Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleksandrossa']Aż wpadłam zobaczyć czy tu też takie ciekawe tematy jak u Angi a tu lipa...
Wracam do niej :diabloti:[/QUOTE]

Wracaj, wracaj ;)
Ale jakbyś przeczytała całą galerię, to znalazłabyś nie jedną taką pogawędkę :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']ruchu ruchu :diabloti::diabloti:[/QUOTE]

No i zaczął się "ruch" :diabloti:

Dobra, teraz już na 100% znikam ;)

A "ruch" to róbcie w Red Room'ie ;)

Posted

Kuźwa, zima idzie wielkimi krokami :roll: Jest tak zimno, że nawet mi się na spacer nie chciało iść :shake: No ale poszliśmy na 40 min. i szybko wróciliśmy do cieplutkiego domku :p

Posted

U mnie AŻ 8 stopni i bez słońca :placz: Już się zastanawiałam, czy młodemu nie założyć spodni od kombinezony :hmmmm: Ale jednak skończyło się na rajtuzach i spodniach ;)

Posted

[quote name='magdabroy']U mnie AŻ 8 stopni i bez słońca :placz: Już się zastanawiałam, czy młodemu nie założyć spodni od kombinezony :hmmmm: Ale jednak skończyło się na rajtuzach i spodniach ;)[/QUOTE]

to u nas pewnie tak bedzie niebawem :roll:

jak ja nie lubiłam rajtuzów nosić :shake: a mój brat zawsze wpadał w szał jak mama mu zakładała i wył że go gryzą :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']W jajca go gryzły :evil_lol:

Dziś młody miał też rękawiczki, ale źle mu się trzymało wózek jak chodził i musiałam mu ściągnąć ;)[/QUOTE]

hehehhehehhehehe :diabloti:

dobra ide do sklepu bede później ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']to u nas pewnie tak bedzie niebawem :roll:

jak ja nie lubiłam rajtuzów nosić :shake: a mój brat zawsze wpadał w szał jak mama mu zakładała i wył że go gryzą :diabloti:[/QUOTE]kiedyś były takie gryzące, teraz są lepsze, mięciutkie. u nas 13 stopni i słońce wychodzi.

Posted

Magda muszę Cię załamac ale u mnie jest tak ciepło że miałam na sobie cienką kurtkę i ciekło ze mnie tak się zgrzałam :lol:

w ogóle słyszałam że w niemcach ma być zimno i śnieg a u nas cieplutko :diabloti:

Posted

[quote name='Kaaasia']U mnie 20stopni i piękne słoneczko :loveu:. Taka pogoda ma się utrzymać jeszcze kilka dni.[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']Magda muszę Cię załamac ale u mnie jest tak ciepło że miałam na sobie cienką kurtkę i ciekło ze mnie tak się zgrzałam :lol:

w ogóle słyszałam że w niemcach ma być zimno i śnieg a u nas cieplutko :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='Izabela124.']U nas piękne słońce i cieplutko, w samej bluzie można chodzić i tak ciepło :loveu:[/QUOTE]

Nie gadam z Wami :mad::eviltong:

Posted

Pięknie.. to pewnie tylko ja jestem tak walnięta, że na krótki rękawek popylam po dworze :roll:
Ale u nas na serio jest ciepło i na dodatek słoneczko świeci ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Jak nie gadasz to pisz chociaż :eviltong:[/QUOTE]

:obrazic:

[quote name='kalyna']Pięknie.. to pewnie tylko ja jestem tak walnięta, że na krótki rękawek popylam po dworze :roll:
Ale u nas na serio jest ciepło i na dodatek słoneczko świeci ;)[/QUOTE]

Ty jesteś gorąca dziewczyna :diabloti:

Posted

dobra to fochaj się ale tylko do jutra :eviltong:

teraz i tak uciekam bo za niedługo do pracy i wejde dopiero jutro późnym wieczorem :roll:

więc papa

ps . bedę tęsknić :-(:diabloti: