*Magda* Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 [quote name='kalyna']to może ona tak reaguje na lampę błyskową? :hmmmm: Być może ;) albo na sam dźwięk robionego zdjęcia ;) [quote name='justysiek']ja nie jestem dzieckiem, a lubię jak mnie pies poliże po buzi :) moj Cezar teraz ma czasem takie odpały, że rozpędza się, skacze i liże :evil_lol: dziś Kubę lizał najpierw po stopie, potem po kolanie i już chciał po buzi:diabloti: Ja nie cierpię jak mnie pies po stopach liże :mad: [quote name='Vilena']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_3456_zps213abb70.jpg Jaka bryka! Nie pogadasz! :D :D :D Wozi się młody :D [quote name='M&S']Witamy się :) Cześć :) Quote
natija Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 No i ja wpadam się przywitać, żeby nie było, że dogo olewam ;-);-) Quote
*Magda* Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 [quote name='natija']No i ja wpadam się przywitać, żeby nie było, że dogo olewam ;-);-)[/QUOTE] Hejka :) I tak nikt Ci nie uwierzy :eviltong: Quote
Franca81 Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 To i ja zaglądam do wątku. :razz: http://oi56.tinypic.com/25s7dsg.jpg ale słodziaczek z niej był :loveu: Quote
*Magda* Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 [quote name='Franca81']To i ja zaglądam do wątku. :razz: http://oi56.tinypic.com/25s7dsg.jpg ale słodziaczek z niej był :loveu: Cześć :) Nadal jest :eviltong: Quote
Majkowska Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 [quote name='magdabroy'] Ja nie cierpię jak mnie pies po stopach liże :mad: [/QUOTE] U mnie teściowa zawsze podstawia giry psu do lizania jak siedzi na fotelu... Obrzydliwe! Mówię jej żeby tego nie robiła bo potem pies liże dziecko i przekazuje jej te wsyzstkie grzyby i bakterie, a ona się cieszy...:angryy: Quote
angineuuka Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 fuj, też nie lubię jak pies po stopach liże. To jest obleśne :P Ale jak jak ktoś lubi... Quote
Franca81 Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 [quote name='magdabroy']Cześć :) Nadal jest :eviltong:[/QUOTE] Ale juz nie taka mala klusia :razz: Quote
Guest wolfheart Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 [quote name='Angi']fuj, też nie lubię jak pies po stopach liże. To jest obleśne :P Ale jak jak ktoś lubi...[/QUOTE] po stopach też nie lubię,ale buziaczki to już tak :p (no chyba,że se przedtem d*pe lizała,to nie:evil_lol:) Quote
*Magda* Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 [quote name='Majkowska']U mnie teściowa zawsze podstawia giry psu do lizania jak siedzi na fotelu... Obrzydliwe! Mówię jej żeby tego nie robiła bo potem pies liże dziecko i przekazuje jej te wsyzstkie grzyby i bakterie, a ona się cieszy...:angryy:[/QUOTE] [quote name='Angi']fuj, też nie lubię jak pies po stopach liże. To jest obleśne :P Ale jak jak ktoś lubi...[/QUOTE] [quote name='marta.k9080']po stopach też nie lubię,ale buziaczki to już tak :p (no chyba,że se przedtem d*pe lizała,to nie:evil_lol:)[/QUOTE] Już wolę, żeby sobie tyłek polizała, a potem mnie niż moje stopy :D [quote name='Franca81']Ale juz nie taka mala klusia :razz:[/QUOTE] Jak na onka jest mała ;) choć nie klusia :( Quote
*Magda* Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 Mama prasuje, a Theoś co robi :evil_lol: I dzisiejszy spacer ;) Quote
*Magda* Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 Sprawdzę czy tata dobrze wymurował :D I niebo dzisiejszego wieczoru :) Quote
Franca81 Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Przystojniak mial dzis pracowity dzien przy sprawdzaniu fachowosci taty. :loveu: Quote
bira Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Nie wierzę! Ale facet duży :-) Magda a sam już smiga czy leniuchuje? Quote
*Magda* Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 [quote name='Franca81']Przystojniak mial dzis pracowity dzien przy sprawdzaniu fachowosci taty. :loveu:[/QUOTE] Przyszłe lato będę miała spokój, bo będą razem siedzieć w garażu i majsterkować :p [quote name='bira']Nie wierzę! Ale facet duży :-) Magda a sam już smiga czy leniuchuje?[/QUOTE] Leniuchuje :mad: Jakieś 2 tyg. temu puścił się i zrobił kilka kroczków sam :) Powtórzył to kilka razy, ale nie chce chodzić na dwóch nogach, tylko dalej śmiga na czworakach :roll: Quote
bira Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 To jak raz się puscil to zaraz zacznie smigac :-) moje też późno zaczęły chodzic ;-) Quote
łamAga Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 hejka ;) zdjęcia nadrobione :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Guest wolfheart Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='magdabroy'] Powtórzył to kilka razy, ale nie chce chodzić na dwóch nogach, tylko dalej śmiga na czworakach :roll:[/QUOTE] papuguje od Tory:evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 [quote name='Angi']hejo :)[/QUOTE] Hejka :) Quote
Franca81 Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Odnosnie chodzenia takich malych dzieciakow. Kiedys wpadla do firmy mama mojego szefa i tak sobie gadalysmy az zeszlo na dzieci. I wtedy mama mojego szefa wyznala mi ze ma on szpiczasta pupe bo jak byl maly to nie chodzil na czworaka tylko od razy wstal i smigal na dwoch nogach. :diabloti: Quote
Recommended Posts