*Magda* Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 dOgLoV napisał(a):te pigmenty nie sa intensywne , duzo trzeba nawalić żeby był kolor taki jak na buteleczce ;) Według palety, miał być ciemniejszy na tę ilość farby ;) Ale ja się cieszę, że jest jaśniejszy, bo mam ciemne dodatki w meblach ;) natija napisał(a):jasniejsze tez fjne,szybciej sie zabrudza i znow bedziesz miala inny kolorek i powod do zmian:evil_lol: Proszę Cię :roll: Kuchnia była robiona 3,5 roku temu. Nie chcę robić kuchni co 3 lata :shake: Wczoraj złapała nam się na strychu kolejna mysz :roll: I tym razem jak ona tam wlazła, skoro wszystko było pozamykane?! I piję sobie napar z imbiru :) Pychotka :loveu: Quote
łamAga Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 wleciała na paralotni :diabloti: nigdy nie piłam naparu z imbiru ale brzmi nie smacznie :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 dOgLoV napisał(a):wleciała na paralotni :diabloti: nigdy nie piłam naparu z imbiru ale brzmi nie smacznie :diabloti: Coś mnie podkusiło i po tej ostatnie myszy, zostawiłam łapki na strychu. No i wczoraj Bodzian poszedł po coś na strych i mówi, że mysz się złapała :roll: Ale była jeszcze "ciepła", więc długo tam nie leżała :diabloti: No właśnie dobre ;) Piję pierwszy raz :) Zaparzasz wrzątkiem 8-10 plasterków obranego imbiru. Po około 10 min. dajesz miód i cytrynę i pijesz :) Quote
natija Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 jest dobra cherbata imbirowa,ja taka czasem kupuje:) ja mam biale sciany w kuchni,rok temu byly malowane i zas sie prosza,a wszystko przez suki ;) Quote
*Magda* Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 natija napisał(a):jest dobra cherbata imbirowa,ja taka czasem kupuje:) ja mam biale sciany w kuchni,rok temu byly malowane i zas sie prosza,a wszystko przez suki ;) Ja herbatę piję rzadko :roll: Ewentualnie tę cynamonową :loveu: Ale ten napar z imbiry jest fajny, lekko pikantny :loveu: U mnie malowanie też było przez sukę i kota :mad: Quote
natija Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 ja pije duzo herbat przez moj pecherz,wody nie znosze ;) Quote
*Magda* Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 natija napisał(a):ja pije duzo herbat przez moj pecherz,wody nie znosze ;) Ja od ciąży, to praktycznie tylko wodę ;) W przyszłym tygodniu odzyskam auto :multi: Ale będziemy z Theosiem jeździć :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Ja herbaty nie lubię , piję tylko w pracy do "śniadania" na nockach bo wtedy jem chleb na innych zmianach jem na stołówce i nie musze mieć na szczescie do tego herbaty :multi: Magda to przyjedz na kawe :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 dOgLoV napisał(a): Magda to przyjedz na kawe :diabloti: Kuźwa, za daleko mieszkasz :mad: 2 miechy bez auta, to teraz będę jeździć jak wariatka :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 natija napisał(a):bedziesz nadrabiac:) No :diabloti: Quote
łamAga Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 no to jak wariatka przyjedź do polski na kawę :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 dOgLoV napisał(a):no to jak wariatka przyjedź do polski na kawę :diabloti: Będę jechać 8h, żeby wypić kawę, a potem wracać kolejne 8h :crazyeye: Chyba ocipiałaś :eviltong: Quote
łamAga Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 magdabroy napisał(a):Będę jechać 8h, żeby wypić kawę, a potem wracać kolejne 8h :crazyeye: Chyba ocipiałaś :eviltong: nooooo szaleństwo :diabloti: własnie sobie piwko otwarłam :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 dOgLoV napisał(a):nooooo szaleństwo :diabloti: własnie sobie piwko otwarłam :diabloti: Piwko piłam wczoraj ;) Quote
łamAga Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 ja nie , ale dzisiaj cos mni naszła ochota :lol: Quote
*Magda* Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 dOgLoV napisał(a):ja nie , ale dzisiaj cos mni naszła ochota :lol: Pamiętaj, że masz na rano do pracy-nie upij się :diabloti: Quote
łamAga Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 magdabroy napisał(a):Pamiętaj, że masz na rano do pracy-nie upij się :diabloti: spoko , do 5tej wytrzeźwieje :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 dOgLoV napisał(a):spoko , do 5tej wytrzeźwieje :eviltong: Jak nie, to Sebek Cię kopnie w dooopkę :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 magdabroy napisał(a):Jak nie, to Sebek Cię kopnie w dooopkę :evil_lol: chyba telepatycznie , bo ma nocki :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 dOgLoV napisał(a):chyba telepatycznie , bo ma nocki :eviltong: Kopnie cię jak wróci do domu :diabloti: Quote
łamAga Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 magdabroy napisał(a):Kopnie cię jak wróci do domu :diabloti: Jak On wróci a ja będe w domu to najpierw na jego widok zawału dostanę ( bo to bedzie oznaczało że dawno powinnam pracować ) a później dopiero mnie kopnie :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 Spisz testament ;) Pamiętaj, że Ibri jest moja :diabloti: Quote
łamAga Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 magdabroy napisał(a):Spisz testament ;) Pamiętaj, że Ibri jest moja :diabloti: hahahaha :diabloti: ej ale Ibri leje w domu jak byś zapomniała :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 dOgLoV napisał(a):hahahaha :diabloti: ej ale Ibri leje w domu jak byś zapomniała :eviltong: Pamiętam ;) Ibri zamieszka w ciepłej budzie na dworze :diabloti: Quote
Recommended Posts