łamAga Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 No ok to oddam Ci już te 2 GB na Zosię i jeszcze 1 na Joszke :loveu: ale nie wiem czy On był bo sie pogubiłam w tym które dziecko czyje :eviltong: oczywiście poza Theosiem :loveu: Quote
łamAga Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Joszka ten z tymi ładnymi ciemnymi oczami :loveu: poza Theosiem tylko jeden chłopiec był :eviltong: Quote
łamAga Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Dzień dobry ;) dzisiaj mnie tu większość dnia nie będzie więć liczę na zdjęcia jak wróce:eviltong: i kilka zdjęć Piotrka na e-maila w oryginalnej wielkosci poprosze :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 Angi napisał(a):to i ja złożę ci życzenia ;D Zdrowia dla Ciebie, Theosia, Bodziana i zwierzyńca no i spełnienia marzeń ;) Dziękuję jeszcze raz :) Izabela124. napisał(a):http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_4654_zps7ce44a48.jpg jaki miziak :loveu: No :D dOgLoV napisał(a):Udanej imprezy !!!!:loveu: Dzięki, była udana :) Yuki_ napisał(a):Hej:) Szczęśliwego Nowego Roku! Kaaasia napisał(a):Udanego Sylwestra i najlepszego w Nowym Roku :BIG: Ty$ka napisał(a):Oby nadchodzący rok był jeszcze lepszy :loveu: Dziękuję bardzo :) dOgLoV napisał(a):Ej nie skojarzyłam że to takie same życzenia :diabloti: Wcale mnie to nie dziwi :diabloti: dOgLoV napisał(a): ciekawe czy Magda już pod stołem leży , czy może tańczy na stole :diabloti: Ani pod stołem, ani na stole :eviltong: Angi napisał(a):Ciekawe czy ma zdjęcia P. :diabloti: Mam :p dOgLoV napisał(a):Musi mieć !!!!!!!! jak nie to ją znajdę :2gunfire: Adres pamiętasz czy Ci podesłać? Angi napisał(a):muahhaha. I zdjęcia Zosi! ( dobrze pamiętam? :evil_lol: ) Zosie też mam :) dOgLoV napisał(a):Theosia i Bodziana i Swoje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o Piotrku nie wspomnę :evil_lol: Piotrka mam specjalnie dla Ciebie :cool3: Pokazałam mu Twoje zdjęcie (:diabloti:) i powiedział, że jesteś całkiem, całkiem :) dOgLoV napisał(a):Dzień dobry ;) dzisiaj mnie tu większość dnia nie będzie więć liczę na zdjęcia jak wróce i kilka zdjęć Piotrka na e-maila w oryginalnej wielkosci poprosze :eviltong: Dobry :) Dziś raczej nic nie wstawię, bo nie mam siły :eviltong: Yuki_ napisał(a):Hej, co tam? Hej :) Dochodzę do siebie po imprezie ;) Poszłam spać o 5 rano, spałam 2h, więc dziś chyba tylko nadrobię zaległości i pójdę spać :eviltong: Quote
maxishine. Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 hahaha, ja poszłam spać o drugiej w nocy i wstałam o jedenastej-RAJ! :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Witamy w Nowym Roku :) Widzę, że udany Sylwek :D Jak hulu, to nie lulu - wstawiaj zdjęcia :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 Yuki_ napisał(a):hahaha, ja poszłam spać o drugiej w nocy i wstałam o jedenastej-RAJ! :evil_lol: W Twoim wieku też mogłam tak długo spać :eviltong: Ty$ka napisał(a):Witamy w Nowym Roku :) Widzę, że udany Sylwek :D Jak hulu, to nie lulu - wstawiaj zdjęcia :diabloti: Witaj Ty$ka :) Dziś o zdjęciach nawet nie marzcie :eviltong: Quote
łamAga Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Całkiem całkiem ?? :cool3: fakt był pijany a po pijanemu sie wszystko podoba :diabloti: ale nie ważne ważne ze masz dla mnie zdjęcie :multi: Quote
maxishine. Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 ej, pomoże mi ktoś zmontować w podpisie pitapatę? Quote
*Magda* Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 dOgLoV napisał(a):Całkiem całkiem ?? :cool3: fakt był pijany a po pijanemu sie wszystko podoba :diabloti: ale nie ważne ważne ze masz dla mnie zdjęcie :multi: No tak powiedział, ale jak był trzeźwy, bo pytałam go "na dzień dobry" :evil_lol: I myślał, że Marysia to Twoja córka :D Yuki_ napisał(a):ej, pomoże mi ktoś zmontować w podpisie pitapatę? Ja nie pomogę :shake: Quote
łamAga Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 magdabroy napisał(a):No tak powiedział, ale jak był trzeźwy, bo pytałam go "na dzień dobry" :evil_lol: I myślał, że Marysia to Twoja córka :D ojojoj to spałaś z nim ?? :crazyeye::diabloti: hahahahaha jak chce to może mi taką Marysie zrobić :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 dOgLoV napisał(a):ojojoj to spałaś z nim ?? :crazyeye::diabloti: hahahahaha jak chce to może mi taką Marysie zrobić :diabloti: Tak ja na górze w pokoju, a on na dole w pokoju :eviltong: Jest rok młodszy od Ciebie, 15 stycznia ma urodziny :p Quote
łamAga Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 magdabroy napisał(a):Tak ja na górze w pokoju, a on na dole w pokoju :eviltong: Jest rok młodszy od Ciebie, 15 stycznia ma urodziny :p ueeeee myślałam ze obok siebie spaliście :diabloti: tzn 15 stycznia będzie miał 32 lata ?? musze pamietać to zloze mu przez Ciebie życzenia :lol: Quote
*Magda* Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 dOgLoV napisał(a): tzn 15 stycznia będzie miał 32 lata ?? musze pamietać to zloze mu przez Ciebie życzenia :lol: Tak ;) To ja przekażę Bogdanowi życzenia od Ciebie, a on jemu ;) Quote
łamAga Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 magdabroy napisał(a):Tak ;) To ja przekażę Bogdanowi życzenia od Ciebie, a on jemu ;) oki ;) mam nadzieje ze zapamiętam ;) nie no ja sobie żartuje z tym Piotrkiem ale na prawde bardzo przystojny jest ;) Quote
*Magda* Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 dOgLoV napisał(a):oki ;) mam nadzieje ze zapamiętam ;) nie no ja sobie żartuje z tym Piotrkiem ale na prawde bardzo przystojny jest ;) Przecież ja też nie biorę tego wszystkiego na serio ;) Ale na prawdę pokazałam mu Twoje zdjęcie :p Angi napisał(a):dobry, dobry :p wieczór, wieczór :p Zamiast zdjęć, macie mały prezent: [video]http://s1169.photobucket.com/user/magdabroy/media/Album3/Capture_20140101_zpsa6eae876.mp4.html[/video] Quote
łamAga Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 magdabroy napisał(a):Przecież ja też nie biorę tego wszystkiego na serio ;) Ale na prawdę pokazałam mu Twoje zdjęcie :p wieczór, wieczór :p Zamiast zdjęć, macie mały prezent: [video]http://s1169.photobucket.com/user/magdabroy/media/Album3/Capture_20140101_zpsa6eae876.mp4.html[/video] wiem wiem nie zmyslala bys przecież ;) aaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:: loveu::loveu::loveu: jaka radość aż Sebek podskoczył na fotelu jak usłyszał kwiki Theosia :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 dOgLoV napisał(a): aaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:: loveu::loveu::loveu: jaka radość aż Sebek podskoczył na fotelu jak usłyszał kwiki Theosia :diabloti: Ciemno już było i laptop daleko od nich i dlatego tak mało widoczne :roll: Nie chciałam podchodzić bliżej, bo Theoś zacząłby się interesować laptopem, a tego nie chciałam :mad: Następny filmik muszę nagrać w dzień, to będzie lepiej widać ;) Quote
łamAga Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 ja więcej filmików poproszę nie tylko jeszcze jeden :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 dOgLoV napisał(a):ja więcej filmików poproszę nie tylko jeszcze jeden :eviltong: Prosić możesz :eviltong: Quote
Recommended Posts