*Magda* Posted May 29, 2016 Author Posted May 29, 2016 2 godziny temu, Ania :) napisał: A to w sumie można powiedzieć że dobrze że dostałaś trochę uszkodzoną matę :p masz ja za darmo xd Tak, matę mam, ale nie mogę znaleźć nigdzie zabawki, którą mogłabym powiesić na miejscu tej uszkodzonej piłeczki :( A bez, wygląda tak jakoś łyso :/ Quote
Aleksa. Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Tak, matę mam, ale nie mogę znaleźć nigdzie zabawki, którą mogłabym powiesić na miejscu tej uszkodzonej piłeczki :( A bez, wygląda tak jakoś łyso :/ A jaka to musi być ? Quote
Oscar Patric Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 O 27.05.2016 o 20:47, *Magda* napisał: Skacze koło mnie, nie ucieka, więc... :P Ale miałam właśnie fajną niespodziankę :) Weszłam na konto, a tam zwrot podatku za 2014 rok. Mam trochę kasy do wydania Ja czekam na zwrot za zeszły rok i dupa nie chcą dać?! Quote
łamAga Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 A mi dzisiaj przysłali e-maila że wysłali nową posciel ;) Quote
*Magda* Posted May 30, 2016 Author Posted May 30, 2016 Hej :) 3 godziny temu, Oscar Patric napisał: Ja czekam na zwrot za zeszły rok i dupa nie chcą dać?! Kiedyś dadzą ;) 1 minutę temu, dOgLoV napisał: A mi dzisiaj przysłali e-maila że wysłali nową posciel ;) A ja właśnie oglądam meble ogrodowe Quote
łamAga Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 hahahaha pieniądze się Ciebie za długo nie trzymają :P Quote
*Magda* Posted May 30, 2016 Author Posted May 30, 2016 4 minuty temu, dOgLoV napisał: hahahaha pieniądze się Ciebie za długo nie trzymają :P Trzymają się :P Mam wystarczająco kasy na koncie, żeby w końcu nie żałować i kupić fajne meble na podwórko ;) Oglądam coś tego typu: http://www.ebay.de/itm/Poly-Rattan-Gartenmobel-Gartengarnitur-Gartenset-Ess-Sitzgruppe-Sessel-Lounge-/361442491466?var=&hash=item5427a6bc4a:m:mGJ4zOPAnLhYb3TA3hEQ-OQ Quote
łamAga Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Już widze ;) zarąbisty ten komplet , i fajne kolory ;) Quote
*Magda* Posted May 30, 2016 Author Posted May 30, 2016 Mnie interesuje zestaw 4+4 ;) W sklepie taki dziś widzieliśmy i kosztuje 599euro :/ Dużo, ale jak za miejsce dla 8 osób, to znowu nie tak drogo ;) Quote
*Magda* Posted May 30, 2016 Author Posted May 30, 2016 Jeszcze to biorę pod uwagę: http://www.ebay.de/itm/Sitzgruppe-Poly-Rattan-Sitzgarnitur-Gartengarnitur-Gartenmobel-Gartenset-6-1-/231948530147?hash=item360135b1e3:g:~bcAAOSw9VZXPCfd Quote
łamAga Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 A to nie , ta pierwsza opcja ładniejsza , i dużo osób pomieści , super sprawa ;) Quote
*Magda* Posted May 30, 2016 Author Posted May 30, 2016 Pomieści więcej, ale stół mały, to tylko 120cm :/ Dla ośmiu osób, to tylko, żeby kawę wypić :/ Ja mam w ogrodzie drewnianą ławkę, a to chcę do podwórka ;) I wybieram opcję drugą + parasol :P Quote
łamAga Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: Pomieści więcej, ale stół mały, to tylko 120cm :/ Dla ośmiu osób, to tylko, żeby kawę wypić :/ Ja mam w ogrodzie drewnianą ławkę, a to chcę do podwórka ;) I wybieram opcję drugą + parasol :P Przynajmniej goście wypij kawe i se pójdą :P Nie no 2ga opcja też ładna ;) Quote
*Magda* Posted May 31, 2016 Author Posted May 31, 2016 Aga, jak kogoś zapraszam, to nie po to, żeby zaraz sobie poszedł :P A jak ktoś będzie u mnie nieproszony, to mu nawet kawy nie zrobię, żeby szybciej wyszedł :D Cieszę się Ola, że Ci się podoba, bo będziesz mogła ją wypróbować osobiście czy wygodna :P Wczoraj wieczorem kupiłam i jutro powinien być kurier :) Quote
Aleksa. Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 22 minut temu, *Magda* napisał: Aga, jak kogoś zapraszam, to nie po to, żeby zaraz sobie poszedł :P A jak ktoś będzie u mnie nieproszony, to mu nawet kawy nie zrobię, żeby szybciej wyszedł :D Cieszę się Ola, że Ci się podoba, bo będziesz mogła ją wypróbować osobiście czy wygodna :P Wczoraj wieczorem kupiłam i jutro powinien być kurier :) No to gratuluję zakupu! :) Ja pewnie bym długo myślała, czy brać czy nie, jak to ja :) Ale tak jak piszesz, stół większy lepszy. Wiem, bo mam malutki okrągły stoliczek na tarasie i grill ze znajomymi lipa :D mało miejsca :D Quote
*Magda* Posted May 31, 2016 Author Posted May 31, 2016 Ola, w ogrodzie mamy drewnianą ławkę (6-8osób) i to tam siedzimy jak grillujemy ze znajomymi ;) W podwórku mieliśmy zwykły plastikowy, okrągły, na 4 osoby stół. No ale Theodor jakoś niefortunnie się w tym roku na niego przewrócił i go połamał :/ Patrzyliśmy wczoraj na plastikowe i koszt, to około 70-80 euro. Doszłam do wniosku, że jak mam tyle dać i Theodor znowu połamie, to to jest bez sensu :/ Tym bardziej, że te plastiki są mało wygodne i jak robiliśmy grilla tylko dla siebie, w podwórku, a nie w ogrodzie, to wchodziliśmy z talerzami do domu :D Bogdan, pewnie by kupił plastik ;) Ale ja, jadąc już do sklepu mówiłam, że chcę coś fajnego do siedzenia, a nie zwykłe plastiki :D Dziękuję Aniu :* P.S. Parasol taki: Quote
Aleksa. Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Pokaż ten swój podział-podwórko, a ogród :D myślałam, że macie jedną część-ta co ostatnio na fotach. A no taki parasol bardzo popularny :P Quote
*Magda* Posted May 31, 2016 Author Posted May 31, 2016 Zdjęcia nie aktualne , ale one najlepiej pokazują wielkość ;) Ogród: W tle widać żółty dom, to mój. I przy samym domu, mam jeszcze takie podwórko: Quote
Tyśka) Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Wiem, że nie na temat (ale meble to nie moja działka ;D), ale mała Tora tititititi <3 Quote
Recommended Posts