Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pani Profesor']Theoś okazał się geniuszem i idzie przedwcześnie na uniwerek? :evil_lol:[/QUOTE]

Dopiero przedszkole go czeka :eviltong:

Ale Wy jesteście niecierpliwi :diabloti:

Posted

[quote name='Pani Profesor']nagadałaś i nie chcesz skończyć, to będę strzelać, aż trafię :eviltong:

okazało się, że Theoś zjadł swojego brata-bliźniaka w życiu płodowym :roflt:to na pewno to![/QUOTE]

Nagadałam, ale zaznaczyłam, że ujawnię "tajemnicę" jak dostanę od kogoś odpowiedź :eviltong:

Posted

[quote name='kalyna']Na pewno Teoś wyjeżdża na wakacje, aby rodzice od niego odpoczęli :evil_lol:[/QUOTE]

Ja się bez Theosia na żadne wakacje nie wybieram :eviltong: Ale bez Bogdana, to mogę jechać :diabloti:

[quote name='Pani Profesor']Theoś odkrył złoża ropy w ogródku...?[/QUOTE]

To chyba nie ta część świata na ropę :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']Pojedziemy gdzieś nad morze i bedziemy robić zamki z piasku :loveu: :diabloti:[/QUOTE]

W zimę nad morzem chcesz robić zamki z piasku?! Chyba iglo :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']W zimę nad morzem chcesz robić zamki z piasku?! Chyba iglo :evil_lol:[/QUOTE]

Quwa ej we wakacje mamy jechac a nie teraz :eviltong:

Aha i powiedz Bodzianowi ze ma sie o ten urlop zapytac bo mu dokopie :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']Quwa ej we wakacje mamy jechac a nie teraz :eviltong:

Aha i powiedz Bodzianowi ze ma sie o ten urlop zapytac bo mu dokopie :eviltong:[/QUOTE]

Do lata mam czekać :eviltong:

Przypomniałam mu wczoraj, przypomniałam dzisiaj...Nie mam na niego słów :evil_lol:

A Ty w ogóle to widziałaś:
[quote name='magdabroy']Aga, a Ty zdjęcia w ogóle widziałaś? Czy znowu oślepłaś :diabloti:[/QUOTE]
??

Posted

[quote name='magdabroy']Do lata mam czekać :eviltong:

Przypomniałam mu wczoraj, przypomniałam dzisiaj...Nie mam na niego słów :evil_lol:

A Ty w ogóle to widziałaś:

??[/QUOTE]

No ba ! kochasz to poczekasz :eviltong:

Bo wiesz ja kase mam na wystawe juz odłożoną , no i teraz tak, jak pojedziemy do Opola to super :multi: ale jak nie pojedziemy to tą kase przenzaczyła bym na nowy telefon , wtedy bede mogła wziąc lepszy a umowa w tym mi sie juz skonczyła , mam tylko kase do wykorzystania na konice i musze wziąc nowy ;)

Ejjjj oslepłam całkowicie bo ani zdjęć nie widziałam ani tego posta :oops:

Ale teraz juz widziałam :evil_lol:

super :loveu::loveu::loveu::loveu:

świetny dresik ma Theoś :loveu:

Posted

Aż taki zaszczyt mnie kopnął :crazyeye: Zrezygnujesz z lepszego telefonu, żeby się ze mną zobaczyć? :loveu: Kofffffffffffffffam Cię :buzi:

Zacznij nosić te okulary :mdleje:
A dresik nowy :)

Posted

[quote name='magdabroy']Aż taki zaszczyt mnie kopnął :crazyeye: Zrezygnujesz z lepszego telefonu, żeby się ze mną zobaczyć? :loveu: Kofffffffffffffffam Cię :buzi:

Zacznij nosić te okulary :mdleje:
A dresik nowy :)[/QUOTE]

oczywiście że tak :calus::calus::calus::calus:

musiała bym sie przejść do okulisty najpierw bo te i tak mam już chyba za słabe :eviltong:

świetny , lubie takie kolory dresików :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']oczywiście że tak :calus::calus::calus::calus:

musiała bym sie przejść do okulisty najpierw bo te i tak mam już chyba za słabe :eviltong:

świetny , lubie takie kolory dresików :loveu:[/QUOTE]

:loveu:

No to na co czekasz? Rób termin ;)

Jutro ubiorę mu chyba granatowy :)

Posted

[quote name='magdabroy']:loveu:

No to na co czekasz? Rób termin ;)

Jutro ubiorę mu chyba granatowy :)[/QUOTE]

No musze sie przejść .... w przyszłym tygodniu będe sie do ginekologa rejestrowac to od razu spytam czy u okulisty sa juz terminy bo ostatnio jak byłam to nie było :roll:

oooo to ja poproszę zdjęcia :loveu: