*Magda* Posted December 3, 2015 Author Posted December 3, 2015 To jego wymarzony prezent, o którym gada od września. Nie ma dnia, żeby nie było "Mama, ja chcę Stacyjkowo!" Ale już wie, że dostanie pod choinkę i teraz czeka na Święta :) Szkoda tylko, że takie zabawki są kurewsko drogie :/ Quote
łamAga Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 My bylismy w weekend w smyku , spodobal mi sie taki interaktywny jeździk , spojrzałam na cene a tam 300 zł ponad :/ a stacyjkowo to bajka na czasie więc .... Quote
*Magda* Posted December 3, 2015 Author Posted December 3, 2015 My bylismy w weekend w smyku , spodobal mi sie taki interaktywny jeździk , spojrzałam na cene a tam 300 zł ponad :/ a stacyjkowo to bajka na czasie więc .... Te zabawki są strasznie drogie :( Nie powinnam narzekać, bo i tak na moje zarobki to "taniej" niż bym miała pracować i kupić w Polsce ;) Ale jednak, wydać ponad 100euro na zabawkę i to nie jest jeszcze komplet, to jednak dużo :/ Gdybym chciała kupić mu całość, czyli tor + wszystkie ciuchcie z bajki, to musiałabym wydać kolejną 100 :/ Chyba się posika ze szczęścia :D Gorzej jak się posra :P Quote
łamAga Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Póki co Theoś jest jedynakiem więc mozesz go rozpieszczac , ale kurcze 100euro za nie całkiem kompletną zabawke to bardzo bardzo dużo ;) Quote
*Magda* Posted December 4, 2015 Author Posted December 4, 2015 Niby dużo Aga, ale ja (staram się) nie przeliczać tego na złotówki :P Więc te moje 100euro, to jak w Polsce 100zł :D A więc zabawka (ta wymarzona) za stówkę, to jeszcze idzie ;) Ten zestaw ma 5 ciuchci w środku. A raczej 4 ciuchcie i 1 wagon :P Ale problem w tym, że tylko 1 ciuchcia jest ciuchcią z głównych postaci bajek :/ Więc ja dokupiłam te, które Theodor lubi najbardziej. Problem jest tylko taki, że właśnie ciuchci w tej bajce jest coś ponad 20, więc jakbym chciała, żeby miał je wszystkie (+wagony), no to kwota już jest dość duża, niestety :/ Gorzej, jak bym mieszkała w PL i na same święta, wydać kasę na własne dzieci + bratanice/bratanek i wychodzi na to, że znika połowa wypłaty :/ To jest przerażające :( Quote
Oscar Patric Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Niby dużo Aga, ale ja (staram się) nie przeliczać tego na złotówki :P Więc te moje 100euro, to jak w Polsce 100zł :D A więc zabawka (ta wymarzona) za stówkę, to jeszcze idzie ;) Ten zestaw ma 5 ciuchci w środku. A raczej 4 ciuchcie i 1 wagon :P Ale problem w tym, że tylko 1 ciuchcia jest ciuchcią z głównych postaci bajek :/ Więc ja dokupiłam te, które Theodor lubi najbardziej. Problem jest tylko taki, że właśnie ciuchci w tej bajce jest coś ponad 20, więc jakbym chciała, żeby miał je wszystkie (+wagony), no to kwota już jest dość duża, niestety :/ Gorzej, jak bym mieszkała w PL i na same święta, wydać kasę na własne dzieci + bratanice/bratanek i wychodzi na to, że znika połowa wypłaty :/ To jest przerażające :( masz rację Madzia,bo u Nas w Polsce zamiast o zarobki walczyć to głupotami się cały czas zajmują ! Quote
kalyna Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 my też się musimy wziąć za pierniki :P Dzieci od kuzynki mają szał na LEGO to dopiero majątek kosztuje... a gdzie jeden zestaw kosztuje ponad 100zł, a zestawów jest wiele a te duże to i po 600zł. Masakra... także stacyjkowo to przy tych klockach to lajcik jest :) Quote
Aleksa. Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Kalyna,teraz w lidlu sa lego duplo w dobrej cenie! Od 35zł do 80 jakos tak Quote
angineuuka Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Kalyna,teraz w lidlu sa lego duplo w dobrej cenie! Od 35zł do 80 jakos tak Tu chyba nie chodzi o duplo :D Quote
marta1624 Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Jakby patrzeć że 100zł to do przeżycia ;) Dla nas od razu włączył się tryb "razy 4" :lol: Quote
mar....ka Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 a ja już zrobiłam pierniczki z kg mąki, ale już połowy nie ma (nawet nie zdążyłam polukrować - Shadow też za nimi przepada :P). Po weekendzie zrobię nową turę Quote
Aleksa. Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Wy dziewczyny się ogarnijcie i chodźcie na wakacje do Madzi! :D bo zostanę ja jedyna odważna :D któraś mogłaby ze mną lecieć..byłoby raźniej na lotniskach :P Quote
mar....ka Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 ta pojedziemy wszystkie, pewnie się ucieszą z Bogdanem i z tej okazji polecą świętować na jakieś wyspy (akurat jak my przylecimy :P) Quote
*Magda* Posted December 4, 2015 Author Posted December 4, 2015 Jakby patrzeć że 100zł to do przeżycia ;) Dla nas od razu włączył się tryb "razy 4" :lol: I to jest właśnie problem, przeliczanie :P a ja już zrobiłam pierniczki z kg mąki, ale już połowy nie ma (nawet nie zdążyłam polukrować - Shadow też za nimi przepada :P). Po weekendzie zrobię nową turę Ja będę robić pierwszy raz w życiu :wstyd: Wy dziewczyny się ogarnijcie i chodźcie na wakacje do Madzi! :D bo zostanę ja jedyna odważna :D któraś mogłaby ze mną lecieć..byłoby raźniej na lotniskach :P Przyznaj się, że się boisz i szukasz kogoś, żeby samej do mnie nie lecieć :P ta pojedziemy wszystkie, pewnie się ucieszą z Bogdanem i z tej okazji polecą świętować na jakieś wyspy (akurat jak my przylecimy :P) Nie ma takiej opcji :P Bogdan ma taką karnację, że ja mogę zapomnieć o wakacjach w cieplejszych krajach :/ Quote
Aleksa. Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Nie boję się, jedynie przylotu do PL :D bo nie odnajdę się na lotnisku :D Was się nie boję :D najwyżej któreś dziecko wezmę jako zakładnika hahahha :D Quote
Aleksa. Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Dzieckiem bardziej się będziesz przejmować :P Quote
Aleksa. Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Bogdan też jest jak dziecko :D Ale z nim mogłabym sobie tak nie poradzić, jak z dzieckiem :D Quote
Recommended Posts