łamAga Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Oglądałyśmy te same bajki :D trudno ;) ja sie bałam że ten kubek nie dotrze w jednym kawałku bo był z cienkiego materiału stworzony :D Quote
*Magda* Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Oglądałyśmy te same bajki :D trudno ;) ja sie bałam że ten kubek nie dotrze w jednym kawałku bo był z cienkiego materiału stworzony :D W końcu jesteśmy (prawie :P) w jednym wieku :D On przeżył tyle upadków, a dzisiejszego już nie :( Szukałam w necie takiego samego, ale nie znalazłam. A młody jak zobaczył, że kubek w koszu, to w płacz :( Znalazłam ten sam typ, tylko z autami :) Ciekawe ile dni będziemy na niego czekać, bo koleś jest z Koszalina :P Quote
*Magda* Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Dzięki :) Komu w drogę, temu trampki :P Idę się kąpać i spać :D Ok, jeszcze chwilę poczytam, zanim zasnę ;) Quote
łamAga Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 ooo prawie taki sam :D ale jak z Koszalina to pewnie troche za nim poczeka hehe Ja ten kubek w biedronce kupiłam , moze jeszcze kiedys taki trafie , Oni lubią powtarzac produkty ;) Quote
*Magda* Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 ooo prawie taki sam :D ale jak z Koszalina to pewnie troche za nim poczeka hehe Ja ten kubek w biedronce kupiłam , moze jeszcze kiedys taki trafie , Oni lubią powtarzac produkty ;) Prawie :P Koleś wyśle dopiero w poniedziałek albo w kolejny czwartek ;) Więc ponad tydzień czekania :P Quote
marta1624 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Ten w auta też fajny :) Tylko tydzień czekania, nie narzekaj :D Quote
łamAga Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Tydzien przeleci , oby kubek dotarł w całości :D Quote
*Magda* Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 Tydzień do wysyłki + tydzień będzie szedł, więc 2 tyg. :P Quote
*Magda* Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 Prawie :P Młody się rozchorował :( Kaszle i ma katar, a dziś rano stękał, że go brzuszek boli :/ Quote
łamAga Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Qurcze no ciągle ktoś chory :( ja dzisiaj miałam isc do mamy to mi rano dzwoniła że mam sobie darować bo Staś w nocy wymiotował i miał gorączke , u lekarza powiedzieli ze ma zaczerwienione gardło ale osłuchała go i nic nie wysłyszała , paulina chce żebym jutro do nich wleciała ale ja już mam schize że mi się młody zarazi .... zdrówka dla Theosia <3 Quote
*Magda* Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 Dzięki ;) Bo ta pogoda jakaś nieokreślona! Ani to zima, ani to wiosna :/ Byłoby -10, to wiadomo, że zima. a tak, to co? Raz minus i śnieg, za chwilę plus i słońce.... Quote
łamAga Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 No niestety zarazki nie mają się jak wymrozić :/ a to juz chyba wiosna idzie .... Quote
*Magda* Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 Ehh, zdrówka dla Theo! :) Dzięki :) Wy, to powinnyście dostać wszystkie po kolei w łeb! Jak ja się muszę zbierać spać, to Wy na dogo łaskawie przyszłyście :mad: A gdzie byłyście, jak ja miałam czas siedzieć?! Quote
łamAga Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 A gdzie byłyście, jak ja miałam czas siedzieć?! Ja zabawiałam młodego żeby nie spal :P Quote
Recommended Posts