łamAga Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 dzieci są zbyt cwane ;) ja dopije piwo i tez pojde , wczoraj ogladałam film " burleska" bardzo mnie zaciekawił ale głowa mi tak spadała ze musiałam przerwać ogladanie , musze sobie ten film ściągnąć Quote
*Magda* Posted December 4, 2015 Author Posted December 4, 2015 Dziewczyny, ja Was opuszczam, bo padam :) dobranoc, spokojnej nocki :) Dobranoc Ola :) Quote
mar....ka Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 hehe właśnie sie dopatrzyłam, co ma moje dziecko -PILOTA! Quote
*Magda* Posted December 4, 2015 Author Posted December 4, 2015 hehe właśnie sie dopatrzyłam, co ma moje dziecko -PILOTA! Bez baterii :D Quote
łamAga Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 majoka ostatnia "zabawka " najlepsza :D słodziaki te Twoje maluszki ;) jaka jest różnica wieku między nimi ? Quote
mar....ka Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 pilot jak pilot, ale jakie ściany niedomalowane, wstyd i hańba, ale ten pokój dopiero dobraliśmy (przebiliśmy sie na stronę babci Damiana) i jeszcze nie był zrobiony tak jak trzeba :) Quote
łamAga Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 ja widziałam tylko dzieciaczki szczeniaczka uczniaczka , garnuszek i wózek :D za bardzo sie rozglądacie po fotkach :D Quote
*Magda* Posted December 4, 2015 Author Posted December 4, 2015 Ja też nic nie widziałam, dopóki Maryśka sama nie wspomniała :D Quote
mar....ka Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 hehe, teraz Ci powiem, że pokój jest różowy i urzęduje w nim Gaba :P Quote
mar....ka Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 majoka ostatnia "zabawka " najlepsza :D słodziaki te Twoje maluszki ;) jaka jest różnica wieku między nimi ? różnica 7 lat, a ostania to nasza Kanuśka (Gabi wchodziła do jej wiklinowego koszyka) Quote
łamAga Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 O matko , spora różnica , nie wiem czy po tylu latach jak już bym miała "odchowane" dziecko zdecydowała bym sie na kolejne :D Quote
*Magda* Posted December 4, 2015 Author Posted December 4, 2015 hehe, teraz Ci powiem, że pokój jest różowy i urzęduje w nim Gaba :P To go przemaluj, bo mojemu rudzielcowi różowy nie pasuje :P Quote
mar....ka Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 no właśnie mi się chciało, wszystkie moje koleżanki zachodziły w pierwsze ciąże, a ja już miałam takiego dużego Łukasza, poza tym miałam w miarę dobry okres, od 2 lat pracowałam w banku na czas nieokreślony (a więc mogłam sobie pozwolić na wychowawczy :P) Quote
*Magda* Posted December 4, 2015 Author Posted December 4, 2015 Na mnie chyba też już pora :P Dobranoc ;) P.S. Jutro jadę na imprezę, więc może mnie tu popołudniu/wieczorem nie być :P Quote
mar....ka Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Dobranoc, miłej imprezki. Też idę spać, jutro do Jeleniej pomykam. Ucałuj zięcia, uwierz mi, marzę by zamalować róż, ale jeszcze trochę :P Quote
Aleksa. Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Ciekawe jak się bawią :D Swoją drogą z brzuchem, a lata na te imprezki :D Quote
marta1624 Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Oj tam, niech się bawi póki może :lol: Quote
*Magda* Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Dzięki dziewczyny :) Swoją drogą z brzuchem, a lata na te imprezki :D A Ty co się czepiasz :P O 23 byliśmy w domciu i grzecznie wszyscy poszliśmy spać :) Quote
*Magda* Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Fajnie :) Theodor się wybawił z kolegami, a ja miałam chwilę wytchnienia od niego :D Urodziny koleżanki :) Quote
Recommended Posts