Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To co że nie nowe ;)

To nie ma się czym chwalić :P

Teraz szukam materaca dla siebie ;) Bo jak sięgam pamięcią, to wstając w nocy do Theosia, zawsze zostawałam już u niego w pokoju. No a teraz nie mam gdzie spać, bo łóżko małe :D I chyba kupie coś takiego:

http://www.ebay.de/itm/Doppel-Faltmatratze-Gastebett-Klappmatratze-fur-2-Personen-Reisebett-blau-/131621007419?hash=item1ea539303b:g:1GMAAOSwNNxWE6mj

Od razu dwu-osobowe, to będzie wygodniej :)

Posted

A okok :P to wracaj do sypialni, jak Theo usnie

To wcale nie jest takie proste :P

Pamiętam jak Theodor nad ranem nie chciał już spać :/ A jak kładłam się z nim, to spał jak aniołek :) Podejrzewam, że teraz też tak będzie ;)

Poza tym, Bogdan nadal będzie pracował i takie moje nocne chodzenie i wychodzenie z łóżka będzie go budzić :( A on musi jeździć ciężkim sprzętem w pracy i musi być wyspany ;)

Posted

przechodzonym łóżkiem :D laski a jakie zabawki byscie mi poleciły dla młodego ? takie żeby sie nimi zajął i cwiczył zmysły przy okazji ....

Drewniane puzzle, które musi wkładać w odpowiednie, dobrze dobrane otwory ;)

Posted

Własnie ja sie obawiam że młody zacznie sie bawic zabawkami dopiero gdzieś w wieku Theodora , teraz co bym mu nie dała to wywala , bratowa kupiła Staśkowi stolik interaktywny , Fabian sie pobawił 10 min po czym podnisł go i wywalił , tyle było zabawy hehe

Posted

Taaaa a normalne jest też że piloty i komórki interesują go nawet godzine ???? :P

Oczywiście :) To co zakazane jest najfajniejsze :D

My mieliśmy stary pilot od kina domowego, to się nim bawił ;)

Po jakimś czasie odkrył, że ten jego jest lżejszy niż nasz i zawsze wiedział, który zabrać, żeby napsocić :D

Posted

Dokładnie , też tak mamy , dalismy mu zepsuty pilot od innego tv , waga ta sama , ale wywalał i brał te używane , teraz dostał od brata pilota zabawke , ponaciska troche i wywali hehehehe

Posted

w tym wieku dzieci się tak bawią jak Fabian, właśnie spoglądałam na nasze stare zdjęcia (GABI 14_M_CY) Gabrysia też dziwnie się bawiła, wózek dla lalek traktowała jako swój pojazd, do garnuszka wrzucała wszystkie przedmioty jakie znalazła hehe (ale z czystym sumieniem polecam). Pospamuję dalej galerię Madzi i wrzucę załączniki