*Magda* Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 Dobrze że wstałaś dzisiaj :P Wstałam, ale nie wiem czy było warto :P Quada nie kupiliśmy :( Pojechaliśmy, a tam żadnego quada z tych co były w necie :/ Najtańszy jaki był na miejscu, był o 100 euro droższy, niż te, które wybraliśmy! W drodze powrotnej oczywiście był płacz, bo młody miał powiedziane, że dziś kupimy quada. Nawet sam, bardzo chętnie opróżnił skarbonkę z pieniążków :) A tu dupa! :( Całą drogę powrotną tylko było "Kupić quada! kupić quada!" Quote
łamAga Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Biedny Theoś ;( pewnie ciężko mu bęzie teraz zapomniec o tym quadzie .... szukałam dzisiaj w budkach wszedzie gdzie przechodziłam i póki co kapsalona nie znalazłam , ale się nie poddam :D Quote
kalyna Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Ehhh ale i tak go kupicie, to kwestia czasu :) także głowa do góry i szukajcie dalej ;) Quote
*Magda* Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 dobrze ze quada, a nie dzidziusia :lol: Dzidziusia chce kupić codziennie :D Biedny Theoś ;( pewnie ciężko mu bęzie teraz zapomniec o tym quadzie .... szukałam dzisiaj w budkach wszedzie gdzie przechodziłam i póki co kapsalona nie znalazłam , ale się nie poddam :D Biedny, biedny :( Taki był szczęśliwy w sklepie. Biegał od jednego do drugiego... Nawet sobie kolor wybrał :) Szukaj. Jak znajdziesz, to daj znać czy smakowało :) Ehhh ale i tak go kupicie, to kwestia czasu :) także głowa do góry i szukajcie dalej ;) Kupić, kupimy na pewno ;) Szkoda tylko, że nie dziś :/ Quote
marta1624 Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Ehh, biedny Theoś :( To teraz tylko znaleźć odpowiedni model :) Quote
łamAga Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 No bo jak tu dziecku wytłumaczyć że nie ma takich jak się chciało :/ na pewno bedzie smakowało ale poinformuje ;) Quote
*Magda* Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 Ehh, biedny Theoś :( To teraz tylko znaleźć odpowiedni model :) Bodzian szuka ;) No bo jak tu dziecku wytłumaczyć że nie ma takich jak się chciało :/ na pewno bedzie smakowało ale poinformuje ;) A do Kępna jeździcie?? Quote
*Magda* Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 jedynie czasami przejeźdzamy przez Kępno ;) To jakbyś nie znalazła u siebie, a byście przejeżdżali, to: http://meteor-turystyka.pl/ru/kokochicken-kepno,kepno.html#foto Quote
łamAga Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 oooooooooooo super :D ale jak tam jest to u nas też musi być !!!! Quote
*Magda* Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 Możesz jeszcze wziąć na wynos u turka, mięso z kebaba i surówki z sosami. W domu zrobić frytki, dodać mięso i ser, a potem do piekarnika :) A na koniec surówka, sosiki i jedzonko gotowe ;) Quote
łamAga Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Możesz jeszcze wziąć na wynos u turka, mięso z kebaba i surówki z sosami. W domu zrobić frytki, dodać mięso i ser, a potem do piekarnika :) A na koniec surówka, sosiki i jedzonko gotowe ;) Musze sobie to zapisac i jak nie znajde to tak zrobię :D dzisiaj sobie w biedronce kupiłam kołyske na miesnie brzucha a tu obrzerać się chce :D Quote
*Magda* Posted March 22, 2015 Author Posted March 22, 2015 Aga, olej kołyskę :P Ok, quad kupiony przez neta :D Do tego kolorystycznie dobrany kask i okulary :D Teraz w sklepie trzeba kupić rękawiczki i "zbroję" ;) Quote
kalyna Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Oooo wooooow ;) a właśnie o Was myślałam i skoro w sklepie takie wyższe ceny to czy nie lepiej przez neta zamówić... wchodzę do Was,a tu proszę :D On jest taki wielki czy to tylko złudzenie foto? Quote
*Magda* Posted March 22, 2015 Author Posted March 22, 2015 Ale super :loveu Wiem :D Oooo wooooow ;) a właśnie o Was myślałam i skoro w sklepie takie wyższe ceny to czy nie lepiej przez neta zamówić... wchodzę do Was,a tu proszę :D On jest taki wielki czy to tylko złudzenie foto? Oglądaliśmy wcześniej na necie, ale te co były fajne, były drogie :/ Ten zresztą też jest droższy niż miał być! Ale skoro w sklepie takie jaja, że nie mają na stanie tego co reklamują na stronie, to zostało tylko kupno przez neta ;) Nie jest wielki. Jego wysokość to 69cm ;) Quote
łamAga Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Ale super !!!!!!!!!! i tow moim uwielbionym kolorze <3 Quote
*Magda* Posted March 22, 2015 Author Posted March 22, 2015 Ale super !!!!!!!!!! i tow moim uwielbionym kolorze <3 Był też niebieski, ale zielony prezentuje się lepiej ;) Quote
łamAga Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Lubie niebieski kolor nawet bardzo ale jednak zielony jest taki bardziej efektowny ;) Quote
marta1624 Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Niebieski też fajny, ale wolę zielony :) Chociaż na tle trawy niebieski bardziej widać :D (tsaa, jakby to quada widać nie było :D) Quote
*Magda* Posted March 22, 2015 Author Posted March 22, 2015 Niebieski też fajny, ale wolę zielony :) Chociaż na tle trawy niebieski bardziej widać :D (tsaa, jakby to quada widać nie było :D) Nawet jak nie widać, to słychać :P Quote
marta1624 Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 O tak, chociaż ja nieraz głucha jestem xP Ślepa zresztą też :p Quote
Recommended Posts