Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']

Byliśmy dziś u dentysty ;) Theoś będzie miał pierwszą kontrolę jak będzie miał 2,5 roku :) I dostał w prezencie szczoteczkę :p[/QUOTE]

Oooo super :multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='dOgLoV']Oooo super :multi::multi::multi::multi:[/QUOTE]

Mnie dentysta trochę pomęczył :roll: ale nie było źle-bałam się, że będzie ząb do rwania :cool3:

Posted

[quote name='magdabroy']Mnie dentysta trochę pomęczył :roll: ale nie było źle-bałam się, że będzie ząb do rwania :cool3:[/QUOTE]

ja sie wyieram i sie wybrac nie mogę , byłam zapisana i przegapiłam wizyte :oops:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']A mnie nie, bo zawsze biorę znieczulenie :grins:[/QUOTE]

można,ale mi już od smrodu wiertła niedobrze,w ogóle już zapach samego gabinetu jest odrzucający brrr

Posted

a mnie powaliła ostatnia suma jaka musiałam zapłacić i juz nie poszłam :shake: zapisałam sie na kase chorych ( tylko bym zapłacił za białą plombe ) i przegapiłam wizyte ....

Posted

[quote name='magdabroy']Ja chodzę tylko na ubezpieczenie ;)
Zresztą mając ubezpieczenie, nie ma takiej opcji jak iść prywatnie :eviltong:[/QUOTE]

no tak Niemcy to nie Polska :roll:

Posted

[quote name='M&S']Trochę nam jeszcze brakuje....[/QUOTE]

bardzo trochę bym powiedziała :roll: czasami trzeba sie wstudzić ze sie w Polsce mieszka a przecież każdy powinien być dumny ze swojego pochodzenia ....

Posted

[quote name='dOgLoV']no to ciekawe jakie plusy ma Polska ? :niewiem:[/QUOTE]

Np. taki, że dziecko chce się pobawić to idzie do koleżanki, puka do drzwi i idzie się bawić ;) A tu dziecko się musi wcześniej umówić, że będzie chciało się pobawić i przyjdzie do koleżanki :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Np. taki, że dziecko chce się pobawić to idzie do koleżanki, puka do drzwi i idzie się bawić ;) A tu dziecko się musi wcześniej umówić, że będzie chciało się pobawić i przyjdzie do koleżanki :roll:[/QUOTE]

to niby plus i minus , plus taki że jest bezpieczniej a minus to w zasadzie brak samodzielności dziecka ....

Posted

[quote name='dOgLoV']bardzo trochę bym powiedziała :roll: czasami trzeba sie wstudzić ze sie w Polsce mieszka a przecież każdy powinien być dumny ze swojego pochodzenia ....[/QUOTE]

Nie, nie mamy czego się wstydzić, jesteśmy tylko trochę niedorozwinięci pod pewnymi względami....

[quote name='dOgLoV']no to ciekawe jakie plusy ma Polska ? :niewiem:[/QUOTE]

Ma same plusy, no prawie same plusy. To Nasz kraj i od nas zależy jak będzie w przyszłości.

Posted

[quote name='M&S']Nie, nie mamy czego się wstydzić, jesteśmy tylko trochę niedorozwinięci pod pewnymi względami....

Ma same plusy, no prawie same plusy. To Nasz kraj i od nas zależy jak będzie w przyszłości.[/QUOTE]

ja czasami jak słucham wypowiedzi naszych polityków to się wstydze .... niestety ....

Posted

[quote name='magdabroy']Ja bym bardzo chętnie wróciła do Polski :p Niech mi tylko dadzą prace za godną płacę i wracam ;)

A póki co to znikam do łóżka :eviltong:[/QUOTE]
muahahahah, jakby była to by mój tata jeździł w PL :P

Posted

[quote name='magdabroy']Ja bym bardzo chętnie wróciła do Polski :p Niech mi tylko dadzą prace za godną płacę i wracam ;)

czyli nigdy tu nie wrócisz :eviltong:

dobranoc ;) włochatych snów :diabloti:

[quote name='Angi']muahahahah, jakby była to by mój tata jeździł w PL :P[/QUOTE]

jak by babcia miała wąsy to by była dziadkiem :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']ja czasami jak słucham wypowiedzi naszych polityków to się wstydze .... niestety ....[/QUOTE]

A to już jest zupełnie inna bajka...

No własnie, tylko to małe, malutkie oczekiwanie na godną płacę, też chciałabym miec płacone tyle ile w odpowiedniku mojej instytucji dostają w Berlinie, Brukseli....itp.

Dobrej nocy:)

Posted

Hej!
Widzę że mnie sporo ominęło.
Nie wiem jak reszta, ale wróciłam wczoraj znad morza opalona.:)
Figa szczęśliwa, bo jakby mogła toby w morzu spała i jadła+toaleta 8-)
Hasiory mniej, bo bały się fal, w końcu były pierwszy raz, a Figa była już 6 lat temu:)