*Magda* Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 O widzisz, dobre pomysły ;) Theodor chyba będzie informatykiem :D Dziś 2 razy włączył mi laptopa, poobracał pulpit (raz o 90, a drugi raz o 180 stopni), pootwierał mi kilka plików z pulpitu, kilka stron internetowych i wyrzucił do kosza mój wyciąg z konta :evil_lol: I jak on to zrobił skoro laptop był w "stanie hibernacji" :roll::hmmmm::niewiem: Jednym słowem, mam mądre dziecko :p Quote
łamAga Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 hejka ;) jak kupie klawiature do lapka to mi pozyczysz Theosia , wymieni mi bo nie umiem :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='dOgLoV']hejka ;) jak kupie klawiature do lapka to mi pozyczysz Theosia , wymieni mi bo nie umiem :diabloti:[/QUOTE] ja się zbieram do czyszczenia,ale tak mi się nie chce wyjmować tych wszystkich przycisków:shake: będę jednak musiała,bo brzydzę się własnej klawiatury:diabloti: Quote
łamAga Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='marta.k9080']ja się zbieram do czyszczenia,ale tak mi się nie chce wyjmować tych wszystkich przycisków:shake: będę jednak musiała,bo brzydzę się własnej klawiatury:diabloti:[/QUOTE] ale w lapku to sie chyba inaczej jakos wyjmuje ?? Quote
Guest wolfheart Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='dOgLoV']ale w lapku to sie chyba inaczej jakos wyjmuje ??[/QUOTE] trzeba podsadzić całość i powoli wyjmować,ale ja raczej wyjmę przyciski,bo pod nimi jest syf Quote
łamAga Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='marta.k9080']trzeba podsadzić całość i powoli wyjmować,ale ja raczej wyjmę przyciski,bo pod nimi jest syf[/QUOTE] ja mam w srodku całe oblepione kawą koles mowił mi ze nowa klawiatura by mnie kosztowała 150 zł .... Quote
Guest wolfheart Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='dOgLoV']ja mam w srodku całe oblepione kawą koles mowił mi ze nowa klawiatura by mnie kosztowała 150 zł ....[/QUOTE] więcej niż nasze Juliusy:evil_lol: ja się jednak pobawię z tymi przyciskami jutro Quote
łamAga Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='marta.k9080']więcej niż nasze Juliusy:evil_lol: ja się jednak pobawię z tymi przyciskami jutro[/QUOTE] hehehehehe mi by ie nowe legowisko do Nerona przydało :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 [quote name='dOgLoV']hejka ;) jak kupie klawiature do lapka to mi pozyczysz Theosia , wymieni mi bo nie umiem :diabloti:[/QUOTE] Zrób sobie mądre dziecko, a nie będziesz moje wykorzystywać :mad::eviltong: Quote
łamAga Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='magdabroy']Zrób sobie mądre dziecko, a nie będziesz moje wykorzystywać :mad::eviltong:[/QUOTE] zrób sobie , łatwo powiedzieć :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 [quote name='dOgLoV']zrób sobie , łatwo powiedzieć :eviltong:[/QUOTE] A jeszcze łatwiej zrobić :eviltong: Quote
łamAga Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='magdabroy']A jeszcze łatwiej zrobić :eviltong:[/QUOTE] no niekoniecznie :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 [quote name='dOgLoV']no niekoniecznie :eviltong:[/QUOTE] Łatwiej, tylko trafiacie nie w te dni co powinniście :eviltong: Więc od dziś wiesz, codziennie :diabloti: Quote
łamAga Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='magdabroy']Łatwiej, tylko trafiacie nie w te dni co powinniście :eviltong: Więc od dziś wiesz, codziennie :diabloti:[/QUOTE] tak sie u nas nie da :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 [quote name='dOgLoV']tak sie u nas nie da :eviltong:[/QUOTE] Zawsze możesz poprosić o pomoc sąsiada :diabloti: Quote
łamAga Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='magdabroy']Zawsze możesz poprosić o pomoc sąsiada :diabloti:[/QUOTE] buahahahahaha sąsadowi sie własnie dwa tygodnie temu urodziło :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 [quote name='dOgLoV']buahahahahaha sąsadowi sie własnie dwa tygodnie temu urodziło :eviltong:[/QUOTE] To masz pewność, że płodny :diabloti: Quote
łamAga Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='magdabroy']To masz pewność, że płodny :diabloti:[/QUOTE] za młody :eviltong: Quote
justysiek Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='magdabroy']To masz pewność, że płodny :diabloti:[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
*Magda* Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 [quote name='dOgLoV']za młody :eviltong:[/QUOTE] Płodny i do tego młody, nic tylko korzystać :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='magdabroy']Płodny i do tego młody, nic tylko korzystać :evil_lol:[/QUOTE] nie w moim typie :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 [quote name='dOgLoV']nie w moim typie :eviltong:[/QUOTE] E tam, te 5 minut wytrzymasz :evil_lol: Quote
justysiek Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='magdabroy']E tam, te 5 minut wytrzymasz :evil_lol:[/QUOTE] 5?:evil_lol: mysle ze z 3:diabloti: Quote
łamAga Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='magdabroy']E tam, te 5 minut wytrzymasz :evil_lol: a jak dziecko bedzie do niego podobne ?? :roll: wole tego :razz: Quote
Recommended Posts