*Magda* Posted June 2, 2017 Author Posted June 2, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Ej no ale z rana to ciężko a Ty bedziesz miała popołudnia wolne ! :P Ja popoludniami tzn wieczorem właże :P Taniej mnie wyniesie samej se zrobić :P i nawet grilla nowego kupić :P My się przymierzamy do zakupu gazowego grilla ;) Bogdanowi się znudziło kupowanie węgla i rozpalanie :D Przed chwilą, Aleksa. napisał: Ja pitolę..dobrze że nie znam laski :D Lepiej dla Ciebie, uwierz mi :D Quote
łamAga Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: My się przymierzamy do zakupu gazowego grilla ;) Bogdanowi się znudziło kupowanie węgla i rozpalanie :D Ale to juz nie bedzie z takiego grilla :P Quote
*Magda* Posted June 2, 2017 Author Posted June 2, 2017 3 minuty temu, łamAga napisał: Ale to juz nie bedzie z takiego grilla :P Jedliśmy z grilla gazowego i nie ma różnicy :P Quote
łamAga Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 4 minuty temu, *Magda* napisał: Jedliśmy z grilla gazowego i nie ma różnicy :P mozliwe ale jeszcze nie jadłam , nawet nie widziałam chyba takiego wynalazku ;) Quote
łamAga Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 4 minuty temu, *Magda* napisał: Ja idę spać :P Kolorowych wszystkim ;) Ja powoli też ;) Dobranoc ;) Quote
Tyśka) Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 Hej :) Dla mnie to szybko, ale ja się zatrzymałam na etapie narodzin młodego i pierwszych miesięcy :D Ile on teraz ma? Grill grillem, ale najlepsze jedzonko jest z ogniska :) Quote
Aleksa. Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 6 minut temu, Tyś(ka) napisał: Hej :) Dla mnie to szybko, ale ja się zatrzymałam na etapie narodzin młodego i pierwszych miesięcy :D Ile on teraz ma? Grill grillem, ale najlepsze jedzonko jest z ogniska :) 10 marca skończył rok :P Quote
łamAga Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 Czas zapierda...la jak głupi ;) a najlepiej to widać właśnie po dzieciach ;) Quote
Patikujek Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 U mnie zapierdziela, szczególnie mój wiek ostatnio :P Quote
mar....ka Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Nic nie mówcie o czasie, Łukasz idzie do liceum :P Quote
*Magda* Posted June 4, 2017 Author Posted June 4, 2017 Dnia 3.06.2017 o 14:02, Tyś(ka) napisał: Hej :) Dla mnie to szybko, ale ja się zatrzymałam na etapie narodzin młodego i pierwszych miesięcy :D Ile on teraz ma? Grill grillem, ale najlepsze jedzonko jest z ogniska :) Hej Tyś :) Dokładnie to za tydzień będzie miał 15 miesięcy ;) Ognisko też było :) 2 godziny temu, mar....ka napisał: Nic nie mówcie o czasie, Łukasz idzie do liceum :P Ty już na wesele zbieraj :P Quote
*Magda* Posted June 4, 2017 Author Posted June 4, 2017 Lumpek zaginął W nocy odprowadzałam kolegę do łóżka (spał u nas) i kot był, bo jeszcze Rafał go wziął ze sobą do łóżka. A 15 minut później, jak ostatni goście wyszli, kota już w domu nie było Szukaliśmy go od razu w nocy, z samego rana też wychodziłam co chwilę i go wołałam...Cisza. Kota nie ma Ogłoszenia już rozwieszone w okolicy, kolega mi zrobi ogłoszenie na fb... Pozostaje mi czekać Quote
Aleksa. Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 No patrzcie..nawet pies się załapał i dzieci nie ubrane w Auta :O :D Quote
Recommended Posts