*Magda* Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Miałam oglądać "Prawo Agaty" ale chyba pójdę zaraz spać :roll: Dymka mnie nadal napierdziela i musiałam łyknąć kolejną tabletkę :( Quote
łamAga Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 magdabroy napisał(a):Miałam oglądać "Prawo Agaty" ale chyba pójdę zaraz spać :roll: Dymka mnie nadal napierdziela i musiałam łyknąć kolejną tabletkę :( buuuuuu :calus: jutro będzie lepiej ;) a na bol głowy jest najlepsza witamina "S" :diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Mi też dziś łeb pęka, już brałam dwa razy po 2 tabletki :roll: Ale mnie to chyba jakieś przeziębienie bierze, tz chory to pewnie i ja podłapałam :shake: Quote
łamAga Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 agaciaaa napisał(a):Mi też dziś łeb pęka, już brałam dwa razy po 2 tabletki :roll: Ale mnie to chyba jakieś przeziębienie bierze, tz chory to pewnie i ja podłapałam :shake: mnie dzisiaj też strasznie bolała ale że ja mało biore leków przeciw bólowych to 2 tabletki mi pomogły ;) Quote
*Magda* Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 dOgLoV napisał(a):buuuuuu :calus: jutro będzie lepiej ;) a na bol głowy jest najlepsza witamina "S" :diabloti: Oby, bo od rana będę zabiegana :roll: Bogdan w pracy :eviltong: Quote
łamAga Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 magdabroy napisał(a):Oby, bo od rana będę zabiegana :roll: Bogdan w pracy :eviltong: Ja też , pewnie do domu po nocce ściągne koło 11 :mad: ojjj to nici z witaminy S :diabloti: Quote
łamAga Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 hejka ;) Magda pewnie zabawia już gości :cool3: Quote
*Magda* Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 unikatowydiament napisał(a):doberek :) :) Aleksandra95 napisał(a):spokojnego wieczorku :lol: Angi napisał(a):siema :grins: dOgLoV napisał(a):hejka ;) Magda pewnie zabawia już gości :cool3: Hejka ;) Goście w drodze ;) Powinni być tak za godzinkę albo półtorej :) Quote
angineuuka Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 korzystaj z dogo póki możesz :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 Angi napisał(a):korzystaj z dogo póki możesz :evil_lol: Dlatego tu jestem :grins: Quote
*Magda* Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 Właśnie dostałam sms'ka, że stoją w korku i przed 22 nie będą :shake: Quote
łamAga Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 magdabroy napisał(a):Właśnie dostałam sms'ka, że stoją w korku i przed 22 nie będą :shake: uoooooooo to ale sie na nich naczekasz :roll: Quote
*Magda* Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 dOgLoV napisał(a):uoooooooo to ale sie na nich naczekasz :roll: Jadą z drugiego końca Niemiec, więc duże miasta są nieuniknione, a co za tym idzie-korki ;) Quote
łamAga Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 magdabroy napisał(a):Jadą z drugiego końca Niemiec, więc duże miasta są nieuniknione, a co za tym idzie-korki ;) ale żeby w środku tygodnia takie korki były ... to ciekawe co Wy tam w weekend macie :p Quote
angineuuka Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 magdabroy napisał(a):Jadą z drugiego końca Niemiec, więc duże miasta są nieuniknione, a co za tym idzie-korki ;) A to oni nie z Polski? Quote
*Magda* Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 dOgLoV napisał(a):ale żeby w środku tygodnia takie korki były ... to ciekawe co Wy tam w weekend macie :p Ludzie kończą pracę itp. a wszędzie są autostrady i krzyżówki autostrad ;) W weekend jest mniej korków niż w tygodniu :eviltong: Oczywiście nie liczę piątków i niedziel wieczorem, bo wtedy ludzie wracają z weekendów ;) Quote
*Magda* Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 Angi napisał(a):A to oni nie z Polski? Nie :eviltong: Bogdana brat mieszka na Bawarii ;) Quote
Guest wolfheart Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 hej :) ja kiedyś stałam w korku 3h na drodze z Berlina do Hamburga:evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 marta.k9080 napisał(a):hej :) ja kiedyś stałam w korku 3h na drodze z Berlina do Hamburga:evil_lol: My kiedyś na Bawarii staliśmy 5h :roll: W bagażniku mieliśmy butlę z gazem, wodę, ziemniaki itp., bo jechaliśmy potem pod namiot. Śmiałam się, że mogliśmy sobie ugotować obiad na autostradzie :evil_lol: Angi napisał(a):aaa, ja nie wiedziałam :P To już wiesz ;) Quote
Guest wolfheart Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 magdabroy napisał(a):My kiedyś na Bawarii staliśmy 5h :roll: W bagażniku mieliśmy butlę z gazem, wodę, ziemniaki itp., bo jechaliśmy potem pod namiot. Śmiałam się, że mogliśmy sobie ugotować obiad na autostradzie :evil_lol: czemu nie ,haha pewnie by Was inni sępili:evil_lol: wk*rw miałam paskudny,to mega irytujące Quote
Recommended Posts