Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dOgLoV napisał(a):
dupa tam , nie chce mi sie czekać ja chce już :eviltong:

Nie ma nic "już" :eviltong:
Teraz nadrabiam zaległości w galeriach i nie mam czasu na wstawianie fot ;) Potem kawa, a jak goście się zawiną do domu, to będą foty :p

Posted

magdabroy napisał(a):
Nie ma nic "już" :eviltong:
Teraz nadrabiam zaległości w galeriach i nie mam czasu na wstawianie fot ;) Potem kawa, a jak goście się zawiną do domu, to będą foty :p

no to wiesz , jak przyjdą to przywitaj ich ładnie i powiedz " kawa , herbata , płaszczyk ?? " a nóż wybiora płaszczyk :diabloti:

trza było tyle nie zlewać dog miała byś mniej do nadrabiania :eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):
Wczoraj jak byliśmy na urodzinach, to Theoś powitał tak kolejnych gości ;) Oni ledwo przyszli, a Theoś już im pokazywał "papa" :diabloti:

buahahahahaha gościnny bardzo ;)

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
coraz bardziej go lubie :loveu:

i ja też :diabloti:

Posted

aha a co do tego zdjęcia z błyskawicą to rozmawiałam z bratem i mówił że to o które Tobie chodziło jest wykadrowane z innego zdjęcia czyli to

jest wykadrowane z tego

:diabloti:

Posted

Igor patrzy na to zdjęcie Bogdana z Theosiem co bramke maja za soba i mówi " ooooooooooooooo bramke mają ?? ciocia jedziemy do nich ?" ja mówie " oni mieszkaja w niemczech" a Igor " ueeeeeeeeeeeeeee " :diabloti:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Igor patrzy na to zdjęcie Bogdana z Theosiem co bramke maja za soba i mówi " ooooooooooooooo bramke mają ?? ciocia jedziemy do nich ?" ja mówie " oni mieszkaja w niemczech" a Igor " ueeeeeeeeeeeeeee " :diabloti:

To masz kolejny powód, żeby przyjechać :grins: