Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, Ania :) napisał:

A to w sumie można powiedzieć że dobrze że dostałaś trochę uszkodzoną matę :p masz ja za darmo xd 

Tak, matę mam, ale nie mogę znaleźć nigdzie zabawki, którą mogłabym powiesić na miejscu tej uszkodzonej piłeczki :( A bez, wygląda tak jakoś łyso :/

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

Tak, matę mam, ale nie mogę znaleźć nigdzie zabawki, którą mogłabym powiesić na miejscu tej uszkodzonej piłeczki :( A bez, wygląda tak jakoś łyso :/

A jaka to musi być ? 

Posted
O 27.05.2016 o 20:47, *Magda* napisał:

Skacze koło mnie, nie ucieka, więc... :P

Ale miałam właśnie fajną niespodziankę :) Weszłam na konto, a tam zwrot podatku za 2014 rok. Mam trochę kasy do wydania icon_jupi.gif

Ja czekam na zwrot za zeszły rok i dupa nie chcą dać?!

Posted

Hej :)

3 godziny temu, Oscar Patric napisał:

Ja czekam na zwrot za zeszły rok i dupa nie chcą dać?!

Kiedyś dadzą ;)

1 minutę temu, dOgLoV napisał:

A mi dzisiaj przysłali e-maila że wysłali nową posciel ;)

A ja właśnie oglądam meble ogrodowe icon_jupi.gif

Posted

Pomieści więcej, ale stół mały, to tylko 120cm :/ Dla ośmiu osób, to tylko, żeby kawę wypić :/

Ja mam w ogrodzie drewnianą ławkę, a to chcę do podwórka ;) I wybieram opcję drugą + parasol :P

Posted
5 minut temu, *Magda* napisał:

Pomieści więcej, ale stół mały, to tylko 120cm :/ Dla ośmiu osób, to tylko, żeby kawę wypić :/

Ja mam w ogrodzie drewnianą ławkę, a to chcę do podwórka ;) I wybieram opcję drugą + parasol :P

Przynajmniej goście wypij kawe i se pójdą :P

Nie no 2ga opcja też ładna ;)

Posted

Aga, jak kogoś zapraszam, to nie po to, żeby zaraz sobie poszedł :P A jak ktoś będzie u mnie nieproszony, to mu nawet kawy nie zrobię, żeby szybciej wyszedł :D

Cieszę się Ola, że Ci się podoba, bo będziesz mogła ją wypróbować osobiście czy wygodna :P Wczoraj wieczorem kupiłam i jutro powinien być kurier :)

Posted
22 minut temu, *Magda* napisał:

Aga, jak kogoś zapraszam, to nie po to, żeby zaraz sobie poszedł :P A jak ktoś będzie u mnie nieproszony, to mu nawet kawy nie zrobię, żeby szybciej wyszedł :D

Cieszę się Ola, że Ci się podoba, bo będziesz mogła ją wypróbować osobiście czy wygodna :P Wczoraj wieczorem kupiłam i jutro powinien być kurier :)

No to gratuluję zakupu! :) Ja pewnie bym długo myślała, czy brać czy nie, jak to ja :)

Ale tak jak piszesz, stół większy lepszy. Wiem, bo mam malutki okrągły stoliczek na tarasie i grill ze znajomymi lipa :D mało miejsca :D

Posted

Ola, w ogrodzie mamy drewnianą ławkę (6-8osób) i to tam siedzimy jak grillujemy ze znajomymi ;) W podwórku mieliśmy zwykły plastikowy, okrągły, na 4 osoby stół. No ale Theodor jakoś niefortunnie się w tym roku na niego przewrócił i go połamał :/ Patrzyliśmy wczoraj na plastikowe i koszt, to około 70-80 euro. Doszłam do wniosku, że jak mam tyle dać i Theodor znowu połamie, to to jest bez sensu :/ Tym bardziej, że te plastiki są mało wygodne i jak robiliśmy grilla tylko dla siebie, w podwórku, a nie w ogrodzie, to wchodziliśmy z talerzami do domu :D Bogdan, pewnie by kupił plastik ;) Ale ja, jadąc już do sklepu mówiłam, że chcę coś fajnego do siedzenia, a nie zwykłe plastiki :D

Dziękuję Aniu :*

P.S.

Parasol taki:

parasol.JPG

Posted

Zdjęcia nie aktualne jezyk.gif, ale one najlepiej pokazują wielkość ;)

Ogród:

DSC_0059,.jpg

W tle widać żółty dom, to mój. I przy samym domu, mam jeszcze takie podwórko:

DSC03880.JPG