Pani Profesor Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Theoś okazał się geniuszem i idzie przedwcześnie na uniwerek? :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='Pani Profesor']Theoś okazał się geniuszem i idzie przedwcześnie na uniwerek? :evil_lol:[/QUOTE] Dopiero przedszkole go czeka :eviltong: Ale Wy jesteście niecierpliwi :diabloti: Quote
Pani Profesor Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 nagadałaś i nie chcesz skończyć, to będę strzelać, aż trafię :eviltong: okazało się, że Theoś zjadł swojego brata-bliźniaka w życiu płodowym :roflt:to na pewno to! Quote
*Magda* Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='Pani Profesor']nagadałaś i nie chcesz skończyć, to będę strzelać, aż trafię :eviltong: okazało się, że Theoś zjadł swojego brata-bliźniaka w życiu płodowym :roflt:to na pewno to![/QUOTE] Nagadałam, ale zaznaczyłam, że ujawnię "tajemnicę" jak dostanę od kogoś odpowiedź :eviltong: Quote
*Magda* Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='Pani Profesor']no dobra,to poddaję się :-([/QUOTE] A ja myślałam, że będziemy tak do wieczora :diabloti: Quote
Pani Profesor Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 ok, nie ma sprawy :diabloti: mój kolejny typ - Theoś z kolegami zakłada zespół disco polo :D Quote
*Magda* Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 Nie, tylko nie disco polo :diabloti: Quote
kalyna Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Na pewno Teoś wyjeżdża na wakacje, aby rodzice od niego odpoczęli :evil_lol: Quote
Pani Profesor Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Theoś odkrył złoża ropy w ogródku...? Quote
*Magda* Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='kalyna']Na pewno Teoś wyjeżdża na wakacje, aby rodzice od niego odpoczęli :evil_lol:[/QUOTE] Ja się bez Theosia na żadne wakacje nie wybieram :eviltong: Ale bez Bogdana, to mogę jechać :diabloti: [quote name='Pani Profesor']Theoś odkrył złoża ropy w ogródku...?[/QUOTE] To chyba nie ta część świata na ropę :eviltong: Quote
łamAga Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 To Magda pojedziemy we dwie z Theosiem :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='dOgLoV']To Magda pojedziemy we dwie z Theosiem :diabloti:[/QUOTE] Dobra :loveu: Quote
*Magda* Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 Aga, a Ty zdjęcia w ogóle widziałaś? Czy znowu oślepłaś :diabloti: Quote
łamAga Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='magdabroy']Dobra :loveu:[/QUOTE] Pojedziemy gdzieś nad morze i bedziemy robić zamki z piasku :loveu: :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='dOgLoV']Pojedziemy gdzieś nad morze i bedziemy robić zamki z piasku :loveu: :diabloti:[/QUOTE] W zimę nad morzem chcesz robić zamki z piasku?! Chyba iglo :evil_lol: Quote
łamAga Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='magdabroy']W zimę nad morzem chcesz robić zamki z piasku?! Chyba iglo :evil_lol:[/QUOTE] Quwa ej we wakacje mamy jechac a nie teraz :eviltong: Aha i powiedz Bodzianowi ze ma sie o ten urlop zapytac bo mu dokopie :eviltong: Quote
*Magda* Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='dOgLoV']Quwa ej we wakacje mamy jechac a nie teraz :eviltong: Aha i powiedz Bodzianowi ze ma sie o ten urlop zapytac bo mu dokopie :eviltong:[/QUOTE] Do lata mam czekać :eviltong: Przypomniałam mu wczoraj, przypomniałam dzisiaj...Nie mam na niego słów :evil_lol: A Ty w ogóle to widziałaś: [quote name='magdabroy']Aga, a Ty zdjęcia w ogóle widziałaś? Czy znowu oślepłaś :diabloti:[/QUOTE] ?? Quote
łamAga Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='magdabroy']Do lata mam czekać :eviltong: Przypomniałam mu wczoraj, przypomniałam dzisiaj...Nie mam na niego słów :evil_lol: A Ty w ogóle to widziałaś: ??[/QUOTE] No ba ! kochasz to poczekasz :eviltong: Bo wiesz ja kase mam na wystawe juz odłożoną , no i teraz tak, jak pojedziemy do Opola to super :multi: ale jak nie pojedziemy to tą kase przenzaczyła bym na nowy telefon , wtedy bede mogła wziąc lepszy a umowa w tym mi sie juz skonczyła , mam tylko kase do wykorzystania na konice i musze wziąc nowy ;) Ejjjj oslepłam całkowicie bo ani zdjęć nie widziałam ani tego posta :oops: Ale teraz juz widziałam :evil_lol: super :loveu::loveu::loveu::loveu: świetny dresik ma Theoś :loveu: Quote
*Magda* Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 Aż taki zaszczyt mnie kopnął :crazyeye: Zrezygnujesz z lepszego telefonu, żeby się ze mną zobaczyć? :loveu: Kofffffffffffffffam Cię :buzi: Zacznij nosić te okulary :mdleje: A dresik nowy :) Quote
łamAga Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='magdabroy']Aż taki zaszczyt mnie kopnął :crazyeye: Zrezygnujesz z lepszego telefonu, żeby się ze mną zobaczyć? :loveu: Kofffffffffffffffam Cię :buzi: Zacznij nosić te okulary :mdleje: A dresik nowy :)[/QUOTE] oczywiście że tak :calus::calus::calus::calus: musiała bym sie przejść do okulisty najpierw bo te i tak mam już chyba za słabe :eviltong: świetny , lubie takie kolory dresików :loveu: Quote
*Magda* Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='dOgLoV']oczywiście że tak :calus::calus::calus::calus: musiała bym sie przejść do okulisty najpierw bo te i tak mam już chyba za słabe :eviltong: świetny , lubie takie kolory dresików :loveu:[/QUOTE] :loveu: No to na co czekasz? Rób termin ;) Jutro ubiorę mu chyba granatowy :) Quote
łamAga Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='magdabroy']:loveu: No to na co czekasz? Rób termin ;) Jutro ubiorę mu chyba granatowy :)[/QUOTE] No musze sie przejść .... w przyszłym tygodniu będe sie do ginekologa rejestrowac to od razu spytam czy u okulisty sa juz terminy bo ostatnio jak byłam to nie było :roll: oooo to ja poproszę zdjęcia :loveu: Quote
łamAga Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='magdabroy']Zastanowię się :eviltong:[/QUOTE] byle pozytywnie :eviltong: Quote
Recommended Posts