Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

on pewnie ma z 8 dni :P

niekoniecznie , tylko Advantix odstrasza kleszcze inne typu frontline itd działają w ten sposób że kleszcz wejdzie na psa i wypadnie dopiero jak sie opije  :wacko:

Posted

Hejka Madziu ;) A u mnie kleszczy ani pcheł już nie ma, nawet obroży przeciw kleszczom nie zakładam :loveu:

A prezent od Theo- bezcenną pamiątka :loveu:

(PS.Trochę pospamię u Madzi- Alina jaki podajesz ten środek na stawy?)

Posted

niekoniecznie , tylko Advantix odstrasza kleszcze inne typu frontline itd działają w ten sposób że kleszcz wejdzie na psa i wypadnie dopiero jak sie opije  :wacko:

przecież kleszcze wypadają jak się opiją :p

Posted

przecież kleszcze wypadają jak się opiją :P

Tak tylko że jak niczym nie zakropisz to wypadnie opity ale żywy , może gdzies popełzać , strawi to co wypił i wejdzie drugi raz na psa lub czlowieka a po kropelkach wypada bo jest otruty , a advantix odstrasza tak ze nawet na psa nie wejdzie ;)

Posted

A jakich kropli użyłaś ?

Front Line

on pewnie ma z 8 dni

Pewnie tak ;)

Hejka Madziu ;) A u mnie kleszczy ani pcheł już nie ma, nawet obroży przeciw kleszczom nie zakładam :loveu:

A prezent od Theo- bezcenną pamiątka :loveu:

To lepiej załóż, bo normalnie kleszcze są do października. A jak zima jest lekka, to są cały rok :/

O tak :)

Tak tylko że jak niczym nie zakropisz to wypadnie opity ale żywy , może gdzies popełzać , strawi to co wypił i wejdzie drugi raz na psa lub czlowieka a po kropelkach wypada bo jest otruty , a advantix odstrasza tak ze nawet na psa nie wejdzie ;)

Może jeszcze otruty ale żywy? :wacko: -.-

no własnie nie ? , wypadnie i albo go znajdziesz albo nie ale juz na nikogo nie wejdzie ....

Ten był opity i żywy :mad:

Może by zdechł za kilka godzin, ale...

....zginął szybciej w kiblu!

A tą gdzie znowu wcięło ? :P

A tu i tam :P

Posted

Front Line

A tu i tam :P

Więc na drugi raz weź advantixa , My jak zakropimy psy to ani jednego kleszcza nie mają , a jak w tym roku były zaszczepione fripex-em czy jakos tak bo dostalismy na wystawie gratis to tez znaleźliśmy takiego opitego fuj na podłodze :/

aaaaaaaa Tu i tam , wszystko wiadomo :P

Posted

Więc na drugi raz weź advantixa , My jak zakropimy psy to ani jednego kleszcza nie mają , a jak w tym roku były zaszczepione fripex-em czy jakos tak bo dostalismy na wystawie gratis to tez znaleźliśmy takiego opitego fuj na podłodze :/

aaaaaaaa Tu i tam , wszystko wiadomo :P

Tora ma 4.5 roku, a to jest je drugi kleszcz :eviltong:

Z czego tego pierwszego miała, jak nie była kropiona i w PL ;)

Póki co zostaję przy front linie ;)

Najpierw basen, potem kfc, potem szybko nastawiłam zupę na jutro i w drogę do znajomych :P

Posted

Nie no nastepna sie nawaliła a ja nadal nie mogę  :wallbash: kiedys musimy sie wszystkie spotkac i razem nawalić :D

Jak się mam z Tobą nawalić, jak Tobie starczy jedno piwo? :eviltong:

Posted

Normalnie , ja się nawale pierwsza a Wy za kilka piw :P ale w efekcie wszystkie będziemy nawalone :D poza tym jak bym wiedziała że takie cos bedzie miało miejsce to bym potrenowała zeby chociaż z 3 wypić :P

Posted

Normalnie , ja się nawale pierwsza a Wy za kilka piw :P ale w efekcie wszystkie będziemy nawalone :D poza tym jak bym wiedziała że takie cos bedzie miało miejsce to bym potrenowała zeby chociaż z 3 wypić :P

Ja Ci gwarantuję, że postawię Ci jedno piwo i będziesz miała zgon :diabloti:

Taki 1litr piwa z oktoberfest'u i masz koniec:D

Posted

Ja Ci gwarantuję, że postawię Ci jedno piwo i będziesz miała zgon :diabloti:

Taki 1litr piwa z oktoberfest'u i masz koniec:D

No prosze Cie , mi reds wystarczy żeby bebłać , jak bym wypiła takie piwo o jakim piszesz to bym chyba tydzień trzeźwiała :P

a teraz spac ide bo jutro trzeba znowu jechac na badania , już mam dosyc tego kłucia i sikania w pojemniki :) 

dobranoc ;)