Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kalyna napisał(a):
postaw tam jakąś płytę czy deski :)
albo jakąś słomiankę.

Płyta czy deski będzie wyglądać ohydnie :roll: Za słomiankę lub tego typu podobne rzeczy będę zjedzone jeszcze szybciej niż sama ściana :evil_lol:

natija napisał(a):
dokladnie zaslon czyms,albo spryskaj ;)

Te preparaty przeciwko gryzieniu, to jakieś badziewia :roll: Jak Tora była mała, to na podwórku co chwilę gryzła nam kabel od satelit i osłonki od wywietrzyników z garażu :mad: Kupiłam te sprey'e, a ona gryzła to jeszcze bardziej :roll:

Odsunę trochę legowisko od ściany i poszukam cienkiej przezroczystej płyty plastikowej ;) Tylko jak ją tam przymocuję, to już inna bajka :D

Posted

Ale jakbyś po kolor znalazła jakąś deskę czy cuś to fajnie wyglądałoby ;)
albo szybę z jakiegoś grubszego szkła?

U nas jak Ciap zabierał się za ściany to wiadomo było, że ma niedobory....dostawał suplementy i wsio wróciło do normy...

Posted

kalyna napisał(a):
Ale jakbyś po kolor znalazła jakąś deskę czy cuś to fajnie wyglądałoby ;)
albo szybę z jakiegoś grubszego szkła?

U nas jak Ciap zabierał się za ściany to wiadomo było, że ma niedobory....dostawał suplementy i wsio wróciło do normy...

No Tora też pogryzła ścianę właśnie jak miała niedobory wapna ;)
Ale ja już wolę przezornie osłonić ścianę ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
śliczne zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu:

Dziękuję :)

Kuchnia przygotowana do malowania :p Jutro Bogdan będzie szalał :evil_lol:
Ja chciałam łososiową, ale Bodzian chciał kolor, na którym nie będzie widać brudu jak się suka przetrze :mad: No i będzie brązowa :roll:

Posted

magdabroy napisał(a):
Dziękuję :)

Kuchnia przygotowana do malowania :p Jutro Bogdan będzie szalał :evil_lol:
Ja chciałam łososiową, ale Bodzian chciał kolor, na którym nie będzie widać brudu jak się suka przetrze :mad: No i będzie brązowa :roll:

Pokażesz jak pomaluję bo póki co nie potrafię sobie wyobrazić jak to będzie wyglądało ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
Pokażesz jak pomaluję bo póki co nie potrafię sobie wyobrazić jak to będzie wyglądało ;)

To musiałabym chyba zrobić foty jeszcze przed powieszeniem szafek, bo potem to szafki zasłonią prawie całe ściany :eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):
To musiałabym chyba zrobić foty jeszcze przed powieszeniem szafek, bo potem to szafki zasłonią prawie całe ściany :eviltong:

ale koło legowiska będzie widać :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):
ale koło legowiska będzie widać :eviltong:

Angi napisał(a):
jak zasłaniają to po co malować :evil_lol:

No koło legowiska, za drapakiem od kota ;)
Coś tam fotnę ;)