*Magda* Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 Hej wieczorkiem dziewczyny :) A ja mam ładne foty Theosiowo-Torkowe, ale nie pokażę :diabloti::eviltong: Quote
łamAga Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 magdabroy napisał(a):Hej wieczorkiem dziewczyny :) A ja mam ładne foty Theosiowo-Torkowe, ale nie pokażę :diabloti::eviltong: a ja juz widziałam :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 dOgLoV napisał(a):a ja juz widziałam :eviltong: I nie skomentowałaś :mad: A tak poza tym, to nie wiedziałaś wszystkich :eviltong: Quote
łamAga Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 magdabroy napisał(a):I nie skomentowałaś :mad: A tak poza tym, to nie wiedziałaś wszystkich :eviltong: bo tak na szybko oglądałam :oops: to wstawiaj reszte ale mi już :mad: ja tez mam dzisiejsze foty spacerkowe ale nie chce mi sie juz dzisiaj wstawiać :shake: Quote
*Magda* Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 dOgLoV napisał(a):bo tak na szybko oglądałam :oops: to wstawiaj reszte ale mi już :mad: ja tez mam dzisiejsze foty spacerkowe ale nie chce mi sie juz dzisiaj wstawiać :shake: Nie tłumacz się :eviltong: Teraz nadrabiam zaległości w galeriach :eviltong: Tobie się nie chce wstawiać, a ja muszę :mad: Quote
łamAga Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 magdabroy napisał(a):Nie tłumacz się :eviltong: Teraz nadrabiam zaległości w galeriach :eviltong: Tobie się nie chce wstawiać, a ja muszę :mad: ale ja musze jutro o 5tej wstac wiec musze byc wypoczęta :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 dOgLoV napisał(a):ale ja musze jutro o 5tej wstac wiec musze byc wypoczęta :eviltong: A co mnie to obchodzi :obrazic: Ja jestem zmęczona od 13 miesięcy, bo się nie wysypiam i jakoś to mnie nie zwalnia ze wstawiania fot w galerii :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 Torka, pozujemy ładnie do zdjęcia :evil_lol: Jutro kolejna porcja ;) Quote
łamAga Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 ale ja jestem leniwa a Ty nie ! :diabloti: świetne zdjęcia :loveu: widać że Theoś tez bedzie kochał zwierzątka :loveu: Quote
*Magda* Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 dOgLoV napisał(a):ale ja jestem leniwa a Ty nie ! :diabloti: świetne zdjęcia :loveu: widać że Theoś tez bedzie kochał zwierzątka :loveu: Ja też jestem (czasem) leniwa :eviltong: Dziękuję :) Nie będzie tylko już kocha :loveu: On się tak cieszy jak widzi Torę albo Lumpka :) A na spacer muszę chodzić tam gdzie są koniki i kozy, bo jak nie, to wyciąga rękę w tamtym kierunku i krzyczy na mnie: eeeee eeee eeee!!! Aha, powitaliśmy kolejnego ząbka i w buzi ma już 11 białych perełek :) Quote
łamAga Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 magdabroy napisał(a):Ja też jestem (czasem) leniwa :eviltong: Dziękuję :) Nie będzie tylko już kocha :loveu: On się tak cieszy jak widzi Torę albo Lumpka :) A na spacer muszę chodzić tam gdzie są koniki i kozy, bo jak nie, to wyciąga rękę w tamtym kierunku i krzyczy na mnie: eeeee eeee eeee!!! Aha, powitaliśmy kolejnego ząbka i w buzi ma już 11 białych perełek :) oooo gratulację :loveu: macie duze podwórko , mozecie zrobić Theosiowi mini zoo :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 dOgLoV napisał(a):oooo gratulację :loveu: macie duze podwórko , mozecie zrobić Theosiowi mini zoo :diabloti: Ten co dziś wyszedł, to bez objawowo :multi: Ale ten co wyszedł 4 dni temu, to nocka była ciężka :roll: Nie ma miejsca :shake: Trampolina, stół z pawilonem, 15 drzewek, wędzarnik i miejsca jest mało :( Quote
łamAga Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 magdabroy napisał(a):Ten co dziś wyszedł, to bez objawowo :multi: Ale ten co wyszedł 4 dni temu, to nocka była ciężka :roll: Nie ma miejsca :shake: Trampolina, stół z pawilonem, 15 drzewek, wędzarnik i miejsca jest mało :( moze teraz juz tak beda mu wychodziły bezobjawowo :multi: trampoline i drzewka usuń :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 dOgLoV napisał(a):moze teraz juz tak beda mu wychodziły bezobjawowo :multi: trampoline i drzewka usuń :diabloti: Trzonowe wyszły mu już 3, a tylko ten dzisiejszy bez objawowo, więc nie ma się co cieszyć :eviltong: Drzewka usunąć :crazyeye: Dopiero w tym roku pierwszy raz owocują :) Quote
łamAga Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 magdabroy napisał(a):Trzonowe wyszły mu już 3, a tylko ten dzisiejszy bez objawowo, więc nie ma się co cieszyć :eviltong: Drzewka usunąć :crazyeye: Dopiero w tym roku pierwszy raz owocują :) oj tam , owoce sa w sklepie :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 dOgLoV napisał(a):oj tam , owoce sa w sklepie :eviltong: Sama se jedz ze sklepu :eviltong: ja wolę swoje :) Quote
łamAga Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 magdabroy napisał(a):Sama se jedz ze sklepu :eviltong: ja wolę swoje :) nasze owoce w tym roku szlag trafil :roll: Quote
*Magda* Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 dOgLoV napisał(a):nasze owoce w tym roku szlag trafil :roll: Pewnie przez te mszyce, o których mi pisałaś :roll: Uciekam do łóżka, narka :hand: Quote
łamAga Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 magdabroy napisał(a):Pewnie przez te mszyce, o których mi pisałaś :roll: Uciekam do łóżka, narka :hand: w całym mieście nie ma owoców jak ludzie mówią , ja też uciekam ;) dobranoc ;) Quote
Ty$ka Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Tora nie wygląda na zachwyconą :lol: Dobrej nocy :loveu: Quote
agaciaaa Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Teoś robi boskie miny, co jedna to lepsza :lol: Quote
*Magda* Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 Ty$ka napisał(a):Tora nie wygląda na zachwyconą :lol: Dobrej nocy :loveu: Sama do niego polazła, więc jej problem jak nie jest zachwycona :diabloti: Dziękuję, była bardzo dobra :) agaciaaa napisał(a):Teoś robi boskie miny, co jedna to lepsza :lol: Dziękuję :) Ty$ka napisał(a):Dzień dobry :lol: Hejka :p Kupiła coś takiego: http://www.ebay.de/itm/Dreirad-Kinderdreirad-mit-Lenkstange-fur-Kinder-mit-Spieluhr-und-Baldachin-ENTE-/121126964102?pt=DE_Allesf%C3%BCrsKind_Spielzeug_Kinderfahrzeuge&var=&hash=item1c33bacb86 Teraz muszę czekać aż mi z Polski to przyślą i będzie Theoś śmigał :p Quote
Recommended Posts