Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kalyna']to może ona tak reaguje na lampę błyskową?
:hmmmm:

Być może ;) albo na sam dźwięk robionego zdjęcia ;)

[quote name='justysiek']ja nie jestem dzieckiem, a lubię jak mnie pies poliże po buzi :) moj Cezar teraz ma czasem takie odpały, że rozpędza się, skacze i liże :evil_lol: dziś Kubę lizał najpierw po stopie, potem po kolanie i już chciał po buzi:diabloti:

Ja nie cierpię jak mnie pies po stopach liże :mad:

[quote name='Vilena']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_3456_zps213abb70.jpg
Jaka bryka! Nie pogadasz! :D :D :D

Wozi się młody :D

[quote name='M&S']Witamy się :)

Cześć :)

Posted

[quote name='magdabroy']
Ja nie cierpię jak mnie pies po stopach liże :mad:
[/QUOTE]

U mnie teściowa zawsze podstawia giry psu do lizania jak siedzi na fotelu...
Obrzydliwe!
Mówię jej żeby tego nie robiła bo potem pies liże dziecko i przekazuje jej te wsyzstkie grzyby i bakterie, a ona się cieszy...:angryy:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Angi']fuj, też nie lubię jak pies po stopach liże. To jest obleśne :P
Ale jak jak ktoś lubi...[/QUOTE]

po stopach też nie lubię,ale buziaczki to już tak :p (no chyba,że se przedtem d*pe lizała,to nie:evil_lol:)

Posted

[quote name='Majkowska']U mnie teściowa zawsze podstawia giry psu do lizania jak siedzi na fotelu...
Obrzydliwe!
Mówię jej żeby tego nie robiła bo potem pies liże dziecko i przekazuje jej te wsyzstkie grzyby i bakterie, a ona się cieszy...:angryy:[/QUOTE]

[quote name='Angi']fuj, też nie lubię jak pies po stopach liże. To jest obleśne :P
Ale jak jak ktoś lubi...[/QUOTE]

[quote name='marta.k9080']po stopach też nie lubię,ale buziaczki to już tak :p (no chyba,że se przedtem d*pe lizała,to nie:evil_lol:)[/QUOTE]

Już wolę, żeby sobie tyłek polizała, a potem mnie niż moje stopy :D

[quote name='Franca81']Ale juz nie taka mala klusia :razz:[/QUOTE]

Jak na onka jest mała ;) choć nie klusia :(

Posted

[quote name='Franca81']Przystojniak mial dzis pracowity dzien przy sprawdzaniu fachowosci taty. :loveu:[/QUOTE]

Przyszłe lato będę miała spokój, bo będą razem siedzieć w garażu i majsterkować :p

[quote name='bira']Nie wierzę! Ale facet duży :-) Magda a sam już smiga czy leniuchuje?[/QUOTE]

Leniuchuje :mad: Jakieś 2 tyg. temu puścił się i zrobił kilka kroczków sam :) Powtórzył to kilka razy, ale nie chce chodzić na dwóch nogach, tylko dalej śmiga na czworakach :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy'] Powtórzył to kilka razy, ale nie chce chodzić na dwóch nogach, tylko dalej śmiga na czworakach :roll:[/QUOTE]

papuguje od Tory:evil_lol:

Posted

Odnosnie chodzenia takich malych dzieciakow.

Kiedys wpadla do firmy mama mojego szefa i tak sobie gadalysmy az zeszlo na dzieci. I wtedy mama mojego szefa wyznala mi ze ma on szpiczasta pupe bo jak byl maly to nie chodzil na czworaka tylko od razy wstal i smigal na dwoch nogach. :diabloti: