łamAga Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 [quote name='magdabroy'] Byliśmy dziś u dentysty ;) Theoś będzie miał pierwszą kontrolę jak będzie miał 2,5 roku :) I dostał w prezencie szczoteczkę :p[/QUOTE] Oooo super :multi::multi::multi::multi: Quote
*Magda* Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 [quote name='dOgLoV']Oooo super :multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] Mnie dentysta trochę pomęczył :roll: ale nie było źle-bałam się, że będzie ząb do rwania :cool3: Quote
łamAga Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 [quote name='magdabroy']Mnie dentysta trochę pomęczył :roll: ale nie było źle-bałam się, że będzie ząb do rwania :cool3:[/QUOTE] ja sie wyieram i sie wybrac nie mogę , byłam zapisana i przegapiłam wizyte :oops: Quote
*Magda* Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 [quote name='marta.k9080']mnie przeraża borowanie:eek2:[/QUOTE] A mnie nie, bo zawsze biorę znieczulenie :grins: Quote
*Magda* Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 [quote name='dOgLoV']ja sie wyieram i sie wybrac nie mogę , byłam zapisana i przegapiłam wizyte :oops:[/QUOTE] Ja chodzę regularnie co pół roku ;) Quote
Guest wolfheart Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 [quote name='magdabroy']A mnie nie, bo zawsze biorę znieczulenie :grins:[/QUOTE] można,ale mi już od smrodu wiertła niedobrze,w ogóle już zapach samego gabinetu jest odrzucający brrr Quote
łamAga Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 a mnie powaliła ostatnia suma jaka musiałam zapłacić i juz nie poszłam :shake: zapisałam sie na kase chorych ( tylko bym zapłacił za białą plombe ) i przegapiłam wizyte .... Quote
*Magda* Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 Ja chodzę tylko na ubezpieczenie ;) Zresztą mając ubezpieczenie, nie ma takiej opcji jak iść prywatnie :eviltong: Quote
łamAga Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 [quote name='magdabroy']Ja chodzę tylko na ubezpieczenie ;) Zresztą mając ubezpieczenie, nie ma takiej opcji jak iść prywatnie :eviltong:[/QUOTE] no tak Niemcy to nie Polska :roll: Quote
M&S Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 [quote name='dOgLoV']no tak Niemcy to nie Polska :roll:[/QUOTE] Trochę nam jeszcze brakuje.... Quote
łamAga Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 [quote name='M&S']Trochę nam jeszcze brakuje....[/QUOTE] bardzo trochę bym powiedziała :roll: czasami trzeba sie wstudzić ze sie w Polsce mieszka a przecież każdy powinien być dumny ze swojego pochodzenia .... Quote
*Magda* Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 No na służbę zdrowia nie narzekam ;) Ale każdy kraj ma swoje plusy i minusy :eviltong: Quote
łamAga Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 [quote name='magdabroy']No na służbę zdrowia nie narzekam ;) Ale każdy kraj ma swoje plusy i minusy :eviltong:[/QUOTE] no to ciekawe jakie plusy ma Polska ? :niewiem: Quote
*Magda* Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 [quote name='dOgLoV']no to ciekawe jakie plusy ma Polska ? :niewiem:[/QUOTE] Np. taki, że dziecko chce się pobawić to idzie do koleżanki, puka do drzwi i idzie się bawić ;) A tu dziecko się musi wcześniej umówić, że będzie chciało się pobawić i przyjdzie do koleżanki :roll: Quote
łamAga Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 [quote name='magdabroy']Np. taki, że dziecko chce się pobawić to idzie do koleżanki, puka do drzwi i idzie się bawić ;) A tu dziecko się musi wcześniej umówić, że będzie chciało się pobawić i przyjdzie do koleżanki :roll:[/QUOTE] to niby plus i minus , plus taki że jest bezpieczniej a minus to w zasadzie brak samodzielności dziecka .... Quote
M&S Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 [quote name='dOgLoV']bardzo trochę bym powiedziała :roll: czasami trzeba sie wstudzić ze sie w Polsce mieszka a przecież każdy powinien być dumny ze swojego pochodzenia ....[/QUOTE] Nie, nie mamy czego się wstydzić, jesteśmy tylko trochę niedorozwinięci pod pewnymi względami.... [quote name='dOgLoV']no to ciekawe jakie plusy ma Polska ? :niewiem:[/QUOTE] Ma same plusy, no prawie same plusy. To Nasz kraj i od nas zależy jak będzie w przyszłości. Quote
łamAga Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 [quote name='M&S']Nie, nie mamy czego się wstydzić, jesteśmy tylko trochę niedorozwinięci pod pewnymi względami.... Ma same plusy, no prawie same plusy. To Nasz kraj i od nas zależy jak będzie w przyszłości.[/QUOTE] ja czasami jak słucham wypowiedzi naszych polityków to się wstydze .... niestety .... Quote
*Magda* Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 Ja bym bardzo chętnie wróciła do Polski :p Niech mi tylko dadzą prace za godną płacę i wracam ;) A póki co to znikam do łóżka :eviltong: Quote
angineuuka Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 [quote name='magdabroy']Ja bym bardzo chętnie wróciła do Polski :p Niech mi tylko dadzą prace za godną płacę i wracam ;) A póki co to znikam do łóżka :eviltong:[/QUOTE] muahahahah, jakby była to by mój tata jeździł w PL :P Quote
łamAga Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 [quote name='magdabroy']Ja bym bardzo chętnie wróciła do Polski :p Niech mi tylko dadzą prace za godną płacę i wracam ;) A póki co to znikam do łóżka :eviltong:[/QUOTE] czyli nigdy tu nie wrócisz :eviltong: dobranoc ;) włochatych snów :diabloti: [quote name='Angi']muahahahah, jakby była to by mój tata jeździł w PL :P[/QUOTE] jak by babcia miała wąsy to by była dziadkiem :eviltong: Quote
M&S Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 [quote name='dOgLoV']ja czasami jak słucham wypowiedzi naszych polityków to się wstydze .... niestety ....[/QUOTE] A to już jest zupełnie inna bajka... [quote name='magdabroy']Ja bym bardzo chętnie wróciła do Polski :p Niech mi tylko dadzą prace za godną płacę i wracam ;) A póki co to znikam do łóżka :eviltong:[/QUOTE] No własnie, tylko to małe, malutkie oczekiwanie na godną płacę, też chciałabym miec płacone tyle ile w odpowiedniku mojej instytucji dostają w Berlinie, Brukseli....itp. Dobrej nocy:) Quote
angineuuka Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 jakby babcia miała wąsy to Aga by myślała :p Quote
maxishine. Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Hej! Widzę że mnie sporo ominęło. Nie wiem jak reszta, ale wróciłam wczoraj znad morza opalona.:) Figa szczęśliwa, bo jakby mogła toby w morzu spała i jadła+toaleta 8-) Hasiory mniej, bo bały się fal, w końcu były pierwszy raz, a Figa była już 6 lat temu:) Quote
Recommended Posts