*Magda* Posted January 13, 2018 Author Posted January 13, 2018 1 minutę temu, Aleksa. napisał: To weźmiemy urlop na żądanie :D A wrócę do czwartku? Bo muszę na lotnisko jechać :P Quote
*Magda* Posted January 13, 2018 Author Posted January 13, 2018 Przed chwilą, łamAga napisał: Brat trafi do domu :D A niby czym? Skoro jedno auto będę miała ja, a drugie Bogdan :P A z lotnisko do domu 80km z buta nie pójdzie :D Quote
łamAga Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 1 minutę temu, *Magda* napisał: A niby czym? Skoro jedno auto będę miała ja, a drugie Bogdan :P A z lotnisko do domu 80km z buta nie pójdzie :D To moze niech jedzie do Oli a Ty go stamtąd odbierzesz :P Quote
*Magda* Posted January 13, 2018 Author Posted January 13, 2018 1 minutę temu, łamAga napisał: To moze niech jedzie do Oli a Ty go stamtąd odbierzesz :P Zanim on dojedzie do Warszawy z Opola, to już zdążyłby polecieć samolotem w obie strony :D Quote
łamAga Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 Przed chwilą, *Magda* napisał: Zanim on dojedzie do Warszawy z Opola, to już zdążyłby polecieć samolotem w obie strony :D Oj tam , Ole by poznał :P ja moze tez poznam , jak będzie na miedzynarodówce :D bo przeniesli do Warszawy :D Quote
*Magda* Posted January 13, 2018 Author Posted January 13, 2018 Jeszcze by się w sobie zakochali i co?? :P Quote
łamAga Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 5 minut temu, *Magda* napisał: Jeszcze by się w sobie zakochali i co?? :P no i były byście rodziną ! :D chy a fajnie by było nie ? :P Quote
angineuuka Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 1 godzinę temu, *Magda* napisał: Czas? jaki czas?! Ledwo mam czas żeby po prawie tygodniu wejść na dogo :P A jeszcze jakieś małpy namawiają mnie na założenie FB, z czego jedna się odgraża, że mi sama konto założy i podeśle mi nick z hasłem :D Kuźwa, kiedy ja mam mieć na to wszystko czas?? No mogłabyś założyć, przenieś codziennie nie musisz tam wchodzić :D Quote
angineuuka Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 34 minuty temu, łamAga napisał: Oj tam , Ole by poznał :P ja moze tez poznam , jak będzie na miedzynarodówce :D bo przeniesli do Warszawy :D To nie międzynarodówka a europejska (róznica psze pani!) i nie w Wawce a pod Wawką :D Quote
Aleksa. Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 1 godzinę temu, łamAga napisał: Oj tam , Ole by poznał :P ja moze tez poznam , jak będzie na miedzynarodówce :D bo przeniesli do Warszawy :D Nic mi na ten temat nie wiadomo, bo się tym nie interesuje. Kiedy, co i jak? :p 1 godzinę temu, *Magda* napisał: Jeszcze by się w sobie zakochali i co?? :P Mi to nie grozi :D 1 godzinę temu, łamAga napisał: no i były byście rodziną ! :D chy a fajnie by było nie ? :P My już jesteśmy rodziną :D Przeciez ja jestem córka, każdy na mieście Ci to powie :P Quote
Tyśka) Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 A co będzie w czwartek? :D dokąd Cię gna? Quote
*Magda* Posted January 15, 2018 Author Posted January 15, 2018 Dnia 13.01.2018 o 21:57, angineuuka napisał: No mogłabyś założyć, przenieś codziennie nie musisz tam wchodzić :D Ja tam nie mam czas w ogóle wchodzić :P Dnia 13.01.2018 o 22:51, Aleksa. napisał: Mi to nie grozi :D My już jesteśmy rodziną :D Przeciez ja jestem córka, każdy na mieście Ci to powie :P Nie znasz mojego brata :P On nawet na moim ślubie cywilnym zbajerował panią urzędnik :D Potwierdzam ;) Dnia 14.01.2018 o 00:07, Tyś(ka) napisał: A co będzie w czwartek? :D dokąd Cię gna? Mnie nigdzie :P Mój brat z córką przylatuje :) Dnia 14.01.2018 o 12:36, Patikujek napisał: Heloł :) Hej, hej :) Quote
Patikujek Posted January 17, 2018 Posted January 17, 2018 Bo to kobieta pracująca jest co żadnej pracy się nie boi Quote
*Magda* Posted January 21, 2018 Author Posted January 21, 2018 Dobry wieczór :P Kilka zdjęć z dzisiejszej wycieczki :P Quote
*Magda* Posted January 21, 2018 Author Posted January 21, 2018 Jak widać są nawet s XVI wieku ;) Moje ulubione :) Dla zainteresowanych: Kinderdijk – wieś w Holandii w prowincji Holandia Południowa położona około 15 km na wschód od Rotterdamu. Kinderdijk jest położone na polderze, do którego osuszenia zbudowano system wiatraków, z których 19 zachowało się do dziś. W tej chwili jest to największe skupisko zabytkowych wiatraków w Holandii i jedna z najbardziej znanych atrakcji turystycznych Holandii. Wiatraki w Kinderdijk w roku 1997 zostały wpisane na listę światowego dziedzictwa UNESCO Quote
łamAga Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 Te wiatraki są przepiękne <3 A Theoś jaki chudzielec :P Quote
Recommended Posts