angineuuka Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 to ja MOŻE też fotałki jutro dodam :P Quote
łamAga Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 dwa słodziaki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
łamAga Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 dziękuję Madziu :calus::calus::calus::calus: piękny jest :loveu: Quote
natija Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 ale foteczki:multi:wiecej,wiecej:lol:Theos szczesliwy :) Quote
*Magda* Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 dOgLoV napisał(a):dziękuję Madziu :calus::calus::calus::calus: piękny jest :loveu: Proszę ;) A który, pierwszy czy drugi?? marta.k9080 napisał(a):dobry :lol: Doberek :) natija napisał(a):ale foteczki:multi:wiecej,wiecej:lol:Theos szczesliwy :) Jutro będzie więcej :eviltong: Quote
Majkowska Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 jak on się tam turla! A Tora mu nigdy nic nie zrobiła? Bo Wald jest tak entuzjastycznie nastawiony ze a to mała popchnie, a to przygniecie jej cos, a to szturchnie łbem... wszystko niechcaco ale jakis taki nieokiełznany mi sie wydaje... Quote
łamAga Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Oby dwa są piekne i teraz nie wiek który wstawić :roll: Quote
*Magda* Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 Majkowska napisał(a):jak on się tam turla! A Tora mu nigdy nic nie zrobiła? Bo Wald jest tak entuzjastycznie nastawiony ze a to mała popchnie, a to przygniecie jej cos, a to szturchnie łbem... wszystko niechcaco ale jakis taki nieokiełznany mi sie wydaje... Ostatnie czasy psie legowisko, to jego ulubione miejsce zabaw :D Tora go wiele razy przewróciła :roll: Jak to się dzieje na dywanie czy legowisku, to spoko ;) ale kiedyś przewróciła go na podwórku. Mało głową nie walnął o kostkę brukową :shake: Dlatego na dworze, zazwyczaj gonię ją od Theosia ;) dOgLoV napisał(a):Oby dwa są piekne i teraz nie wiek który wstawić :roll: Czyli muszę zrobić numer 3 :eviltong: A do wstawiania jeszcze tydzień, więc zdążysz się zdecydować ;) Quote
agaga21 Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 cudne te zdjęcia! przypominają mi czasy gdy mój kamilek był mały i tak szalał z lecterem (*) aż się miło patrzy :) Quote
*Magda* Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 agaga21 napisał(a):cudne te zdjęcia! przypominają mi czasy gdy mój kamilek był mały i tak szalał z lecterem (*) aż się miło patrzy :) Dzięki :) Czas szybko leci i nie długo Theoś będzie miał ważniejsze rzeczy na głowie niż Tora :D Quote
angineuuka Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 magdabroy napisał(a):Dzięki :) Czas szybko leci i nie długo Theoś będzie miał ważniejsze rzeczy na głowie niż Tora :D bo bedzie druga Tora :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 Angi napisał(a):bo bedzie druga Tora :evil_lol: Raczej drugi Theoś :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 magdabroy napisał(a):Raczej drugi Theoś :eviltong: albo Theoska :evil_lol: Quote
Recommended Posts