łamAga Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 2 minuty temu, Ania :) napisał: To ja powiem że ostatni rząd druga od prawej xd Po układzie ust widać że ja mam 100% rację :P Quote
*Magda* Posted November 15, 2016 Author Posted November 15, 2016 3 minuty temu, Ania :) napisał: To ja powiem że ostatni rząd druga od prawej xd Ostatni w sensie ten u góry?????? Quote
Ania :) Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 40 minut temu, *Magda* napisał: Ostatni w sensie ten u góry?????? Ten na dole :p Quote
*Magda* Posted November 16, 2016 Author Posted November 16, 2016 Aniu, jesteś jedyną, która..... ....nie zgadła :P Quote
Ania :) Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 Tak myślałam , ze dziewczyny mają rację ale nie chciałam już typować tak samo :P Quote
łamAga Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 Magda prawie nic się nie zmieniłaś :P to było za łatwe zadanie :P Quote
*Magda* Posted November 16, 2016 Author Posted November 16, 2016 Kur*a jak mi się nie chce jutro pakować :/ Quote
łamAga Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: Kur*a jak mi się nie chce jutro pakować :/ Ale jechac Ci się chce ? :P Quote
*Magda* Posted November 16, 2016 Author Posted November 16, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: Ale jechac Ci się chce ? :P Chce :) Quote
łamAga Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Chce :) Mi na odwrót , wolala bym się pakowac niż jechać :/ chciala bym mieć teleport żeby od razu być na miejscu :P Kiedy dokładnie wyjeżdzacie ? Quote
angineuuka Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 A ja moge to i to, ale zalezy gdzie jechac :P Quote
*Magda* Posted November 16, 2016 Author Posted November 16, 2016 2 minuty temu, łamAga napisał: Kiedy dokładnie wyjeżdzacie ? Mieliśmy wyjeżdżać jutro między 16 a 17 ;) Ale przez Bogdana chorobowe w zeszłym tygodniu jest afera w pracy i dopiero jutro sie dowie czy ma piątek wolny :/ Jeśli mu cofnęli ten dzień wolnego, to wyjedziemy dopiero w piątek popołudniu :P Quote
łamAga Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 Matko boska to tam już chorować nie można ? zjeby genetyczne normalnie :/ Mimo że będzie Ciebie tutaj brakowac to fajnie jak byście wyjechali planowo :P Quote
*Magda* Posted November 16, 2016 Author Posted November 16, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: Matko boska to tam już chorować nie można ? zjeby genetyczne normalnie :/ Mimo że będzie Ciebie tutaj brakowac to fajnie jak byście wyjechali planowo :P Oprócz niego nie było jeszcze 2 kolesi, czyli 50% personelu na jego dziale :D I nie miał kto pracować :/ Ale to jest pikuś. Bardziej wkurzył ich fakt, że to ja zadzwoniłam, że nie przyjdzie do pracy! Na nic było tłumaczenie, że jesteśmy ze sobą ponad 16 lat i w chorobie jedno drugiemu pomaga ;) Nic ich to nie obchodziło :/ Też bym chciała, ale będę wiedziała dopiero jutro o 15:30 kiedy jedziemy :( Quote
łamAga Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Oprócz niego nie było jeszcze 2 kolesi, czyli 50% personelu na jego dziale :D I nie miał kto pracować :/ Ale to jest pikuś. Bardziej wkurzył ich fakt, że to ja zadzwoniłam, że nie przyjdzie do pracy! Na nic było tłumaczenie, że jesteśmy ze sobą ponad 16 lat i w chorobie jedno drugiemu pomaga ;) Nic ich to nie obchodziło :/ Też bym chciała, ale będę wiedziała dopiero jutro o 15:30 kiedy jedziemy :( Ehhhh co za polityka ..... No to późno się dowiesz :/ ile czasu pojedziecie ? Quote
*Magda* Posted November 16, 2016 Author Posted November 16, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: Ehhhh co za polityka ..... No to późno się dowiesz :/ ile czasu pojedziecie ? Musiał się czegoś czepić i tyle :/ To tak w skrócie :P Planowo to maks 5h, ale pod warunkiem, że nie będzie żadnych korków (w co nie wierzę :/) Więc przy dobrych wiatrach to na 22 powinniśmy być ;) Ale jestem realistką i stawiam na 23-24 ;) Quote
łamAga Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Musiał się czegoś czepić i tyle :/ To tak w skrócie :P Planowo to maks 5h, ale pod warunkiem, że nie będzie żadnych korków (w co nie wierzę :/) Więc przy dobrych wiatrach to na 22 powinniśmy być ;) Ale jestem realistką i stawiam na 23-24 ;) Nie dla mnie takie podróże a jeszcze z małymi dziećmi to już w ogóle :/ Quote
*Magda* Posted November 16, 2016 Author Posted November 16, 2016 Aga, 5-7h to jest pikuś ;) Tym bardziej, że Nathan będzie "aktywny" jakieś 2h podczas jazdy, potem będzie spał. Wyjazd w niedzielę w drogę powrotną planujemy o 19-20, to będą spać obaj całą drogę ;) Masakra będzie jak będziemy jechać do PL, bo wtedy to 10-12h :/ Quote
łamAga Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Aga, 5-7h to jest pikuś ;) Tym bardziej, że Nathan będzie "aktywny" jakieś 2h podczas jazdy, potem będzie spał. Wyjazd w niedzielę w drogę powrotną planujemy o 19-20, to będą spać obaj całą drogę ;) Masakra będzie jak będziemy jechać do PL, bo wtedy to 10-12h :/ A to już bym chyba nie dała rady :P może to wina mojej choroby lokomocyjnej ale ja sie męczę podczas jazdy , jak jade 5h to zdycham reszte dnia ;) Quote
*Magda* Posted November 16, 2016 Author Posted November 16, 2016 U mnie w rodzinie nikt nie miał choroby lokomocyjnej :P Quote
łamAga Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: U mnie w rodzinie nikt nie miał choroby lokomocyjnej :P To macie super :P A ja mam takiego lenia że mi się nawet nie chce wstać i iść wykapac :P Quote
angineuuka Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 ja tylko czytac nie mogę w czasie jazdy, nawet sms ;) tak to ja mogę jechać i jechać :D Quote
kalyna Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 44 minut temu, angineuuka napisał: ja tylko czytac nie mogę w czasie jazdy, nawet sms ;) tak to ja mogę jechać i jechać :D Hahaha mam to samo! w pociągu i autobusie czytać mogę, w samochodzie niet -_- Quote
angineuuka Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 1 minutę temu, kalyna napisał: Hahaha mam to samo! w pociągu i autobusie czytać mogę, w samochodzie niet -_- to samo! hahaha Quote
Ania :) Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Ja jak byłam mała to nie mogłam jeździć autem bo zaraz wymiotowalam :p Tak może miałam gdzieś do 10 roku życia. Quote
Recommended Posts