Guest wolfheart Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 dobry,u nas się rozpadało :roll: Quote
*Magda* Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 [quote name='marta.k9080']dobry,u nas się rozpadało :roll:[/QUOTE] Dobry wieczór ;) U mnie nie pada (już), ale nie jest zbyt fajnie :roll: Quote
*Magda* Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 Macie foty ;) Nie patrzcie na ścianę, bo zabiłabym Torę za to :mad: Ale nie długo kuchnię odremontujemy :multi: Quote
łamAga Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 super zdjęciuszki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: słodziaste ma skarpetuszki Theoś :loveu::loveu::loveu::loveu: a Lumpek fajną ma poze , mega wygodnie mu na pewno :eviltong: ścianę masz ładną , naszych nie widziałaś jak wyglądają po spotkaniu z Qwenda :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 [quote name='dOgLoV']super zdjęciuszki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: słodziaste ma skarpetuszki Theoś :loveu::loveu::loveu::loveu: a Lumpek fajną ma poze , mega wygodnie mu na pewno :eviltong: ścianę masz ładną , naszych nie widziałaś jak wyglądają po spotkaniu z Qwenda :eviltong:[/QUOTE] Dziękuję :) Skarpety fajne, bo dobrze mu się w nich chodzi ;) A ja wiem, że nie jest mu zimno w nogi, bo od śrdka ta guma jest podszyta materiałem ;) Lumpek kończył wieczorną toaletę :evil_lol: Tak mnie wkurza ta ściana, że już nie mogę na nią patrzeć jak wchodzę do kuchni :angryy: Ale farba i tapeta już kupiona ;) W tygodniu będę ściągać tapetę i może za jakieś 2 tygodnie skończymy remont :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_3594_zps3c18d831.jpg ale się wygiął:evil_lol: ścianę też mam ufajdaną ,ale w przedpokoju akurat:evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 [quote name='Aleksandrossa']titititititi :loveu:[/QUOTE] Mało tego "titititititi" :eviltong: Dzięki :) Quote
*Magda* Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 [quote name='marta.k9080']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_3594_zps3c18d831.jpg ale się wygiął:evil_lol: ścianę też mam ufajdaną ,ale w przedpokoju akurat:evil_lol: U niego to norma ;) Ufajdana, jak ufajdana ;) Do tego jeszcze podgryziona :mad: Quote
Aleksandrossa Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 tititiitititititititititiitititititititititi :loveu: Wystarczy :cool3:? Jak ja lubie małe dzieciaczki, są takie rozkoszne :cool3: Quote
*Magda* Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 [quote name='Aleksandrossa']tititiitititititititititiitititititititititi :loveu: Wystarczy :cool3:? Jak ja lubie małe dzieciaczki, są takie rozkoszne :cool3:[/QUOTE] Starczy :) Tak, ja śpią i nie wołają jeść :diabloti: Moje dziecię jest rozkoszne, ale już pokazuje rogi :diabloti: Quote
łamAga Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='Aleksandrossa']tititiitititititititititiitititititititititi :loveu: Wystarczy :cool3:? Jak ja lubie małe dzieciaczki, są takie rozkoszne :cool3: Quote
*Magda* Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 Spełniam wszystkie cztery punkty :multi::evil_lol: Quote
łamAga Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='magdabroy']Spełniam wszystkie cztery punkty :multi::evil_lol:[/QUOTE] gratki :diabloti: i nie zauwazylas ze zdjecia skomentowałam :mad: Quote
*Magda* Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 [quote name='dOgLoV']gratki :diabloti: i nie zauwazylas ze zdjecia skomentowałam :mad:[/QUOTE] Załóż okulary i popatrz jeszcze raz :eviltong: Quote
łamAga Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='magdabroy']Załóż okulary i popatrz jeszcze raz :eviltong:[/QUOTE] ooooo w okularach od razu znalazłam :diabloti: to jak skonczysz u siebie to ho do mnie ja sie zajmę Theosiem a Ty bedziesz działac :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 [quote name='dOgLoV']ooooo w okularach od razu znalazłam :diabloti: to jak skonczysz u siebie to ho do mnie ja sie zajmę Theosiem a Ty bedziesz działac :diabloti:[/QUOTE] Widzisz, jednak lepiej jak je masz na nosie :eviltong: Po kuchni robimy korytarz :eviltong: Quote
łamAga Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='magdabroy']Widzisz, jednak lepiej jak je masz na nosie :eviltong: Po kuchni robimy korytarz :eviltong:[/QUOTE] a po korytarzu , korytarz u mnie :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 [quote name='dOgLoV']a po korytarzu , korytarz u mnie :diabloti:[/QUOTE] Po korytarzu mam drugi (koło łazienki), a potem biuro (pomieszczenie gospodarcze), a na koniec ze strychu zrobić dla nas sypialnie, żeby mieć wolny pokój (nasza teraźniejsza sypialna) na drugie dziecko :eviltong: Quote
łamAga Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='magdabroy']Po korytarzu mam drugi (koło łazienki), a potem biuro (pomieszczenie gospodarcze), a na koniec ze strychu zrobić dla nas sypialnie, żeby mieć wolny pokój (nasza teraźniejsza sypialna) na drugie dziecko :eviltong:[/QUOTE] ojojoj jakie plany :razz: Quote
*Magda* Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 [quote name='dOgLoV']ojojoj jakie plany :razz:[/QUOTE] Trzeba to wszystko zrobić zanim będę znowu w ciąży, bo potem znowu nam robota stanie w miejscu :roll: No i nie chcę, żeby drugie dziecko spało w jednym pokoju z Theosiem, bo mogłoby go wybudzać podczas nocnego karmienia ;) Quote
łamAga Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='magdabroy']Trzeba to wszystko zrobić zanim będę znowu w ciąży, bo potem znowu nam robota stanie w miejscu :roll: No i nie chcę, żeby drugie dziecko spało w jednym pokoju z Theosiem, bo mogłoby go wybudzać podczas nocnego karmienia ;)[/QUOTE] co racja to racja ;) Quote
Recommended Posts