Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted
8 minut temu, mar....ka napisał:

Poza tym łamaga wodę miałaś, tylko prądu nie było

trafne spostrzeżenie :P ale nie moglismy napalic w piecu bo pompa by sie nie wlaczyla a co za tym idzie nie mialam cieplej wody :P

Posted
22 godziny temu, łamAga napisał:

a ja 4 i lipa :P

Chyba trochę dłużej jesteś z Sebkeim :P

A tak poza tym, to jak tak się będziesz za to zabierała, to nie wina Sebka tylko Twoja, że Fabian nie ma rodzeństwa :P

22 godziny temu, Aleksa. napisał:

Te to znowu to! Zboczuchy!

Jakie zboczuchy? Życie :P

Dokładnie 7 lat temu, na tym świecie pojawiła się Tora :D

Posted
8 godzin temu, *Magda* napisał:

Chyba trochę dłużej jesteś z Sebkeim :P

A tak poza tym, to jak tak się będziesz za to zabierała, to nie wina Sebka tylko Twoja, że Fabian nie ma rodzeństwa :P

Dokładnie 7 lat temu, na tym świecie pojawiła się Tora :D

Jeszcze troche brakuje do 5 :P

Już sie przyzwyczailam ze wszystko zawsze jest na mnie :P

Sto lat Torcia !!!! <3 Jest prawie w wieku Qwendi a przy niej wygląda jak szczeniak :D :P

Posted
Dnia 20.03.2017 o 19:39, Aleksa. napisał:

Siemka Magda ;p 

Siemka Ola :P

Dnia 20.03.2017 o 19:43, łamAga napisał:

Magda chodz będziemy Ci glowę trzymały jak będziesz wymiotowała :P 

Bardzo śmieszne :P

23 godziny temu, Aleksa. napisał:

Co Ci Madziaaa? :D

chyba że ciąża :D

Już wiesz co ;)

Nie, niestety nie :P

23 godziny temu, łamAga napisał:

hahahahaha chyba by się Magda pocięła :P

Oj tam zaraz pocięła :P Na pewno bym nie płakała z tego powodu, a cieszyłabym się :)

Posted
2 minuty temu, łamAga napisał:

Teraz byś chciała 3cie ? :P

Teraz, za rok, za dwa... Już chyba bez różnicy :D

Tak swoją drogą, to dziś była pierwsza noc jak odstawiam młodego od jedzenia w nocy ;)

Posted
3 minuty temu, *Magda* napisał:

Teraz, za rok, za dwa... Już chyba bez różnicy :D

Tak swoją drogą, to dziś była pierwsza noc jak odstawiam młodego od jedzenia w nocy ;)

I jak Nathan to zniósł ? 

musisz miec grzeczne dzieci ze chcesz trzecie :P

Posted
Przed chwilą, łamAga napisał:

I jak Nathan to zniósł ? 

musisz miec grzeczne dzieci ze chcesz trzecie :P

Nie było źle, ale nie tak dobrze jak z Theodorem ;) Theoś dostał 3 noce z rzędu ciepłą wodę, wypijał bez marudzenia i skończyło się karmienie w nocy ;) Z Nathanem próbuję ten sam sposób. Dostał ciepłą wodę, pociągnął łyk, wypluł smoka i popatrzył z miną "Co ty mi matka dajesz!" Dostał znowu smoka do buzi, pociągnął łyk i w płacz :D No to wsypałam mu 1/2 dawki mleka do wody. Najpierw od razu wypluł smoka, nawet nie ciągnąć, bo pewnie myślał, że znowu tylko woda :D Po chwili jednak pociągnął i zaczął pić, ale nie wypił wszystkiego ;)

Dziś w nocy też zacznę od samej wody, a jak się nie uda, to znowu dostanie mleko, ale tylko 1/2 proszku ;)

Nie są grzeczne, Ola potwierdzi ;) Ale mam tak liczne rodzeństwo, że ta dwójka, to jakoś tak mało :D

Posted
4 minuty temu, *Magda* napisał:

Nie było źle, ale nie tak dobrze jak z Theodorem ;) Theoś dostał 3 noce z rzędu ciepłą wodę, wypijał bez marudzenia i skończyło się karmienie w nocy ;) Z Nathanem próbuję ten sam sposób. Dostał ciepłą wodę, pociągnął łyk, wypluł smoka i popatrzył z miną "Co ty mi matka dajesz!" Dostał znowu smoka do buzi, pociągnął łyk i w płacz :D No to wsypałam mu 1/2 dawki mleka do wody. Najpierw od razu wypluł smoka, nawet nie ciągnąć, bo pewnie myślał, że znowu tylko woda :D Po chwili jednak pociągnął i zaczął pić, ale nie wypił wszystkiego ;)

Dziś w nocy też zacznę od samej wody, a jak się nie uda, to znowu dostanie mleko, ale tylko 1/2 proszku ;)

Nie są grzeczne, Ola potwierdzi ;) Ale mam tak liczne rodzeństwo, że ta dwójka, to jakoś tak mało :D

jak widać kazde dzieco jest inne , ale na pewno dacie rade ;)

no tak  nas bylo 4ro i tez mi tak pusto jakos :/

Posted
17 minut temu, łamAga napisał:

jak widać kazde dzieco jest inne , ale na pewno dacie rade ;)

no tak  nas bylo 4ro i tez mi tak pusto jakos :/

Jak po 3-4 nockach się nie uda, to odpuszczę i spróbuję za 2 tygodnie znowu ;)

A czyja to wina?? :P