łamAga Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='magdabroy']:D:D:D 13-15 grudnia będę mało na dogo albo w ogóle :diabloti: Mój braciszek przyjeżdża :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :multi::multi::multi::multi: kciuki poskutkowały :multi::multi::multi::multi: Quote
*Magda* Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 dOgLoV napisał(a)::multi::multi::multi::multi: kciuki poskutkowały :multi::multi::multi::multi: Ach, Aga :mdleje: Zaraz następnego dnia, pisałam Ci, że Twoje kciuki poskutkowały ;) Już wtedy brat mi napisał, że na 100% przyjeżdża. Nie była znana tylko dokładna data przyjazdu, ale pewnie nie pamiętasz, że coś takiego pisałam?! Quote
łamAga Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 no nie pamietam , za duzo mam mysli w głowie jednocześnie :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 dOgLoV napisał(a):no nie pamietam , za duzo mam mysli w głowie jednocześnie :eviltong: Nie myśl tyle :diabloti::eviltong: Quote
łamAga Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 magdabroy napisał(a):Nie myśl tyle :diabloti::eviltong: staram się :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 dOgLoV napisał(a):staram się :eviltong: Staranie też Ci źle wychodzi :diabloti: W tym tygodniu malujemy kuchnię ;) Quote
łamAga Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 magdabroy napisał(a):Staranie też Ci źle wychodzi :diabloti: W tym tygodniu malujemy kuchnię ;) no w zasadzie to sie nie staramy :eviltong: ooooooo to bedzie Cie tutaj mało już całkiem :roll: Quote
*Magda* Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 dOgLoV napisał(a):no w zasadzie to sie nie staramy :eviltong: ooooooo to bedzie Cie tutaj mało już całkiem :roll: Nie maiłam na myśli "tego" starania :eviltong: Tylko ogólnie, staranie się w życiu ;) W sobotę kładliśmy tapetę, teraz Bogdan szykuje ściany. Będę na dogo, bo muszę pilnować młodego ;) Więc siedzę w pokoju z młodym, a Bodzian w kuchni :D Quote
łamAga Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 magdabroy napisał(a):Nie maiłam na myśli "tego" starania :eviltong: Tylko ogólnie, staranie się w życiu ;) W sobotę kładliśmy tapetę, teraz Bogdan szykuje ściany. Będę na dogo, bo muszę pilnować młodego ;) Więc siedzę w pokoju z młodym, a Bodzian w kuchni :D oooo to super :multi: Quote
*Magda* Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 dOgLoV napisał(a):oooo to super :multi: Super, ale Bogdan już chciał powiesić Lumpka za jajca, których on nie ma ;) Lumpek już podrapał jeden pasek :mad: Quote
łamAga Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 hehehehehehehehehehehheheeheheheheh za ogon mógł go powiesić :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 Lumpek ma szczęście, że to tapeta do malowania i po malowaniu nie będzie tego widać ;) Ale jak podrapie później, to źle widzę jego życie :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 magdabroy napisał(a):Lumpek ma szczęście, że to tapeta do malowania i po malowaniu nie będzie tego widać ;) Ale jak podrapie później, to źle widzę jego życie :evil_lol: może go nie złapie :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 dOgLoV napisał(a):może go nie złapie :eviltong: Mało prawdopodobne :eviltong: A jak Tora zeżre znowu tapetę, to Bogdan obiecał jej, że zamieszka w garażu :roll: Quote
łamAga Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 magdabroy napisał(a):Mało prawdopodobne :eviltong: A jak Tora zeżre znowu tapetę, to Bogdan obiecał jej, że zamieszka w garażu :roll: ojojoj to lepiej zeby nie zjadła :roll: Quote
*Magda* Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 Nie wiem jak osłonić ścianę, żeby jej nie podkusiło, któregoś dnia?! Quote
łamAga Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 magdabroy napisał(a):Nie wiem jak osłonić ścianę, żeby jej nie podkusiło, któregoś dnia?! kurcze nie mam pojęcia :roll: Quote
*Magda* Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 dOgLoV napisał(a):kurcze nie mam pojęcia :roll: Ja też nie :roll: Pora iść spać ;) Więc...:hand: Quote
łamAga Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 magdabroy napisał(a):Ja też nie :roll: Pora iść spać ;) Więc...:hand: dobranoc :lol: na nk wstawilam coś dla Ciebie :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 dOgLoV napisał(a):dobranoc :lol: na nk wstawilam coś dla Ciebie :eviltong: Zamiast iść spać, to jeszcze na nk musiałam wejść :diabloti: Quote
łamAga Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 magdabroy napisał(a):Zamiast iść spać, to jeszcze na nk musiałam wejść :diabloti: hihihihihi teraz możesz spokojnie iśc spać :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 dOgLoV napisał(a):hihihihihi teraz możesz spokojnie iśc spać :diabloti: Teraz już tak ;) Do jutra :) Quote
kalyna Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 magdabroy napisał(a):Nie wiem jak osłonić ścianę, żeby jej nie podkusiło, któregoś dnia?! postaw tam jakąś płytę czy deski :) albo jakąś słomiankę. Quote
Recommended Posts