agaciaaa Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Ja też uwielbiam cukinię, najczęściej smażę w cieście takim jak naleśnikowe mniej więcej i jem z chlebem i pomidorkiem albo robię z nią leczo :) Ciekawa jestem tych kotletów ;) Quote
vege* Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 agaciaaa napisał(a):Ja też uwielbiam cukinię, najczęściej smażę w cieście takim jak naleśnikowe mniej więcej i jem z chlebem i pomidorkiem albo robię z nią leczo :) Ciekawa jestem tych kotletów ;) W takiej postaci jeszcze nie jadłam, ale chętnie sobie kiedyś spróbuję :loveu: Kroisz w plasterki tak? ze skórką czy nie? Quote
agaciaaa Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 vege* napisał(a):W takiej postaci jeszcze nie jadłam, ale chętnie sobie kiedyś spróbuję :loveu: Kroisz w plasterki tak? ze skórką czy nie? Tak, w plasterki. Jak duża cukinia to obieram i wykrajam nasiona, jak mała to nie robię ani tego ani tego ;) Koniecznie z pomidorkiem na chleb! Tak jadłam cukinię pierwszy raz w życiu i do tej pory taką lubię najbardziej, mmmm :p Quote
*Magda* Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 Angi, nie podskakuj :eviltong: Mam 5 dyni i nie mam pomysłu co z nimi zrobić :hmmmm: Quote
angineuuka Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 zupę? :P < znaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki > Quote
*Magda* Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 Angi napisał(a):zupę? :P < znaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki > A masz sprawdzony przepis? Bo ja nigdy zupy z dyni nie robiłam :shake: Quote
vege* Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 agaciaaa napisał(a):Tak, w plasterki. Jak duża cukinia to obieram i wykrajam nasiona, jak mała to nie robię ani tego ani tego ;) Koniecznie z pomidorkiem na chleb! Tak jadłam cukinię pierwszy raz w życiu i do tej pory taką lubię najbardziej, mmmm :p ok to spróbuję :) nie lubię dyni, kojarzy mi się, że smakuje jak surowy kartofel :evil_lol: Quote
angineuuka Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 idę stąd, bo tutaj o jedzeniu a ja głodna jestem :PP Quote
łamAga Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 dynia jest fuj :roll: jedynie co to pestki są dobre :loveu: Quote
vege* Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 No pestki są ok :) Ja dziś na obiad zrobię wegeburgery :loveu: Quote
agaciaaa Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Z dyni nigdy nic nie robiłam, więc nie pomogę ;) Quote
Ty$ka Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 ZUpa z dyni jest suuuper :loveu: Ale jeśli chodzi o przepis to musze się zapytać mamy :P Quote
łamAga Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 ciekawe czy Magda wstawi zdjęcie w nowych klapeczkach i sukience :cool3: Quote
Guest wolfheart Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 vege* napisał(a): Ja dziś na obiad zrobię wegeburgery :loveu: a jak je robisz?:cool3: Hej Magda :) Quote
Ty$ka Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 marta.k9080 napisał(a):a jak je robisz?:cool3: Nie wiem, jakie vege robi. ale ja polecam: http://www.jadlonomia.com/2012/03/najlepsze-wegeburgery-na-swiecie.html?spref=fb Tylko uwaga! nawet mięsożercy, którzy uważają, że obiad bez mięsa to nie obiad kradną Ci żarcie :lol: Quote
agaciaaa Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Ktoś tu pisał, że dodaje cukinię do omleta?? Kto to był i niech da przepis ;) Quote
*Magda* Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 Ty$ka napisał(a):ZUpa z dyni jest suuuper :loveu: Ale jeśli chodzi o przepis to musze się zapytać mamy :P Masz ten przepis? dOgLoV napisał(a):ciekawe czy Magda wstawi zdjęcie w nowych klapeczkach i sukience :cool3: Nie :eviltong: marta.k9080 napisał(a):Hej Magda :) Hej Marta :) dOgLoV napisał(a):A Ty dalej grillujesz ?? :eviltong: Odsypiałam :evil_lol: Ty$ka napisał(a):Dzień dobry :D Doberek :) Wieczorem będzie kilka fotek :cool3: Quote
łamAga Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 w zasadzie mozna uznac ze juz jest wieczór :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 Dopiero popołudnie :eviltong: Za chwilę będę mieć gości na kawie :p Quote
łamAga Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 magdabroy napisał(a):Dopiero popołudnie :eviltong: Za chwilę będę mieć gości na kawie :p a ja dzisiaj padam wiec nigdzie sie nie ruszam , miałam isc do rodziców na kawe ale nie dam rady chyba bym poległa na dziełce w koło majac chwasty .... Quote
*Magda* Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 Jutro masz na popołudnie, to możesz siedzieć i czekać aż wstawię foty :diabloti: Quote
łamAga Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 magdabroy napisał(a):Jutro masz na popołudnie, to możesz siedzieć i czekać aż wstawię foty :diabloti: dupa tam , nie chce mi sie czekać ja chce już :eviltong: Quote
Recommended Posts