Ania :) Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 42 minut temu, *Magda* napisał: Hejka :) Dopiero teraz usiadłam i jem pierwszy posiłek dzisiaj :/ Wstałam z takim bólem głowy, że pierwsze co zrobiłam, to sięgnęłam po apap :( Teraz też czuję, że znowu mnie głowa napitala i pewnie nie długo sięgnę po kolejnego tabsa, bo nie wyrobię :( Jak odwiozłam Theodora do szpitala, to poszłam spać razem z Nathanem. Wstaliśmy o 11, nakarmiłam juniora i on śpi ponownie, a ja zrobiłam sobie kawę i wzięłam kawałek babki piaskowej ;) ? ? ? ? ? Quote
*Magda* Posted March 22, 2016 Author Posted March 22, 2016 Do przedszkola miało być To przez ten ból głowy, nie wiem co piszę :/ Quote
*Magda* Posted March 22, 2016 Author Posted March 22, 2016 Olu, postaram się ;) W ogóle, to dziś sobie przypomniałam, że jeszcze Nathana nie zgłosiliśmy do ubezpieczenia, a za 2 tyg. muszę z nim jechać do lekarza na kontrole :/ Tak więc, jak Bodzian wróci z pracy, muszę jechać jeszcze dziś złożyć papiery, żeby zdążyli wyrobić i wysłać mi kartę ubezpieczeniową dla juniora ;) No a w czwartek jeszcze muszę iść go zameldować :P A takie oto prezenciki, junior dostał dziś od cioci majoki :) Quote
łamAga Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Nie wiem dlaczego ale jak Magda z takim spokojem napisała że odwiozła Theosia do szpitala to wiedziałam że chodziło o przedszkole :P śliczniutkie prezenciki <3 mówiłam że będę ostatnia :D Mam nadzieję że głowa już Cię nie boli :/ Quote
*Magda* Posted March 23, 2016 Author Posted March 23, 2016 Hej dziewczyny ;) Wczoraj, padłam o godz. 20 razem z Nathanem. Miałam gorączkę i ledwo żyłam :/ Dziś już jest dobrze, ale wczorajszy wieczór i noc, to była masakra :( Quote
Ania :) Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Oo to współczuję. Dobrze ze dzisiaj już lepiej :) Quote
*Magda* Posted March 23, 2016 Author Posted March 23, 2016 Niby lepiej, ale mam nadal stan podgorączkowy :/ Pytanie tylko z czego?! Owszem, kaszlę. Ale ten kaszel mam od dnia cesarki, bo byłam intubowana i mam podrażnione gardło. A oprócz kaszlu nic mi nie dolega :P Więc skąd ta gorączka, to nie mam pojęcia :( Quote
łamAga Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Ale Cię dopadło ;( Dobrze że już chociaż troszkę lepiej jest , a nie masz zapalenia piersi ? przy tym zazwyczaj występuje gorączka Quote
*Magda* Posted March 23, 2016 Author Posted March 23, 2016 Cycki już są miękkie i nie bolę, więc nie sądzę, żeby to było zapalenie piersi :P Quote
łamAga Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 6 minut temu, *Magda* napisał: Cycki już są miękkie i nie bolę, więc nie sądzę, żeby to było zapalenie piersi :P No to pewnie zwykłe przeziębienie / przewianie :P A dzidzie zdrowe ? ;) Quote
marta1624 Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Ale ci się narobiło...:( Intubowana- o mamo, miałam raz i oby nigdy więcej :( Quote
*Magda* Posted March 23, 2016 Author Posted March 23, 2016 8 minut temu, dOgLoV napisał: No to pewnie zwykłe przeziębienie / przewianie :P A dzidzie zdrowe ? ;) Oby ;) Nathan ma trochę przytkany nosek od wczoraj, ale na bieżąco mu go czyszczę i już dziś przed snem było całkiem fajnie ;) 7 minut temu, marta1624 napisał: Ale ci się narobiło...:( Intubowana- o mamo, miałam raz i oby nigdy więcej :( Bo ja stara jestem i się tylko nadają położyć w trumnie :D No, ja nigdy nie byłam intubowana, więc nie wiedziałam co mnie czeka :/ Teraz męczę się z kaszlem drugi tydzień i jest niewielka poprawa, choć biorę pastylki na gardło :/ Quote
łamAga Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Jak ja nie lubie tego czyszczenia noska , codziennie mam wojny wieczorem jak chce młodemu nosek wyczyścić :/ Quote
*Magda* Posted March 23, 2016 Author Posted March 23, 2016 2 minuty temu, dOgLoV napisał: Jak ja nie lubie tego czyszczenia noska , codziennie mam wojny wieczorem jak chce młodemu nosek wyczyścić :/ Nathan też nie jest zachwycony, ale on jeszcze nie ma się jak obronić :D Tak sobie leżymy po kąpieli :) Pozwól dziecku zostać dłużej, to zaśnie na podłodze :D Quote
łamAga Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Jaki słodziaczek z Nathanka <3 chętnie wzięła bym go na ręce :* Hahahaha Theoś jest wielki :D zwinął się w kokon tak jak ja zawsze robię z kołdrą :D na pewno mu wygodnie na tej podłodze :P Quote
*Magda* Posted March 23, 2016 Author Posted March 23, 2016 To przyjeżdżaj :P Właśnie, kilka minut temu dzwonił szwagier (tatuś chrzestny) i chyba jutro przyjedzie zobaczyć swojego chrześniaka :) Zwinął się w kokon, ale jak go odwijałam, to okazało się, że połowa jego ciała, leżała na gołych kafelkach :/ Więc nie wiem czy było mu wygodnie :P Quote
łamAga Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: To przyjeżdżaj :P Właśnie, kilka minut temu dzwonił szwagier (tatuś chrzestny) i chyba jutro przyjedzie zobaczyć swojego chrześniaka :) Zwinął się w kokon, ale jak go odwijałam, to okazało się, że połowa jego ciała, leżała na gołych kafelkach :/ Więc nie wiem czy było mu wygodnie :P Taaa zanim ja przyjade to On nie będzie już taką kruszynką :P Oooo to będą zdjęcia :D :P Musiał być megaaaa zmęczony , albo jest takim śpiochem jak ja :P jak mi się chce spać to mogę leżeć nawet na kafelkach :P Quote
*Magda* Posted March 23, 2016 Author Posted March 23, 2016 4 minuty temu, dOgLoV napisał: Taaa zanim ja przyjade to On nie będzie już taką kruszynką :P Oooo to będą zdjęcia :D :P Musiał być megaaaa zmęczony , albo jest takim śpiochem jak ja :P jak mi się chce spać to mogę leżeć nawet na kafelkach :P To będziesz nosić "nie" kruszynkę :P Jakie zdjęcia? Ja coś obiecałam? On chodzi spać o 20, czasem pozwalam mu zostać 20-30minut dłużej. I w 90% kończy się tak samo, czyli zasypia zanim dojdzie do łóżka :D Quote
łamAga Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: To będziesz nosić "nie" kruszynkę :P Jakie zdjęcia? Ja coś obiecałam? On chodzi spać o 20, czasem pozwalam mu zostać 20-30minut dłużej. I w 90% kończy się tak samo, czyli zasypia zanim dojdzie do łóżka :D Ale ja bym chciała wziąć na ręce takie maleństwo :P Nie obiecałaś ale możesz pokazać :P hehehehe fajne jest takie zasypianie po drodze hahahaha a wstaje o której godzinie ? jak nie idzie do przedszkola ;) Quote
Recommended Posts