Aleksandrossa Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Aż wpadłam zobaczyć czy tu też takie ciekawe tematy jak u Angi a tu lipa... Wracam do niej :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 [quote name='Aleksandrossa']Aż wpadłam zobaczyć czy tu też takie ciekawe tematy jak u Angi a tu lipa... Wracam do niej :diabloti:[/QUOTE] Wracaj, wracaj ;) Ale jakbyś przeczytała całą galerię, to znalazłabyś nie jedną taką pogawędkę :diabloti: Quote
Aleksandrossa Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='magdabroy']Wracaj, wracaj ;) Ale jakbyś przeczytała całą galerię, to znalazłabyś nie jedną taką pogawędkę :diabloti:[/QUOTE] 764 strony to jednak dla mnie ciut za dużo :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 Jeszcze nastanie taki dzień, że to u mnie będzie "ruch" :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 [quote name='Angi']ruchu ruchu :diabloti::diabloti:[/QUOTE] No i zaczął się "ruch" :diabloti: Dobra, teraz już na 100% znikam ;) A "ruch" to róbcie w Red Room'ie ;) Quote
*Magda* Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 Kuźwa, zima idzie wielkimi krokami :roll: Jest tak zimno, że nawet mi się na spacer nie chciało iść :shake: No ale poszliśmy na 40 min. i szybko wróciliśmy do cieplutkiego domku :p Quote
łamAga Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 nie strasz mnie :roll: u nas 13 stopni i słoneczko :lol: Quote
*Magda* Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 U mnie AŻ 8 stopni i bez słońca :placz: Już się zastanawiałam, czy młodemu nie założyć spodni od kombinezony :hmmmm: Ale jednak skończyło się na rajtuzach i spodniach ;) Quote
łamAga Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 [quote name='magdabroy']U mnie AŻ 8 stopni i bez słońca :placz: Już się zastanawiałam, czy młodemu nie założyć spodni od kombinezony :hmmmm: Ale jednak skończyło się na rajtuzach i spodniach ;)[/QUOTE] to u nas pewnie tak bedzie niebawem :roll: jak ja nie lubiłam rajtuzów nosić :shake: a mój brat zawsze wpadał w szał jak mama mu zakładała i wył że go gryzą :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 W jajca go gryzły :evil_lol: Dziś młody miał też rękawiczki, ale źle mu się trzymało wózek jak chodził i musiałam mu ściągnąć ;) Quote
łamAga Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 [quote name='magdabroy']W jajca go gryzły :evil_lol: Dziś młody miał też rękawiczki, ale źle mu się trzymało wózek jak chodził i musiałam mu ściągnąć ;)[/QUOTE] hehehhehehhehehe :diabloti: dobra ide do sklepu bede później ;) Quote
agaga21 Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 [quote name='dOgLoV']to u nas pewnie tak bedzie niebawem :roll: jak ja nie lubiłam rajtuzów nosić :shake: a mój brat zawsze wpadał w szał jak mama mu zakładała i wył że go gryzą :diabloti:[/QUOTE]kiedyś były takie gryzące, teraz są lepsze, mięciutkie. u nas 13 stopni i słońce wychodzi. Quote
bira Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 u nas zimno i leje. miałam iść do parku z koleżanka i psami a siedzę w domu... buuuu a teraz jeszcze Biane z przedszkola trzeba odebrać... Quote
*Magda* Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 Takiej pogody jak jest w tym tygodniu nie cierpię :shake: Na sam widok tego co za oknem, odechciewa się żyć :mad: Quote
Kaaasia Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 U mnie 20stopni i piękne słoneczko :loveu:. Taka pogoda ma się utrzymać jeszcze kilka dni. Quote
łamAga Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Magda muszę Cię załamac ale u mnie jest tak ciepło że miałam na sobie cienką kurtkę i ciekło ze mnie tak się zgrzałam :lol: w ogóle słyszałam że w niemcach ma być zimno i śnieg a u nas cieplutko :diabloti: Quote
Izabela124. Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 U nas piękne słońce i cieplutko, w samej bluzie można chodzić i tak ciepło :loveu: Quote
*Magda* Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 [quote name='Kaaasia']U mnie 20stopni i piękne słoneczko :loveu:. Taka pogoda ma się utrzymać jeszcze kilka dni.[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']Magda muszę Cię załamac ale u mnie jest tak ciepło że miałam na sobie cienką kurtkę i ciekło ze mnie tak się zgrzałam :lol: w ogóle słyszałam że w niemcach ma być zimno i śnieg a u nas cieplutko :diabloti:[/QUOTE] [quote name='Izabela124.']U nas piękne słońce i cieplutko, w samej bluzie można chodzić i tak ciepło :loveu:[/QUOTE] Nie gadam z Wami :mad::eviltong: Quote
łamAga Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Jak nie gadasz to pisz chociaż :eviltong: Quote
kalyna Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Pięknie.. to pewnie tylko ja jestem tak walnięta, że na krótki rękawek popylam po dworze :roll: Ale u nas na serio jest ciepło i na dodatek słoneczko świeci ;) Quote
*Magda* Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 [quote name='dOgLoV']Jak nie gadasz to pisz chociaż :eviltong:[/QUOTE] :obrazic: [quote name='kalyna']Pięknie.. to pewnie tylko ja jestem tak walnięta, że na krótki rękawek popylam po dworze :roll: Ale u nas na serio jest ciepło i na dodatek słoneczko świeci ;)[/QUOTE] Ty jesteś gorąca dziewczyna :diabloti: Quote
łamAga Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 dobra to fochaj się ale tylko do jutra :eviltong: teraz i tak uciekam bo za niedługo do pracy i wejde dopiero jutro późnym wieczorem :roll: więc papa ps . bedę tęsknić :-(:diabloti: Quote
Recommended Posts