*Magda* Posted September 20, 2014 Author Posted September 20, 2014 Ok, znikam spać :sleep: :hand: Quote
*Magda* Posted September 21, 2014 Author Posted September 21, 2014 Pies zakropiony 8 dni temu, a dziś na podłodze takie coś: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
łamAga Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 on pewnie ma z 8 dni :P niekoniecznie , tylko Advantix odstrasza kleszcze inne typu frontline itd działają w ten sposób że kleszcz wejdzie na psa i wypadnie dopiero jak sie opije :wacko: Quote
marta1624 Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Hejka Madziu ;) A u mnie kleszczy ani pcheł już nie ma, nawet obroży przeciw kleszczom nie zakładam :loveu: A prezent od Theo- bezcenną pamiątka :loveu: (PS.Trochę pospamię u Madzi- Alina jaki podajesz ten środek na stawy?) Quote
angineuuka Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 niekoniecznie , tylko Advantix odstrasza kleszcze inne typu frontline itd działają w ten sposób że kleszcz wejdzie na psa i wypadnie dopiero jak sie opije :wacko: przecież kleszcze wypadają jak się opiją :p Quote
łamAga Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 przecież kleszcze wypadają jak się opiją :P Tak tylko że jak niczym nie zakropisz to wypadnie opity ale żywy , może gdzies popełzać , strawi to co wypił i wejdzie drugi raz na psa lub czlowieka a po kropelkach wypada bo jest otruty , a advantix odstrasza tak ze nawet na psa nie wejdzie ;) Quote
angineuuka Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Może jeszcze otruty ale żywy? :wacko: -.- Quote
łamAga Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Może jeszcze otruty ale żywy? :wacko: -.- no własnie nie ? , wypadnie i albo go znajdziesz albo nie ale juz na nikogo nie wejdzie .... Quote
*Magda* Posted September 21, 2014 Author Posted September 21, 2014 A jakich kropli użyłaś ? Front Line on pewnie ma z 8 dni Pewnie tak ;) Hejka Madziu ;) A u mnie kleszczy ani pcheł już nie ma, nawet obroży przeciw kleszczom nie zakładam :loveu: A prezent od Theo- bezcenną pamiątka :loveu: To lepiej załóż, bo normalnie kleszcze są do października. A jak zima jest lekka, to są cały rok :/ O tak :) Tak tylko że jak niczym nie zakropisz to wypadnie opity ale żywy , może gdzies popełzać , strawi to co wypił i wejdzie drugi raz na psa lub czlowieka a po kropelkach wypada bo jest otruty , a advantix odstrasza tak ze nawet na psa nie wejdzie ;) Może jeszcze otruty ale żywy? :wacko: -.- no własnie nie ? , wypadnie i albo go znajdziesz albo nie ale juz na nikogo nie wejdzie .... Ten był opity i żywy :mad: Może by zdechł za kilka godzin, ale... ....zginął szybciej w kiblu! A tą gdzie znowu wcięło ? :P A tu i tam :P Quote
łamAga Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Front Line A tu i tam :P Więc na drugi raz weź advantixa , My jak zakropimy psy to ani jednego kleszcza nie mają , a jak w tym roku były zaszczepione fripex-em czy jakos tak bo dostalismy na wystawie gratis to tez znaleźliśmy takiego opitego fuj na podłodze :/ aaaaaaaa Tu i tam , wszystko wiadomo :P Quote
*Magda* Posted September 21, 2014 Author Posted September 21, 2014 Więc na drugi raz weź advantixa , My jak zakropimy psy to ani jednego kleszcza nie mają , a jak w tym roku były zaszczepione fripex-em czy jakos tak bo dostalismy na wystawie gratis to tez znaleźliśmy takiego opitego fuj na podłodze :/ aaaaaaaa Tu i tam , wszystko wiadomo :P Tora ma 4.5 roku, a to jest je drugi kleszcz :eviltong: Z czego tego pierwszego miała, jak nie była kropiona i w PL ;) Póki co zostaję przy front linie ;) Najpierw basen, potem kfc, potem szybko nastawiłam zupę na jutro i w drogę do znajomych :P Quote
*Magda* Posted September 21, 2014 Author Posted September 21, 2014 No to miałaś ciekawą niedziele ;) Taką ciekawą, że wolę nie wiedzieć ile mam promili we krwi :diabloti: Quote
łamAga Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Nie no nastepna sie nawaliła a ja nadal nie mogę :wallbash: kiedys musimy sie wszystkie spotkac i razem nawalić :D Quote
*Magda* Posted September 21, 2014 Author Posted September 21, 2014 Nie no nastepna sie nawaliła a ja nadal nie mogę :wallbash: kiedys musimy sie wszystkie spotkac i razem nawalić :D Jak się mam z Tobą nawalić, jak Tobie starczy jedno piwo? :eviltong: Quote
łamAga Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Normalnie , ja się nawale pierwsza a Wy za kilka piw :P ale w efekcie wszystkie będziemy nawalone :D poza tym jak bym wiedziała że takie cos bedzie miało miejsce to bym potrenowała zeby chociaż z 3 wypić :P Quote
*Magda* Posted September 21, 2014 Author Posted September 21, 2014 Normalnie , ja się nawale pierwsza a Wy za kilka piw :P ale w efekcie wszystkie będziemy nawalone :D poza tym jak bym wiedziała że takie cos bedzie miało miejsce to bym potrenowała zeby chociaż z 3 wypić :P Ja Ci gwarantuję, że postawię Ci jedno piwo i będziesz miała zgon :diabloti: Taki 1litr piwa z oktoberfest'u i masz koniec:D Quote
łamAga Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Ja Ci gwarantuję, że postawię Ci jedno piwo i będziesz miała zgon :diabloti: Taki 1litr piwa z oktoberfest'u i masz koniec:D No prosze Cie , mi reds wystarczy żeby bebłać , jak bym wypiła takie piwo o jakim piszesz to bym chyba tydzień trzeźwiała :P a teraz spac ide bo jutro trzeba znowu jechac na badania , już mam dosyc tego kłucia i sikania w pojemniki :) dobranoc ;) Quote
*Magda* Posted September 21, 2014 Author Posted September 21, 2014 Ja też znikam spać ;) Na razie :) Quote
marta1624 Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Człowiek dopiero wejdzie a tych już nie ma :/ Dobranoc ;) PS. Obrożę ściągnęłam ponad miesiąc temu i nie ma nic :) Quote
Recommended Posts