*Magda* Posted June 24, 2015 Author Posted June 24, 2015 Dobry wieczor :) Dzień dobry :) Boze Teos na rowerku... Przystojniak i jaki duuuuzy !!! :) Chyba lekko dlugo mnie nie bylo na dogo... W sumie pozno to moze powiem po prostu dobranoc :) Troszke mam co nadrabiac :) Troszkę dużo do nadrabiania :P Hej :) No hej ;) Cześć dziewczyny :) Quote
*Magda* Posted June 24, 2015 Author Posted June 24, 2015 Zapomniałam, że mam jeszcze zdjęcia z dnia, jak była u nas Tina :P Quote
angineuuka Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Nie wiem czemu pomyślałam że to dandie a nie jamnik :P śliczna :) Quote
*Magda* Posted June 24, 2015 Author Posted June 24, 2015 Wiem, że śliczna :) Ten obrazek idealnie pasuje do Bodziana :D Jakbym go zapytała, jaki dziś mamy dzień, to usłyszałabym coś w ten deseń :/ No ale cóż, po 15 latach tak czasem bywa :D Quote
łamAga Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Torka by chciała takie "rodzenstwo" , widac że się dogadywały :* szczeniaczki są sweet :* 15 lat .... Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jaka różnica , My wczoraj mieliśmy 3 cią :D :P Quote
Ania :) Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Gratulacje :) I jaka Tinka malutka przy Torce :P Quote
*Magda* Posted June 25, 2015 Author Posted June 25, 2015 Dzięki dziewczyny :) 15 lat .... Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jaka różnica , My wczoraj mieliśmy 3 cią :D :P 15 lat razem, bo po ślubie to 13 ;) Aga widzę uczy się angielskiego haha Szaleje :D Quote
Recommended Posts