*Magda* Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 phase napisał(a):Oj tak, zdecydowanie. :loveu: Ja tylko czekam i czekam na ten śnieg, u nas to brzydko. :( Może drzemie w nim szkoleniowiec? :hmmmm::cool3: O ku...rczę :crazyeye: Zaszalałaś :cool3: Nie oszczędzaj aparatu :grins: U mnie dziś z rana wyjątkowo słoneczko było, dlatego wzięłam aparat ;) A tak to szaro, buro i ponuro :( Może, zobaczymy ;) Karta kupiona była na letni urlop, który nie wypalił :roll: No i tak została w aparacie, bo kiedyś 4GB mi zabrakło, więc wolę nie ryzykować ;) Izabela124. napisał(a):Super foteczki :) Dziękuję :) Franca81 napisał(a):Matko ale Tora wyczesana... Aż wygląda jakby i podcinana była. :evil_lol: Wyczesana? :crazyeye: Czesałam ją jakiś tydzień temu :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_4623_zpsfa809fdb.jpg ooo Torcia:p bardzo wiosenne fotki :shake: eh Quote
*Magda* Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 marta.k9080 napisał(a):http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_4623_zpsfa809fdb.jpg ooo Torcia:p bardzo wiosenne fotki :shake: eh A no Torcia ;) Dawno jej nie było, a dziś rano słoneczko świeciło, to wykorzystałam okazję ;) Bo jutro narobię dziecięcych fot i znowu będę Was męczyć dzieciakami :diabloti: Quote
maxishine. Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 U mnie tak samo to wszystko wygląda (mówię o polu) Quote
Guest wolfheart Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Podobno gdzieś krokusy zakwitły,straciłam nadzieję na zimę:roll: Może zmień tytuł galerii na mniej zwierzęcy:diabloti: Quote
*Magda* Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 Yuki_ napisał(a):U mnie tak samo to wszystko wygląda (mówię o polu) Taka pogoda, że wszystko i wszędzie wygląda podobnie :roll: marta.k9080 napisał(a):Podobno gdzieś krokusy zakwitły,straciłam nadzieję na zimę:roll: Może zmień tytuł galerii na mniej zwierzęcy:diabloti: Ja w tamtym tygodniu widziałam pąki na jednym drzewie :roll: Kiedyś o tym myślałam, że nie wymyśliłam nic fajnego :shake: Quote
*Magda* Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Jaka piękna pogoda u Was była :) No piękna, ale wolałabym śnieg :( Quote
maxishine. Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 magdabroy napisał(a):No piękna, ale wolałabym śnieg :( Ja też :-( Kena i Juna również... Quote
Guest wolfheart Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 mnie najbardziej jara śnieg w Grudniu,teraz to chociaż przymrozek bym chciała:-( Quote
*Magda* Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 Yuki_ napisał(a):Ja też :-( Kena i Juna również... Moja Tora pewnie też :roll: marta.k9080 napisał(a):mnie najbardziej jara śnieg w Grudniu,teraz to chociaż przymrozek bym chciała:-( No my przymrozek mieliśmy, bo auto miałam białe, w polach kałuże były przymarznięte ;) Quote
łamAga Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 magdabroy napisał(a): Ty sobie uważaj, bo mu powiem o Tobie :diabloti: Jak dzięki temu dostane fotkę zapozowaną specjalnie dla mnie to pozwala Ci powiedzieć :diabloti: przecież nigdy mnie nie pozna i nigdy sie nie spotkamy to co mi tam :diabloti: Quote
*Magda* Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 dOgLoV napisał(a):Jak dzięki temu dostane fotkę zapozowaną specjalnie dla mnie to pozwala Ci powiedzieć :diabloti: przecież nigdy mnie nie pozna i nigdy sie nie spotkamy to co mi tam :diabloti: Nigdy nie mów nigdy :cool3: Quote
łamAga Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 magdabroy napisał(a):Nigdy nie mów nigdy :cool3: eeee nie sadze zeby akurat go spotkała jak byśmy sie wybrali do niemiec na wystawę :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 dOgLoV napisał(a):eeee nie sadze zeby akurat go spotkała jak byśmy sie wybrali do niemiec na wystawę :eviltong: Jak odwiedzisz mnie (a obiecałaś!), to on mieszka kilka km ode mnie :eviltong: Kuźwa, zmywarka mi się zepsuła :angryy::placz: Quote
angineuuka Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 ahaha, nam sie osatnio spierdzielila :p Quote
łamAga Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 magdabroy napisał(a):Jak odwiedzisz mnie (a obiecałaś!), to on mieszka kilka km ode mnie :eviltong: Kuźwa, zmywarka mi się zepsuła :angryy::placz: ooooo jak fajnie , może mnie nie pozna :diabloti: ojojoj a ja juz chciałam pytac czy sukienke szyjesz na jutro że Cię nie ma a tu taka nowość :roll: Quote
*Magda* Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 Angi napisał(a):ahaha, nam sie osatnio spierdzielila :p Mam teraz "dziurę" w meblach. Jutro to pewnie 1000 razy będę Theosia z tamtąd wyciągać dOgLoV napisał(a):ooooo jak fajnie , może mnie nie pozna :diabloti: ojojoj a ja juz chciałam pytac czy sukienke szyjesz na jutro że Cię nie ma a tu taka nowość :roll: Może ;) Ubiorę spódnicę :eviltong: Quote
łamAga Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 magdabroy napisał(a):Mam teraz "dziurę" w meblach. Jutro to pewnie 1000 razy będę Theosia z tamtąd wyciągać Może ;) Ubiorę spódnicę :eviltong: krótką sukienke :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 dOgLoV napisał(a):krótką sukienke :eviltong: Nie mam takiej "na zimę", więc będzie spódnica :eviltong: Dobranoc ;) Quote
łamAga Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 magdabroy napisał(a):Nie mam takiej "na zimę", więc będzie spódnica :eviltong: Dobranoc ;) dobranoc ;) Quote
*Magda* Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 Dla wszystkich, co o nas pamiętają: Kiedy Nowy Rok nadchodzi kieliszeczek nie zaszkodzi Kufel piwa to za mało Litr szampana by się zdało Trzeba opić wszelkie troski By następny rok był boski :p Wszystkiego Najlepszego na ten nadchodzący Nowy Rok ;) P.S. Do wszystkich, którzy przysłali mi życzenia rok temu - niestety nie spełniły się! Bądźcie tak mili i na NOWY ROK przysyłajcie mi raczej pieniądze, alkohol albo bony do Biedronki. :evil_lol: Szczęśliwego Nowego Roku. Quote
*Magda* Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 I na zakończenie roku, macie jeszcze mały prezent w postaci kocich fotek ;) Quote
Aleksa. Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 To życzymy Wam z Dora wszystkiego co najlepsze :loveu: Quote
Recommended Posts