łamAga Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Zero spontaniczności :( spontanicznosc byla na poczatku :P Quote
*Magda* Posted March 18, 2017 Author Posted March 18, 2017 Kobieto, ja jestem 17 lat z jednym facetem i nadal potrafimy jakoś się zaskoczyć :P Quote
łamAga Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 3 minuty temu, *Magda* napisał: Kobieto, ja jestem 17 lat z jednym facetem i nadal potrafimy jakoś się zaskoczyć :P a ja 4 i lipa :P Quote
mar....ka Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 Poza tym łamaga wodę miałaś, tylko prądu nie było Quote
łamAga Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 8 minut temu, mar....ka napisał: Poza tym łamaga wodę miałaś, tylko prądu nie było trafne spostrzeżenie :P ale nie moglismy napalic w piecu bo pompa by sie nie wlaczyla a co za tym idzie nie mialam cieplej wody :P Quote
*Magda* Posted March 19, 2017 Author Posted March 19, 2017 22 godziny temu, łamAga napisał: a ja 4 i lipa :P Chyba trochę dłużej jesteś z Sebkeim :P A tak poza tym, to jak tak się będziesz za to zabierała, to nie wina Sebka tylko Twoja, że Fabian nie ma rodzeństwa :P 22 godziny temu, Aleksa. napisał: Te to znowu to! Zboczuchy! Jakie zboczuchy? Życie :P Dokładnie 7 lat temu, na tym świecie pojawiła się Tora :D Quote
łamAga Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 8 godzin temu, *Magda* napisał: Chyba trochę dłużej jesteś z Sebkeim :P A tak poza tym, to jak tak się będziesz za to zabierała, to nie wina Sebka tylko Twoja, że Fabian nie ma rodzeństwa :P Dokładnie 7 lat temu, na tym świecie pojawiła się Tora :D Jeszcze troche brakuje do 5 :P Już sie przyzwyczailam ze wszystko zawsze jest na mnie :P Sto lat Torcia !!!! <3 Jest prawie w wieku Qwendi a przy niej wygląda jak szczeniak :D :P Quote
łamAga Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Magda chodz będziemy Ci glowę trzymały jak będziesz wymiotowała :P Quote
łamAga Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 18 minut temu, Aleksa. napisał: Co Ci Madziaaa? :D chyba że ciąża :D hahahahaha chyba by się Magda pocięła :P Quote
*Magda* Posted March 21, 2017 Author Posted March 21, 2017 Dnia 20.03.2017 o 19:39, Aleksa. napisał: Siemka Magda ;p Siemka Ola :P Dnia 20.03.2017 o 19:43, łamAga napisał: Magda chodz będziemy Ci glowę trzymały jak będziesz wymiotowała :P Bardzo śmieszne :P 23 godziny temu, Aleksa. napisał: Co Ci Madziaaa? :D chyba że ciąża :D Już wiesz co ;) Nie, niestety nie :P 23 godziny temu, łamAga napisał: hahahahaha chyba by się Magda pocięła :P Oj tam zaraz pocięła :P Na pewno bym nie płakała z tego powodu, a cieszyłabym się :) Quote
*Magda* Posted March 21, 2017 Author Posted March 21, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: Teraz byś chciała 3cie ? :P Teraz, za rok, za dwa... Już chyba bez różnicy :D Tak swoją drogą, to dziś była pierwsza noc jak odstawiam młodego od jedzenia w nocy ;) Quote
łamAga Posted March 21, 2017 Posted March 21, 2017 3 minuty temu, *Magda* napisał: Teraz, za rok, za dwa... Już chyba bez różnicy :D Tak swoją drogą, to dziś była pierwsza noc jak odstawiam młodego od jedzenia w nocy ;) I jak Nathan to zniósł ? musisz miec grzeczne dzieci ze chcesz trzecie :P Quote
*Magda* Posted March 21, 2017 Author Posted March 21, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: I jak Nathan to zniósł ? musisz miec grzeczne dzieci ze chcesz trzecie :P Nie było źle, ale nie tak dobrze jak z Theodorem ;) Theoś dostał 3 noce z rzędu ciepłą wodę, wypijał bez marudzenia i skończyło się karmienie w nocy ;) Z Nathanem próbuję ten sam sposób. Dostał ciepłą wodę, pociągnął łyk, wypluł smoka i popatrzył z miną "Co ty mi matka dajesz!" Dostał znowu smoka do buzi, pociągnął łyk i w płacz :D No to wsypałam mu 1/2 dawki mleka do wody. Najpierw od razu wypluł smoka, nawet nie ciągnąć, bo pewnie myślał, że znowu tylko woda :D Po chwili jednak pociągnął i zaczął pić, ale nie wypił wszystkiego ;) Dziś w nocy też zacznę od samej wody, a jak się nie uda, to znowu dostanie mleko, ale tylko 1/2 proszku ;) Nie są grzeczne, Ola potwierdzi ;) Ale mam tak liczne rodzeństwo, że ta dwójka, to jakoś tak mało :D Quote
łamAga Posted March 21, 2017 Posted March 21, 2017 4 minuty temu, *Magda* napisał: Nie było źle, ale nie tak dobrze jak z Theodorem ;) Theoś dostał 3 noce z rzędu ciepłą wodę, wypijał bez marudzenia i skończyło się karmienie w nocy ;) Z Nathanem próbuję ten sam sposób. Dostał ciepłą wodę, pociągnął łyk, wypluł smoka i popatrzył z miną "Co ty mi matka dajesz!" Dostał znowu smoka do buzi, pociągnął łyk i w płacz :D No to wsypałam mu 1/2 dawki mleka do wody. Najpierw od razu wypluł smoka, nawet nie ciągnąć, bo pewnie myślał, że znowu tylko woda :D Po chwili jednak pociągnął i zaczął pić, ale nie wypił wszystkiego ;) Dziś w nocy też zacznę od samej wody, a jak się nie uda, to znowu dostanie mleko, ale tylko 1/2 proszku ;) Nie są grzeczne, Ola potwierdzi ;) Ale mam tak liczne rodzeństwo, że ta dwójka, to jakoś tak mało :D jak widać kazde dzieco jest inne , ale na pewno dacie rade ;) no tak nas bylo 4ro i tez mi tak pusto jakos :/ Quote
*Magda* Posted March 21, 2017 Author Posted March 21, 2017 17 minut temu, łamAga napisał: jak widać kazde dzieco jest inne , ale na pewno dacie rade ;) no tak nas bylo 4ro i tez mi tak pusto jakos :/ Jak po 3-4 nockach się nie uda, to odpuszczę i spróbuję za 2 tygodnie znowu ;) A czyja to wina?? :P Quote
łamAga Posted March 21, 2017 Posted March 21, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Jak po 3-4 nockach się nie uda, to odpuszczę i spróbuję za 2 tygodnie znowu ;) A czyja to wina?? :P No na pewno nie moja ! :P Quote
*Magda* Posted March 21, 2017 Author Posted March 21, 2017 3 minuty temu, łamAga napisał: No na pewno nie moja ! :P W 50% Twoja :P Quote
łamAga Posted March 21, 2017 Posted March 21, 2017 3 minuty temu, *Magda* napisał: W 50% Twoja :P w 100%tach nie moja :P Quote
*Magda* Posted March 21, 2017 Author Posted March 21, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: w 100%tach nie moja :P Nie, bo za słabo się starasz, żeby Sebek zmienił zdanie :P Quote
Recommended Posts