nawet nie po kosztach!!:lol::loveu: Quote
dominikabankert Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 ciesze sie Anett niezmiernie , też uwazalam ze ten pan z Opola bedzie lepszy dla Boni!!!! no i rozumiem długu już nie ma!:):):):):):) Quote
Atomowka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 O kurteczka nawet się chyba nikt nie spodziewał,że dług już spłacony Trzymam kciuki za dom i jutrzejsze poznanie z Panem Quote
jusstyna85 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Ojej...jestem w szoku:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
bela51 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 A napisaliscie do J_ulii aby odwolala wizyte w Mikołowie ? Quote
anett Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 też się cieszę bardzo, bardzo!!:Cool!::Cool!: bela51 napisał(a):A napisaliscie do J_ulii aby odwolala wizyte w Mikołowie ? J_ulia jedzie na wizytę jutro o 15stej i w tej sytuacji jeżeli domek będzie OK pojedzie jednak Lena :lol: Quote
jusstyna85 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Sunia w domku :) bardzo dobrze zareagowała na Pana,a Pan na nią.Dom z sercem...Będą fotki :) Quote
Atomowka Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Brawo brawo brawo :multi::multi: Wiedziałam,że taki cudo długo nie będzie czekało Quote
anett Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Wpłaty dla Boni : 10zł kocurek 50zł Ewa Sz. z Kłobucka 50zł Magdalena P. z Sosnowca 30zł Agata S. z Rybnika 10zł Agata S. z Bydgoszczy 30zł viola005 10zł bela51 15zł Marta Z. W. z Widuchowej 20zł Michał M. z Iławy 200zł Agnieszka S. z Piaseczna 50zł Maciej S z Pruszkowa Łącznie 475zl Wszystkim jeszcze raz ogromnie dziękujemy!!:loveu::loveu::multi::multi: I czekamy na fotki Boni z nowego domu:lol: Quote
Recommended Posts