*Magda* Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 [quote name='dOgLoV']oooo wróciła , gości sie u znajomych a dogo na drugi tor :roll:[/QUOTE] Oczywiście, pisałam że muszę odpocząć od dogo :eviltong: Quote
łamAga Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 [quote name='magdabroy']Oczywiście, pisałam że muszę odpocząć od dogo :eviltong:[/QUOTE] a My pisałyśmy że nie wolno :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 [quote name='dOgLoV']a My pisałyśmy że nie wolno :eviltong:[/QUOTE] Jak "nie wolno" to "szybko" :evil_lol: Czyli znikam w środę wieczorem :eviltong: Quote
łamAga Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 [quote name='magdabroy']Jak "nie wolno" to "szybko" :evil_lol: Czyli znikam w środę wieczorem :eviltong:[/QUOTE] czyli masz w pape :olympic::evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 [quote name='dOgLoV']czyli masz w pape :olympic::evil_lol:[/QUOTE] Nie możesz bić swojego guru :eviltong: Quote
Ty$ka Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 [quote name='dOgLoV']kawa to cud :loveu:[/QUOTE] Też ją kocham, aleee.... ale przydałoby się pójść na odwyk :P Quote
łamAga Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 [quote name='magdabroy']Nie możesz bić swojego guru :eviltong:[/QUOTE] :diabloti: [quote name='Ty$ka']Też ją kocham, aleee.... ale przydałoby się pójść na odwyk :P[/QUOTE] próbowałam nie da się :shake: uciekam sie szykowac do pracy :roll: dobranoc ;) Quote
łamAga Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 [quote name='magdabroy']Miłej pracy Aguś ;)[/QUOTE] dziękuję :loveu: Quote
*Magda* Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 Dzień dobry wszystkim :) Tak na dobry początek dnia: [url]http://www.kawusia.pl/2911,Co_laczy_oko_z_dupa[/url] :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 [quote name='marta.k9080']dzień dobry :)[/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']dobry,a nawet super dobry:)[/QUOTE] Dobry wieczór :) [quote name='dOgLoV']a u mniemało dobry :p[/QUOTE] A czemu? :glaszcze: Quote
łamAga Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 [quote name='magdabroy'] A czemu? :glaszcze:[/QUOTE] się nic takiego nie stało ;) ale mam zabiegany dziwny dzień a do tego jutro moge pospac tylko do 11 wiec juz mam nerwa ;) Quote
*Magda* Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 [quote name='dOgLoV']się nic takiego nie stało ;) ale mam zabiegany dziwny dzień a do tego jutro moge pospac tylko do 11 wiec juz mam nerwa ;)[/QUOTE] Już doczytałam w Twojej galerii ;) Ja też mam zabiegany :roll: Reszta prasowania, pakowanie... :mdleje: Quote
łamAga Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 [quote name='magdabroy']Już doczytałam w Twojej galerii ;) Ja też mam zabiegany :roll: Reszta prasowania, pakowanie... :mdleje:[/QUOTE] a później męcząca podróż ............ to wyjezdzacie jutro wieczorkiem ?? Quote
*Magda* Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 [quote name='dOgLoV']a później męcząca podróż ............ to wyjezdzacie jutro wieczorkiem ??[/QUOTE] Tak, o 19 planujemy wyjazd ;) Więc na dogo (może) wpadnę na chwilę w ciągu dnia ;) Wieczorkiem już mnie tu na pewno nie będzie :shake: Quote
łamAga Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 [quote name='magdabroy']Tak, o 19 planujemy wyjazd ;) Więc na dogo (może) wpadnę na chwilę w ciągu dnia ;) Wieczorkiem już mnie tu na pewno nie będzie :shake:[/QUOTE] jutro ja tez nie wiem czy wejde , jak wstane o 11stej to pozniej moge pasc i obudzic sie o 21 jak bedzie czas sie szykowac do pracy :roll: nie wariujcie z prędkością .... Quote
*Magda* Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 [quote name='dOgLoV']jutro ja tez nie wiem czy wejde , jak wstane o 11stej to pozniej moge pasc i obudzic sie o 21 jak bedzie czas sie szykowac do pracy :roll: nie wariujcie z prędkością ....[/QUOTE] Czyli dziś się żegnamy :( Nie będziemy, bo mamy jedną inną oponę, więc nie możemy :shake: max. 140km/h ;) Quote
łamAga Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 [quote name='magdabroy']Czyli dziś się żegnamy :( Nie będziemy, bo mamy jedną inną oponę, więc nie możemy :shake: max. 140km/h ;)[/QUOTE] niooooo :-( na szczescie nie na długo :multi: 140 km/h ?? :crazyeye: oszalałaś :mad: 80 to max :mad: Quote
*Magda* Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 [quote name='dOgLoV']niooooo :-( na szczescie nie na długo :multi: 140 km/h ?? :crazyeye: oszalałaś :mad: 80 to max :mad:[/QUOTE] Kilka dni beze mnie wytrzymasz :buzi: 80km/h :crazyeye: na autostradzie :crazyeye: Zalecana prędkość w DE na autostradzie, to 130km/h ;) Quote
łamAga Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 [quote name='magdabroy']Kilka dni beze mnie wytrzymasz :buzi: 80km/h :crazyeye: na autostradzie :crazyeye: Zalecana prędkość w DE na autostradzie, to 130km/h ;)[/QUOTE] oczywiscie :buzi: ueeee to ja sie na to nie nadaję , jak widze na liczniku 100 to juz mam w porach :roll: Quote
*Magda* Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 [quote name='dOgLoV'] ueeee to ja sie na to nie nadaję , jak widze na liczniku 100 to juz mam w porach :roll:[/QUOTE] Możesz jechać miejskimi drogami i wtedy zamiast jechać 10h, to pojedziesz 20h :D Quote
łamAga Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 [quote name='magdabroy']Możesz jechać miejskimi drogami i wtedy zamiast jechać 10h, to pojedziesz 20h :D[/QUOTE] to cos dla mnie :diabloti: no to szerokiej drogi i gumowych drzew na jutro Madziu :buzi::buzi::buzi::buzi: uciekam szykowac sie do pracy , troche sie wyładuję na wkrętarce :snipersm: dobranoc ;) Quote
Recommended Posts