*Magda* Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 [quote name='Franca81']Odnosnie chodzenia takich malych dzieciakow. Kiedys wpadla do firmy mama mojego szefa i tak sobie gadalysmy az zeszlo na dzieci. I wtedy mama mojego szefa wyznala mi ze ma on szpiczasta pupe bo jak byl maly to nie chodzil na czworaka tylko od razy wstal i smigal na dwoch nogach. :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol: Quote
łamAga Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='Franca81']Odnosnie chodzenia takich malych dzieciakow. Kiedys wpadla do firmy mama mojego szefa i tak sobie gadalysmy az zeszlo na dzieci. I wtedy mama mojego szefa wyznala mi ze ma on szpiczasta pupe bo jak byl maly to nie chodzil na czworaka tylko od razy wstal i smigal na dwoch nogach. :diabloti:[/QUOTE] dobre :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 Ja to moje dziecię kopnę w dupsko i poleci jak nie chce chodzić :evil_lol: Dziś "mówiłam" mu jak robi krowa ;) Ja mu "muuuuu", a on powtarzał "buuuuuuuuu" :D Więc krowa robi "buuuuuu" :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='magdabroy']Ja to moje dziecię kopnę w dupsko i poleci jak nie chce chodzić :evil_lol: Dziś "mówiłam" mu jak robi krowa ;) Ja mu "muuuuu", a on powtarzał "buuuuuuuuu" :D Więc krowa robi "buuuuuu" :evil_lol:[/QUOTE] Theoś jest jeszcze malutki , mojej szwagierki Kinia bedzie miała za miesiąc 3 latka a u niej jedyne słowo jakie powie to jest "ćyśte" czyli czyste hehe na mame mówi babuuuuu Quote
*Magda* Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 Theoś mówi "mama" i "tata" ale wtedy kiedy jemu się podoba :evil_lol: Albo jak go nie chcę wziąć na ręce, to wtedy jest "mamamamamama" :diabloti: Quote
łamAga Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='magdabroy']Theoś mówi "mama" i "tata" ale wtedy kiedy jemu się podoba :evil_lol: Albo jak go nie chcę wziąć na ręce, to wtedy jest "mamamamamama" :diabloti:[/QUOTE] jeszcze bedziesz "żałowała" że mówi :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 [quote name='dOgLoV']jeszcze bedziesz "żałowała" że mówi :diabloti:[/QUOTE] Będzie puszczał wiązanki :oops::evil_lol: Quote
łamAga Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='magdabroy']Będzie puszczał wiązanki :oops::evil_lol:[/QUOTE] a co drugie zdanie będzie " mamo kup mi to " :diabloti: Quote
angineuuka Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='magdabroy']Będzie puszczał wiązanki :oops::evil_lol:[/QUOTE] :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 [quote name='dOgLoV']a co drugie zdanie będzie " mamo kup mi to " :diabloti:[/QUOTE] A to se może mówić ;) Wiem, że nie ulegnę :eviltong: Już teraz mam momenty, że chce coś ode mnie wymusić, a ja się nie daję :diabloti: Potem jest płacz i wyciąga rączki i jest "mamamamama" :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='magdabroy']A to se może mówić ;) Wiem, że nie ulegnę :eviltong: Już teraz mam momenty, że chce coś ode mnie wymusić, a ja się nie daję :diabloti: Potem jest płacz i wyciąga rączki i jest "mamamamama" :evil_lol:[/QUOTE] hahahaha i prawidłowo , ja dzisiaj byłam u mamy na kawie była Marysia Gabi i Emilka , jeju jaka ja wyszłam zmęczona od nich i szczęśliwa ze już jade do domu , jedno bardziej rozpieszczone od drugiego .... Quote
*Magda* Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 Ok, znikam do łóżka ;) Poczytam trochę, a potem spać :) Quote
łamAga Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='magdabroy']Ok, znikam do łóżka ;) Poczytam trochę, a potem spać :)[/QUOTE] miłego czytania ;) dobranoc ;) Quote
*Magda* Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 [quote name='dOgLoV']miłego czytania ;) dobranoc ;) Dziękuję :) A Tobie kolorowych i kosmatych (jesteś po okresie) :diabloti: Quote
łamAga Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='magdabroy']Dziękuję :) A Tobie kolorowych i kosmatych (jesteś po okresie) :diabloti: dziekuje dziekuje :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 Mam wielkie dziecko :diabloti: Michalinka, jego kuzynka, jest od Theosia starsza o 11 miesięcy. Waży 13kg i nosi ubranka 92/98. Theoś waży 12,2kg i nosi ubranka 86/92 :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 [quote name='dOgLoV']Wielkolud :diabloti: Wielkodzieć :eviltong: wymyśliłam nowe słowo :diabloti: Quote
łamAga Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='magdabroy']Wielkodzieć :eviltong: wymyśliłam nowe słowo :diabloti: buhahahahahahahahaha wielkodzieć hahahaha dobre :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 Kupiłam sobie kurtkę narciarską :multi: Tak więc dzień rozpoczął mi się super ;) a potem się tak po*******iło, że szkoda słów :roll: Quote
Guest wolfheart Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 pokaż:razz: a co się stało(jak można spytać):shake: Quote
*Magda* Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 [quote name='marta.k9080']pokaż:razz: a co się stało(jak można spytać):shake: http://www.lidl.de/de/Skimode-ab-07-10 ta czarna ;) Byłam umówiona u pediatry na 9 rano na szczepienie Theosia. Byłam tak około 8:50. Czekałam godzinę czasu, zanim Theosia zaszczepili :mad: Byłam taka zła, że już po pół godzinie się upomniałam, że my czekamy. Nie miałam dla niego jedzenia ani picia, a o 10 Theoś je drugie śniadanie :roll: Jakby tego było mało, to jak wyszłam od lekarza, to okazało się, że auto nie chce mi odpalić :angryy: Kombinowałam ponad pół godziny, aż w końcu się poddałam i zadzwoniłam po ADAC (pomoc drogowa). Zanim koleś przyjechał, to była godzina 12,a Theoś już mi na rękach usypiał-dobrze, że nie płakał. Na szczęście obok parkingu gdzie stałam był Real, to kupiła Theosiowi jedzenie i picie zanim mi koleś przyjechał ;) Kolesiowi udało się odpalić auto i zanim dotarłam do domu, to była prawie godz. 13 :roll: Quote
Guest wolfheart Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 fajna kurtka :) pech po całości niestety:roll:można się wk*rwic Quote
Recommended Posts