Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']
[B]P.S.
[I]Do wszystkich, którzy przysłali mi życzenia rok temu - niestety nie spełniły się!
Bądźcie tak mili i na NOWY ROK przysyłajcie mi raczej pieniądze, alkohol albo bony do Biedronki. :evil_lol:
Szczęśliwego Nowego Roku. [/I][/B][/QUOTE]

:roflt:

Dobrze to w takim razie od nas po prostu szczęśliwego nowego, oby zdrówko dopisywało, zero zmartwień było, żeby mama była dumna z synka :grins: Wszystkiego naj w Nowym Roku! :)

Posted

Hmm skoro sie nie sprawdzily to zycze braku pieniedzy, chorob, samych zmartwien, zrzedzacego meza, wyrodnego syna i jedzowatej tesciowej.

A teraz z utesknieniem czekamcaluski 2014 rok by przeczytac ze nic a nic z moich zyczen sie nie sprawdzilo. :diabloti:

Posted

[quote name='Aleksandra95']To życzymy Wam z Dora wszystkiego co najlepsze :loveu:[/QUOTE]

[quote name='phase']:roflt:

Dobrze to w takim razie od nas po prostu szczęśliwego nowego, oby zdrówko dopisywało, zero zmartwień było, żeby mama była dumna z synka :grins: Wszystkiego naj w Nowym Roku! :)[/QUOTE]

[quote name='Franca81']Hmm skoro sie nie sprawdzily to zycze braku pieniedzy, chorob, samych zmartwien, zrzedzacego meza, wyrodnego syna i jedzowatej tesciowej.

A teraz z utesknieniem czekamcaluski 2014 rok by przeczytac ze nic a nic z moich zyczen sie nie sprawdzilo. :diabloti:[/QUOTE]

Dziękuję bardzo :p

[quote name='dOgLoV']Piękny Lumposław :loveu:[/QUOTE]

Zawsze ;)

Posted

[quote name='Angi']hahahahaha.
Ja wysłałam wszystkim takowego smska, bo nie chciało mi się każdemu pisać oddzielnie. :evil_lol:[/QUOTE]

Mi sie też nie chcialo pisac i jak jakis dostałam to robiłam przekaż dalej :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']muahhaha. I zdjęcia Zosi! ( dobrze pamiętam? :evil_lol: )[/QUOTE]

dobrze pamiętasz :diabloti: i Theosia i Bodziana i Swoje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o Piotrku nie wspomnę :evil_lol: