phase Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 [quote name='magdabroy'] [B]P.S. [I]Do wszystkich, którzy przysłali mi życzenia rok temu - niestety nie spełniły się! Bądźcie tak mili i na NOWY ROK przysyłajcie mi raczej pieniądze, alkohol albo bony do Biedronki. :evil_lol: Szczęśliwego Nowego Roku. [/I][/B][/QUOTE] :roflt: Dobrze to w takim razie od nas po prostu szczęśliwego nowego, oby zdrówko dopisywało, zero zmartwień było, żeby mama była dumna z synka :grins: Wszystkiego naj w Nowym Roku! :) Quote
Franca81 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Hmm skoro sie nie sprawdzily to zycze braku pieniedzy, chorob, samych zmartwien, zrzedzacego meza, wyrodnego syna i jedzowatej tesciowej. A teraz z utesknieniem czekamcaluski 2014 rok by przeczytac ze nic a nic z moich zyczen sie nie sprawdzilo. :diabloti: Quote
*Magda* Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 [quote name='Aleksandra95']To życzymy Wam z Dora wszystkiego co najlepsze :loveu:[/QUOTE] [quote name='phase']:roflt: Dobrze to w takim razie od nas po prostu szczęśliwego nowego, oby zdrówko dopisywało, zero zmartwień było, żeby mama była dumna z synka :grins: Wszystkiego naj w Nowym Roku! :)[/QUOTE] [quote name='Franca81']Hmm skoro sie nie sprawdzily to zycze braku pieniedzy, chorob, samych zmartwien, zrzedzacego meza, wyrodnego syna i jedzowatej tesciowej. A teraz z utesknieniem czekamcaluski 2014 rok by przeczytac ze nic a nic z moich zyczen sie nie sprawdzilo. :diabloti:[/QUOTE] Dziękuję bardzo :p [quote name='dOgLoV']Piękny Lumposław :loveu:[/QUOTE] Zawsze ;) Quote
angineuuka Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 to i ja złożę ci życzenia ;D Zdrowia dla Ciebie, Theosia, Bodziana i zwierzyńca no i spełnienia marzeń ;) Quote
Izabela124. Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 [url]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_4654_zps7ce44a48.jpg[/url] jaki miziak :loveu: Quote
Kaaasia Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Udanego Sylwestra i najlepszego w Nowym Roku :BIG: Quote
Ty$ka Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Oby nadchodzący rok był jeszcze lepszy :) :loveu: Quote
łamAga Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Ej nie skojarzyłam że to takie same życzenia :diabloti: Quote
łamAga Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 [quote name='Angi']co? ahahahaha :diabloti:[/QUOTE] wysłałam Magdzie sms-a z wierszykiem a ona mi napisała że ściągłam go z jej galerii :eviltong: Quote
angineuuka Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 hahahahaha. Ja wysłałam wszystkim takowego smska, bo nie chciało mi się każdemu pisać oddzielnie. :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 [quote name='Angi']hahahahaha. Ja wysłałam wszystkim takowego smska, bo nie chciało mi się każdemu pisać oddzielnie. :evil_lol:[/QUOTE] Mi sie też nie chcialo pisac i jak jakis dostałam to robiłam przekaż dalej :diabloti: Quote
łamAga Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 piona :diabloti: ciekawe czy Magda już pod stołem leży , czy może tańczy na stole :diabloti: Quote
łamAga Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 [quote name='Angi']Ciekawe czy ma zdjęcia P. :diabloti:[/QUOTE] Musi mieć !!!!!!!! jak nie to ją znajdę :2gunfire: Quote
angineuuka Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 muahhaha. I zdjęcia Zosi! ( dobrze pamiętam? :evil_lol: ) Quote
łamAga Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 [quote name='Angi']muahhaha. I zdjęcia Zosi! ( dobrze pamiętam? :evil_lol: )[/QUOTE] dobrze pamiętasz :diabloti: i Theosia i Bodziana i Swoje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o Piotrku nie wspomnę :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 [quote name='Angi']hahah. Tyle zdjęćków :D[/QUOTE] nooo całe 32 GB :eviltong: Quote
łamAga Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 no ba , ja Magdzie mówiłam , 16GB Piotrek 16GB Ona , Bodzian i Theoś no ale skoro Ty chcesz Zosie o mogę Ci odstapić po 1GB z każdego :eviltong: Quote
Recommended Posts