Aleksa. Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='dOgLoV']:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: ja wczoraj wypiłam pół redsa i dzisiaj zdycham do teraz :roll:[/QUOTE] po takiej ilości ? :lol: Quote
phase Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Jakie szczurki piękne. :loveu::loveu: Rzeczywiście Theoś jest miszczem. :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_8917.jpg jakie szczurki ha ha Witaj :) Quote
agaciaaa Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='magdabroy']Mam nadzieję, że zdjęcia będą ;) Kilka cyknęłam, więc mogę wstawić :) ale to jak będę w domu. http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_8827.jpg miny bardzo fajne i inteligentne, nie czepiaj się :loveu: :lol: Quote
łamAga Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='Aleksandra95']po takiej ilości ? :lol:[/QUOTE] to chyba nie po piwie , taki śmieszny zbieg okoliczności :lol: hejka ;) jak tam nastroj przed wyjazdem ??;) Quote
*Magda* Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='phase']Jakie szczurki piękne. :loveu::loveu: Rzeczywiście Theoś jest miszczem. :evil_lol: Szczury szczurowate :evil_lol: :) [quote name='Izabela124.']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_8917.jpg jakie szczurki ha ha Witaj :) Hejka :) [quote name='agaciaaa']Kilka cyknęłam, więc mogę wstawić :) ale to jak będę w domu. http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_8827.jpg miny bardzo fajne i inteligentne, nie czepiaj się :loveu: :lol: To czekam na foty :) Ja się nie czepiam :eviltong: Kocham te jego miny :loveu: [quote name='Aleksandra95']zaglądamy zaglądamy :):) Siemka :) [quote name='dOgLoV']hejka ;-) jak tam nastroj przed wyjazdem ??;-) Cześć Aga ;) Dziś zaczęłam powoli pakować rzeczy, żeby czegoś nie zapomnieć ;) A jutro się okaże kiedy dokładnie jedziemy ;) U Bogdana jest mało pracy, więc jutro bedzie pytał czy dadzą mu wolne już od środy :) Jak dostanie, to wyjeżdżamy jutro na noc :p Tak więc, proszę trzymać kciuki :) Quote
łamAga Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Ale to bedzie oznaczalo ze wczesniej z dogo znikniesz :roll: Quote
angineuuka Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 NIE! nie możesz :( nie zobaczysz moich świątecznych zdjęć :( Quote
*Magda* Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='dOgLoV']Ale to bedzie oznaczalo ze wczesniej z dogo znikniesz :roll:[/QUOTE] [quote name='Angi']NIE! nie możesz :( nie zobaczysz moich świątecznych zdjęć :([/QUOTE] Ale ja tak bardzo chcę do Pooooooooooooolski :placz: Nie widziałam ich rok :( Trzymajcie kciuki, plizzzzzzzzzzzzzzzzzz :roll: Quote
łamAga Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 ehhhhhhhhhhhhhhh :roll: niech Ci będzie :diabloti: :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
angineuuka Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 no dobra, najwyżej po świętach zobaczysz :) Albo MMSem ci wyślę :evil_lol: Quote
*Magda* Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='dOgLoV']ehhhhhhhhhhhhhhh :roll: niech Ci będzie :diabloti: :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:[/QUOTE] Dziękuję :) I tak wiem, że wolałabyś tych kciuków nie trzymać :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='Angi']no dobra, najwyżej po świętach zobaczysz :) Albo MMSem ci wyślę :evil_lol:[/QUOTE] Nie masz mojego numeru :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='Angi']znajdę :evil_lol:[/QUOTE] Ciekawe gdzie :evil_lol: Powodzenia w poszukiwaniach :diabloti: Quote
łamAga Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 oj tam oj tam , nic nie wiesz :eviltong: a ja mam , a ja mam :lol: ale wam nie dam :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='dOgLoV']oj tam oj tam , nic nie wiesz :eviltong: a ja mam , a ja mam :lol: ale wam nie dam :eviltong:[/QUOTE] :eviltong: Jak dasz, to się na Ciebie obrażę :obrazic: Quote
*Magda* Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='dOgLoV']nie dam :shake::shake:[/QUOTE] Na ja myślę ;) Quote
łamAga Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Neron jest od soboty u nas na stałe , nie wiem dlaczego ale jakoś mi tak go szkoda bo wydaje mi się że on tęskni za rodzicami i Marysią ogólnie za tamtym domem :roll: Quote
angineuuka Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Theosie :loveu: Miłego wieczora życzymy. Quote
*Magda* Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='dOgLoV']Neron jest od soboty u nas na stałe , nie wiem dlaczego ale jakoś mi tak go szkoda bo wydaje mi się że on tęskni za rodzicami i Marysią ogólnie za tamtym domem :roll:[/QUOTE] A co tak nagle go zabraliści? Daj mu kilka dni, może się przyzwyczai ;) [quote name='Ty$ka']Theosie :loveu: Miłego wieczora życzymy.[/QUOTE] :loveu: Dziękuję Tyśka :) Wam również miłego wieczoru :) Quote
łamAga Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='magdabroy']A co tak nagle go zabraliści? Daj mu kilka dni, może się przyzwyczai ;) [/QUOTE] Moi rodzice mają dozorstwo a teraz jak był ten wielki snieg to zanim wszystkie posesje poodgarniali to nasypało i lecieli od nowa , nie mieli czasu jeszcze na wychodzenie z Neronem , ja mam od dzisiaj wolne wiec Neron spokojnie moze sie przyzwyczajać , ale widze ze jest jakiś taki smutny , skołowany , nie wie o co chodzi :roll: Quote
Recommended Posts